Lofsan

Dagens Mamma, Parken och Maran

Dagens Mamma

Idag har vi varit i parken alla fyra (fem). Jag var lätt snyggast av alla höggravida kvinnor som vaggade runt. Min man också.Snyggaste kvinnan och mannen

De har byggt en jättefin ny lekpark där gamla parken i Rålis låg förut. De kör parklek och hela köret. Jämna lördagar är det korvgrillning, 7 spänn för en korv! Vilket kap!
Tom äter korv
Tova äter korv

Jag vaggade hem i lugnt tempo för att gå på toa och äta lite filmjölkslunch. Funderar på att gå ner till Norr Mälarstrand och kolla lite på Maran. Har ganska många kompisar som ska springa. Kanske hinner se dem?

Jag skulle ha sprungit idag jag med. Fick 500 spänn tillbaka på anmälningsavgiften när jag avbokade min plats i vintras. Jag sålde min plats i Vasaloppet också. Och avbokade biljetten till Göteborgsvarvet. Så är det ibland. Men vänta till nästa år bara! Maran here I come!

I höstas sprang jag min längsta distans, 3 varv på milbanan ute i Hellas. Det tog 2h38 min. Jag är jättenöjd. Jag var sjuk när Lidingöloppet gick av stapeln men ville ändå prova distansen och framförallt i terräng.

Jag är lite sugen på Mälarpaviljongens kanelbulle… Hmm… kanske ska ta mig dit…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara madde 30 maj, 2009 at 17:11

    Tack=) Grattis till bäbisen=)

    [Svara]

  • Lämna kommentar