Lofsan

Mot Friends arena

Lördag är här och barnens första dag på deras höstlov. De har räknat ner till att vi ska åka till Playitas sedan i somras nästan.
 
 Vi startar höstlovet med en utflykt till Friends Arena i Solna. Vi har fått biljetter av en kompis till Monster Trucks (eller är det monster jam som det heter) så jag ska ta med mig Sixten och Baxter och deras kompis Niklas dit idag. Jag och barnen gillar verkligen Disney on ice och sådana arrangemang så det ska bli spännande att se om dessa monsterbilar kommer att göra succé. Vi har tittat på youtube i förväg så att gräbsen ska veta vad det är vi ska gå på och de ser fram emot det!
 
 Ikväll ska vi först fira min syster Agnes som fyller år på restaurang och sedan ska jag förbi min kompis Sara som också fyller år och har flyttat typ granne med mig. Värsta partyhelgen!
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Anna - Trend o träning 7 november, 2015 at 17:59

  Åh, mina barn hade älskat Monster Trucks men våra helger är uppbokade med fotbollsträning för storbarnen.

  Hoppas ni får ett riktigt skönt höstlov nu. Playitas är grymt!

  [Svara]

 • Svara Karin 8 november, 2015 at 11:05

  Den väggen du har bakom dig (London, Paris, New York) har jag en tavla av på min vägg. Exakt likadant! Har ni gjort tapeten själva?9

  [Svara]

 • Svara Lotta 19 november, 2015 at 22:41

  Vilken cool vägg ni har, är det foto eller? Alltså väggen med New York London osv?

  [Svara]

 • Lämna kommentar