Lofsan, Träning

Fotografering, Middag och Huvudvärk

Tredje dagen med huvudvärk idag. Knaprar alvedon som en tok. Något starkare får man väl inte äta som gravid? Har frossa till och från och ont i kroppen. Riktiga influensasymtom. Har ingen feber däremot. Det kan mycket väl vara vätskebrist, i natt drack jag totalt 1,5 liter mellan 24 och 08. Har knappt kissat ut något av det.

I dag ska vi till skolan och fotostudion som finns där. Min syster Elin ska göra en fotosession kategori Gravid åt oss. Jag har fixat håret och sminkat mig. Ligger och vilar i sängen en stund nu medan Kärleken är ute och springer uppför Hammarbybacken. Fan vad jag längtar efter att få följa med! Mitt rekord från förra sommaren är 10 vändor upp och ner på den branta delen utan att behöva gå ett steg. 56 minuter tog det.

Ikväll ska kollegorna från SATS ut och käka efter en fotbollsmatch i Vasaparken och styrketräning på SATS Odenplan. Vi ansluter förhoppningsvis efter fotograferingen om jag inte mår sämre. Gårdagskvällen på Trädgårn fick vi ställa in på grund av mitt buttra huvud. 🙁

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara catta 11 juli, 2009 at 18:07

    ha koll. kan mycket väl vara havandeskaps förgiftning du fått. börjar med huvudvärk. o man känner sig som man har influensan, kolla upp de . kan gå så fel annars!

    ett råd ja har haft de med!

    kram

    [Svara]

  • Lämna kommentar