Lofsan

Vinnarna i Tomtom-tävlingen och starten av Röhnisch Running School

Hej ny vecka!

På torsdag åker jag ner till Torekov tillsammans med alla mina coacher i Lofsangruppen, såååå kul helg väntar! Vi anordnar en inspirationshelg för våra klienter med fokus på styrka, kondition, kost och hälsa. Jag längtar!

Här kommer de två vinnarna som har fått startplats till Woman´s Health Halv marathon nästa helg, tjejerna hade riktigt bra målbilder som den använder för att motivera sig till fysiska utmaningar tycker jag:

Ulrica:

Min målbild är att vara en stark, uthållig och målmedveten förälder för mina barn. Om deras mamma tränar för glädjen som kommer genom rörelse, och för styrkan och energin, gör jag mitt bästa för att ge dem goda vanor för deras egna liv. När jag i ett längre lopp tappar orken, eller inte riktigt får till den där styrketräningen tänker jag på vilken bild jag vill ge mina tre söner av en kvinna? Jo, en kvinna som är stark, uthållig och självständig. En kvinna och mamma som har energi och ork att alltid spela fotboll och cykla, som orkar bära sina barn och i framtiden även har samma styrka och ork för att spela fotboll med barnbarnsbarnen! Det ger omedelbar energi för att fullfölja ett lopp eller att orka lyfta liiite tyngre!

och

Linda:

Målet jag lägger framför mig är faktiskt två stycken, ett kortsiktigt och ett långsiktigt. Kortsiktigt handlar det om att klara av att ge mitt bästa under passet och därmed kunna känna att mitt dåliga självförtroende/självkänsla får en mycket välbehövlig boost.
Det långsiktiga målet handlar om att motarbeta min deprespion, bygga muskler och känna mig snygg i mig själv. Vid var varje träningspass tänker jag ”varför gör jag det här?” och berättar om dessa anledningar för mig själv.

Ulrica, du har dessutom vunnit en ny GPS-klocka från Tomtom, stort grattis!

Maila sofia.soderberg@tomtom.com så får ni mer information av henne.

Den här veckan drar vi igång första träningsveckan av Röhnisch Running School. Om du inte har anmält dig till löparskolan (som är gratis) gör du det på Rohnisch.se. Ikväll kommer ett stort gäng köra det första passet i löparskolan gemensamt tillsammans med mig i Humlan. Det ska bli så roligt att träffa alla tjejer tycker jag!

 

IMG_9941

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Freschit 13 april, 2015 at 20:35

  Vi är fyra elever på Umeå Universitet som bedriver ett entreprenörsprojekt om att skapa en affärsidé. Vår produkt gör att du som tillverkar jucier och/eller smoothies kan behålla dess färg, smak samt hållbarhet mycket längre – helt utan tillsatser! För att förverkliga denna produkt behöver vi DIN hjälp med att besvara nedanstående frågor.

  Tack på förhand!

  https://docs.google.com/forms/d/1lrRqzKoFiatztfsejt7Yl2yTHGLtEaBz2bUK0Klyu94/viewform?usp=send_form

  [Svara]

 • Svara Malin 14 april, 2015 at 04:26

  Superbra motiveringar! Grattis tjejer! Kör hårt den 25:e

  [Svara]

 • Lämna kommentar