Lofsan

8 dagar kvar

På lördag nästa vecka är det dags för mig att köra min första simtävling. Jag har anmält mig till Riddarfjärdssimningen här i Stockholm, det ska bli så spännande att få simma på Riddarfjärden, jag springer ju annars mest runt fjärden. De senaste dagarnas simträning har gett mig mycket bättre självförtroende och jag är nu övertygad om att jag kommer att kunna genomföra loppet utan att vara rädd, eller drunkna.
 
 Jag har några startplatser till Riddarfjärdssimningen 16/8 att ge bort till er läsare, lämna en kommentar här till detta inlägget och skriv din mailadress så hör jag av mig till ett par av er. Det vore kul att ses innan loppet och snacka taktik!
 
 Och jag måste erkänna en sak, i våras kändes tävlingen helt omöjlig för mig att klara av. Men det lönar sig att träna. Jag håller redan nu på att lägga upp planer för att kunna ta min simning ett steg längre. Det finns ett stort mål jag skulle vilja lägga till min prestationslista under 2015 eller 2016…

 


I samarbete med Coca-Cola och Simma Sverige.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Svara Tess 8 augusti, 2014 at 10:47

  Om det är ”En Svensk Klassiker” du har i åtanke så behöver du inte oroa dig. Simningen är den lättaste av de fyra, 2km medströms och 1km motströms…nemas problemas!
  /en som gjort det

  [Svara]

 • Svara fitnesscoachen 8 augusti, 2014 at 11:28

  Jag gissar på en ironman jag. 🙂

  [Svara]

 • Svara Linda 8 augusti, 2014 at 20:34

  Tycker du e en grym mamma och förebild!!
  Jag har en son på 1 år nu och jag har fått all inspiration till min träning både under å efter graviditeten av dig:) Skulle ha simmat mitt första lopp i Vansbro men blev sjuk, så nu har jag tänkt å simma riddarfjärden. Men har också kämpat med att slappna av i det mörka vattnet

  [Svara]

 • Svara Linda 8 augusti, 2014 at 20:38

  Fick inte plats med allt

  [Svara]

 • Svara Elin Olsson 8 augusti, 2014 at 22:54

  Vad häftigt med simlopp, har precis anmält mig till en simträningsgrupp i höst. Så nog för att det är att ta det i fel ordning, men hade varit himla kul att simma riddarfjärden runt 🙂
  Fick ett sånt där sug förut om att göra något utanför komfortzonen och vad skulle inte passa bättre?

  All lycka till på loppet och tack för all inspiration som denna blogg ger !!

  [Svara]

 • Svara Karin Pinel 9 augusti, 2014 at 09:36

  Oh så spännande det vore att ta Norrmälarstrand vattenvägen!! Men det blir samma för mig som för Elin här ovan. I omvänd ordning. Först tävling, sen kurs. Och lite på volley också, dvs utan våtdräkt och mestadels bröstsim! 🙂
  /K

  [Svara]

 • Svara Sofia - Strawberry Dreams 10 augusti, 2014 at 19:53

  Ö till Ö skulle ju vara en perfekt tävling för dig så jag tippar på att det är den som du har som mål :).

  [Svara]

 • Lämna kommentar