Träning

Dagens träning

Jag är riktigt öm i ryggen i efter gårdagens träning, har haft svårt att träningsvärk sedan jag började träna efter förlossningen så det är skönt. Antagligen måste jag ta i lite mer 🙂

Idag lade jag krutet på benen. Man blir extra motiverad nu när jag kan ha jeans som sitter bra igen! Massa utfall, både i Smithmaskin och fria. Dessutom riktigt djupa knäböj och massa set lårcurl för baksidan bränner skönt!

Sixten härjade på minisats under tiden. Lika glad som vanligt. Han har charmat tjejerna därinne.

Efter träningen gick jag förbi och bytte skorna till en storlek större och passade även på att köpa lite skovårdsprodukter nu när jag har lämnat sneakersträsket för stöveldjungeln.

Sedan knatade jag ett varv på stan och kollade kläder till Sigge. Hittade min favoritbutik i Västra hamnen mitt i stan istället, Lucky little me. Massa fina kläder men lite för puttinuttigt för min smak. I alla fall killkläderna. Däremot köpte jag ett set kläder på min guldpärla Lollopard i Davidshall. Sixten är så glad för sin traktortröja så jag satsade på den kollektionen.

Jag åt en enkel sallad på Espresso house och nu är vi precis hemkomna hos Anna. Dags att packa ner allt för ikväll går bilen tillbaka till Tommarp igen och om 7 timmar återförenas jag med min själsfrände! Åh vad mitt hjärta behöver det!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar