Lofsan

Dagens Mamma

IMG_0552

Idag ska vi åka till Gustavsberg och träffa några vänner. Det är första gången Kärleken ska träffa dem på riktigt och det är första gången jag är hemma hos dem. Jag ser verkligen framemot det!

Vi ska åka buss, byta till buss och sen åka buss igen. Värmdö är ju bara så bra.

Batteriet till kameran är på laddning så det blir massa foton.

Idag ska även mina tjejkompisar äta brunch. Förlåt för dubbelbokningen och jag inte kan vara med. Men nästa gång! Hoppas ni får det trevligt!

Igår bytte vi till ettan efter Robinson. Schyffert pratade humor. Jag tyckte det var roligt. I 20 minuter. Sen hamnade jag med datorn resten av programmet. Jag låg med huvudet på Kärlekens mage. Det var svårt att läsa dock för magen hoppade upp och ner när han skrattade.

I natt var en tuff natt. Shrimpy ville inte komma till ro. Han bäddade och bäddade. Till slut fick jag så mycket sammandragningar av hans boande att riskudden kom fram, in i micron och upp på magen. Efter någon timme kunde jag somna med en alvedon som huvudkudde till Shrimpy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Annispyttipannis 24 maj, 2009 at 11:19

  Kan se räkan framför mig, pusta och stöna för att kudden inte ligger rätt!

  [Svara]

 • Svara Josse 24 maj, 2009 at 11:45

  Hej! Tack vad glad jag blir 🙂 Självklart får du länka till min blogg, jag lägger gärna in en länk till din också om det är okej? 🙂

  Alltid kul att hitta bloggar med bf nära en själv, hur mår du? 🙂 Jättefin mage! Ser att du gillar att träna också? 😀 Kommer definitivt tillbaka hit och läser! Ha en skön dag. Kram J

  [Svara]

 • Lämna kommentar