Lofsan

Nästa stopp?

Jag vet inte om det bara är vår familj som känner så här men varje gång vi är nere på Österlen (oftare för något år sedan, mer sällan detta år) så hamnar vi i någon sorts ätmode. Så fort vi ätit frukost så planerar vi för hur vad och när vi ska äta nästa gång. Det är fika på Olof Viktors i Glemminge, glass i hamnen, bullar hos Fröken Östergren, äggakaka i Brösarp (eller lite crazy; Hammenhög!). In i munnen och så fundera på nästa stopp för att äta lite mer. Det är ju verkligen inget fel med detta men det är så avlägset vår vardag hemma i Stockholm där vi knappt vet middag förrän maten står på bordet.

Idag ska vi städa ur min systers lägenhet och åka vidare på vår lilla Skåneroadtrip. Ystad nästa! Middag? Grym sushi hoppas jag på.


Hur mycket kan man äta på en dag? Olof Viktors och hamnen besöks flitigt av oss i alla fall

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Svara kristina 9 april, 2012 at 07:21

  Hej!

  Mammaledig som jag är till mitt första barn (3 månader gammal) så känner jag tyvärr alltför ofta vad som ska ätas härnäst. Suget för matlagning har infunnit sig vilket är kul, men mindre kul när alla dessa timmar med amning så sitter jag och tänker på när jag får äta igen.

  Och nu kurrar magen, dags för frukost! Ha en fin dag!

  [Svara]

 • Svara Sofie 9 april, 2012 at 07:44

  Olof viktors är givet ju 🙂 Vilken hamn är det ni hänger vid? Simrishamn??

  [Svara]

 • Svara Annah 9 april, 2012 at 08:33

  Själv har jag ätit godis varje dag såhär under semestern. Det är av någon anledning lättare att ha ett fungerade matintag hemma.

  [Svara]

 • Svara Lena 9 april, 2012 at 08:34

  Lovisa!! Följt din blogg några månader. Inspirerande och intressant! Fina bilder och rolig att återvända till. Jag är mammaledig, med två barn, 5 månader resp 2 år. Båda förlöstes med snitt och var väldigt Stora. Jag har lyckats promenera bort gravidkilona nu och känner mig redo att börja träna lite styrka och kondition. Älskar att springa. Har en magmuskeldelning på ca 3-4 cm. Har du tips på HUR och var jag ska börja. Eller om jag kan hitta det i din blogg eller någon av bloggarna du tipsar om. Mål , gbgvarvet 2013 samt stark snygg bål. Har möjlighet till mycket träning, dock endast hemma. Tacksam för den respons du har tid med. Vänligen Lena

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag ska ge dig ett helt inlägg med svar och länkar. 🙂

  [Svara]

 • Svara Filippa - mamma till Liam och Lejo 9 april, 2012 at 09:56

  Vad kul att ni ska besöka Ystad med! 🙂 bor här! Hoppas ni blir serverade god sushi!

  Kram på er

  [Svara]

 • Svara Jana 9 april, 2012 at 10:19

  Hej, vad roligt det var att läsa! Ni verkar ha det hur bra som helst! 🙂 Vi kom hem från Österlen igår och våra dagar såg ut precis som du beskriver. På Olof Viktors var vi flera gånger, pizza och kaffe på Kafferosteriet, osv. Matrunda, helt enkelt. Ikväll ska jag åka till gymmet och försöka komma tillbaka till min bra vanor, men imorgon ska vi åka till London för ett par dagar… en liten matrunda där också, men det blir lättare att varva med långa promenader. 🙂

  [Svara]

 • Svara Lena 9 april, 2012 at 11:35

  Hej igen!! Vad du är rar. Det ser jag fram emot. Fortsatt trevlig resaVänligen Lena

  [Svara]

 • Svara Sofie 9 april, 2012 at 20:21

  Visst finns det många goda ställen här nere 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar