Lofsan

Tidig morgon

Länge sedan jag gick upp före elva! Idag vaknde jag halv tio . Vad händer?!

I natt slapp jag gå upp och kissa en enda gång. Alltså typ 8 timmar ostörd sömn. Jag som älskar att sova är helt lyrisk! Jag sover alltid bra här nere på Österlen. Det är så tyst och harmoniskt!

För övrigt så känner jag mig extremt gravvo just nu. Magen är gigantisk, jag har svårt att ta mig upp för trappen, vars höga steg skulle vara knepiga för mina korta ben även utan en stor mage i vägen. Henric, min svåger, tycker att det är extremt roligt att härma mina flåsande andetag när jag ska sträcka mig efter cocacolaglaset från soffan. Men allt är bara så ansträngande just nu!

Däremot känner jag inga, och då menar jag noll, niente, zero, tecken på att förlossningen närmar sig. Hade lite ont i ryggen inatt när jag skulle sova men det försvann ju tröttare jag blev. Men jag laddar varje dag med mat och varje natt med sömn utifall att det sätter igång.

Har börjat läsa Mons Kallentofts Sommardöden. Spännande bok! Har första boken i serien och den tredje också, att läsa så för min del får bebisen gärna ligga och tjocka på sig några dagar till så jag hinner!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara alfvan 24 juli, 2009 at 10:44

  Åh, tänk om jag ens kunde komma ihåg senaste gången jag fick sova 8 timmar i sträck! 🙂 Det känns som länge, länge sen.
  Undrar om det någonsin kommer inträffa igen?

  Vad kul det vore om du fick testa sjukhusvården nere i Skåneland! 😀

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Ja, jag har blivit mer och mer inställd på att föda i Ystad. Men jag pallar inte att gå här till typ 8 augusti. Då åker vi hem innan dess. Men ja, det vore asballt med en skånepåg!

  [Svara]

 • Svara Alexandra 24 juli, 2009 at 11:22

  Du, ta inte ut något i förskott. Jag hade inga känningar whatsoever och så bara satte det igång och vips var Malte här. Du kan ha din bebis hos dig precis när som helst!

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Det låter så spännande när du säger så där!

  [Svara]

 • Svara Elin 24 juli, 2009 at 12:54

  Jag utlovar en preggiefot-zonmassage när jag kommer, så kan du läsa och få massage på samma gång!

  [Svara]

 • Svara skolfux 24 juli, 2009 at 17:21

  Det där med trappor känner jag igen. Var inne på H&M på Götgatsbacken idag och var nere på undervåningen. När jag skulle upp igen fick jag kämpa kan jag säga! Niklas stod självklart däruppe och småskrattade åt mig…

  [Svara]

 • Svara Josse 24 juli, 2009 at 17:44

  Haha själv steg jag upp kl 5.40 idag, det du! 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar