Lofsan

Att unna sig träning

 Det är sällan jag prioriterar det men när jag unnar mig tiden att träna det första jag gör på måndagsmorgnar så är det en fantastisk känsla. Hur mycket jag än föreläser, skriver och motiverar andra till att prioritera sig själva genom att träna så är det så svårt för mig att göra detsamma.
 
 Idag är jag galet nöjd med att ha sprungit ett pass från Stora löparboken för kvinnor innan arbetsdagen drar igång. Ikväll är det föräldramöte på Sixtens förskola så morgonen var min enda möjliga stund att kunna träna utöver en cykeltur till och från möte med min grafiska designer inne i stan. Mitt mål för maj månad är att byta från att planera in vilka dagar jag ska träna till att planera in vilka dagar jag ska vila. Jag tror att det är en bra strategi för mig för att kunna unna mig träning även när föräldramöten, vårfester, jobbresor och jobb drar mig åt olika håll. Ett sätt att prioritera mig själv.
 
 Är det någon som känner igen sig? Tränar ni någonting idag?
 
 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Anna 27 april, 2015 at 15:24

  transportcykling till jobbet kl 6.15 för första gången. 32km gjort före kl 8. Blir nog fler gånger men då med ett icke-skevt hjul som bromsen ligger mot..:)

  [Svara]

 • Svara Anna 27 april, 2015 at 16:16

  jag gick upp 05 för ett yoga och meditationspass, ikväll blir det intervaller.
  Det är svårt att få till vila vid rätt tillfällen och dagar. Svårare än att få till träningen.

  [Svara]

 • Svara Ewa 27 april, 2015 at 17:22

  Hej jag har tänkt köra det tredje passet på runningschoolen.. Eftersom jag inte hann förra v. Jag borde nog ha hamnat i grupp -1 eftersom jag inte orkar springa 2 km -än. Får väldigt ont i benen? Och vill därför inte skynda på. För min kondis så går programmet fram lite för fort. Annars toppen!
  Hälsningar Ewa

  [Svara]

 • Svara Åsa 27 april, 2015 at 20:58

  Måndag är yogadag! Förhoppningsvis blir det en promenad innan, om tiden finns.

  [Svara]

 • Svara Kajsa 27 april, 2015 at 23:57

  Idag blir det ett chinspass från Lofsangruppen 🙂

  [Svara]

 • Svara Ida 28 april, 2015 at 02:16

  ”Unna mig träning”, vilket härligt uttryck!
  Här blev det inget mer än transportcykling idag, kör på imorgon istället!

  [Svara]

 • Svara Linda / CandyGirl 30 april, 2015 at 03:51

  Jag brukar också använda mig av det uttycket…

  Är det körigt och mycket runt om kring så brukar jag ”unna mig en löprunda” – sen orkar man med resten igen…

  Fast endel runt omkring mig tycker inte det är att unna sig att springa.. haha…

  Idag fick jag ialla fall ihop 7,5 före jobbet 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar