Lofsan

Gäst i podden Vattnet går

Idag släpptes ett nytt avsnitt av podden Vattnet går som Nina Campioni står för. I detta avsnitt är jag gäst och temat är just hur det gick till när vattnet gick vid mina två barns förlossningar.
 
 Jag valde även att prata en del om mitt tidigare liv, innan jag träffade Hans, så det är mycket personligt i podden som få vet om. Jag hoppas att min historia kan hjälpa och inspirera andra!
 
 


Podden heter Vattnet går och finns att lyssna på i en podcaster-app i din telefon.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara lina 28 november, 2015 at 20:51

    Jag lyssnade på avsnittet idag; det var helt fantastiskt! Du är en otroligt bra talare, du beskrev allt på ett så målande och fångande vis. Och du sprider en underbar energi! Brukade följa din blogg för några år sedan, och nu är jag tillbaka! Skulle vara toppenkul om man fick höra dig i liknande format framöver.

    [Svara]

  • Lämna kommentar