Lofsan

Thank god it´s friday on a saturday!

Idag har jag ätit årets första måltid på TGIF. Hoppas det blir fler!

Solen sken på oss; Anna, Hans, Tova, Tom, Shrimpy och mig. Först fick vi ett bord med bänkar. I skuggan. Jag skyllde på min mage som inte kunde sitta utan ryggstöd. Vi fick ett nytt bord med soffor i solen. Tack Shrimpy.

Lite shopping på det på HM Hamngatan och sen lilla bilen upp till Kungsholmen. Införskaffade JellyBeans, fanta och lite lösgodis inför schlager/Robinsonkvällen. För så är det. Robinson mellan 2000 och 2100. Schlager mellan 2100 och 2115. Robinson mellan 2115 och 2125. Sen schlager resten av kvällen. Tur att det finns fjärrkontroll.

Igår fick jag praktisera hönsmammerollen. MalmöAnna skulle ut på Stureplan. I mina ögon helt ensam. Jag använde 20 minuter till att berätta hur farligt det är att gå ut i Stockholm och hur viktigt det var att hon ringde om hon behövde hjälp eller ville ha skjuts hem. INTE åka svarttaxi. Jag sov med telefonen under kudden hela natten. Anna ringde 1115 och var sliten. Jag med.

Anna för två veckor sedan på sin födelsedag i Västra Hamnen, Malmö
Anna för två veckor sedan på sin födelsedag i Västra Hamnen, Malmö

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar