Sixten

Dagens Sixten

Så här snygg var Sixten när han hängde på Morfars kontor i förra veckan

Så här snygg var Sixten när han hängde på Morfars kontor i förra veckan

Mormors dress till Sixten passar äntligen, som jag har längtat! Han matchar såklart med mössa i samma mönster. JAG ÄLSKART!

Mormors dress till Sixten passar äntligen, som jag har längtat! Han matchar såklart med mössa i samma mönster. JAG ÄLSKART!

Efter träningen idag mötte vi upp Kärleken för en lunchdejt på Café Koloni. Mysigt med vardagsromantik!

Sixten och jag gick sedan på jakt efter prinsesstårta; varken Kvantum eller något av caféerna i gallerian hade tårta som motsvarade våra förväntningar. Vi gick till Konsum i Sjöstaden som tydligen bara köper in tårta till helgerna (hört talas om måndagsmys liksom?!) men fann till slut två perfekta skurna bitar av en stubbe prinsesstårta på Café Bravo i Sjöstaden. De satt som en smäck härhemma innan middagen. Dessutom har jag ätit några godisbitar som syster Agnes lurade på mig förra veckan. Gott!

Sixten har nu fått erättning som komplement till vanliga amningen under kvällarna och nätterna under tre dygn och jag tycker att det funkar bra. Han sover upp till fem timmar i stöten, och kan även somna före midnatt vilket inte skett sedan han föddes. Jag upplever honom som mycket nöjdare under seneftermiddag/kväll och inte lika grinig. Vi kör med ersättningen även i kväll och natt och håller tummar för att vi får en glad och mätt Sixten i natt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Lisen 19 oktober, 2009 at 21:25

  Går ni med på Babysim i Sickla? Vilken dag och tid? vi går tisdagar klockan 12:30
  Elise trivs som bara den i vattnet 😛
  Nu är vi i fjällen, helt underbart. Elise har åkt pulka idag. de finns film på bloggen 🙂 Vart ifrån beställde ni era ringar? Vi förlovade oss igår 😉 och vill gärna hitta ett bra ställe att göra egna fina ringar. Kram

  [Svara]

  Lovisa Reply:

  Vi går i Sickla på torsdagar kl 16, det har ju bara varit ett tillfälle men det var kul!

  Vad härligt med fjällen, jag längtar upp!

  Vi designade dem själva och beställde från guldsmeden nere i Gallerian. En trappa ner vid Bianco ungefär. Vi är jättenöjda!

  [Svara]

 • Lämna kommentar