Lofsan, Sixten

Ystad

Nu är Sixten och jag ensamma här nere, och det är faktiskt ganska mysigt! Sixten hade världens knepigaste natt där han redan 0130 ville upp i vår säng. Sedan låg han och snurrade och snurrade till klockan var över 03. Stackars H som skulle upp 0530. 🙁

Efter frukost tänkte jag att Sixten och jag skulle vila en stund men det tyckte inte han så vi bråkade en halvtimme i mörkret innan jag gav upp, klädde på oss och åkte iväg. Vi startade vår shoppingrunda i Ystad med ett besök på ÖB. Jag tänkte köpa en plaskpool till Sixten, de hade skyltar om en rund, tre våningar hög pool för 49:- men den var slut. Istället köpte jag en fyrkantig 160*160 stor pool med bara en våning för 99:-. Mönstret på botten tillsammans med två uppblåsbara tärningar skapade spelplan för Twister, man kan koppla in slangen i sargen så det blir en dusch/vattenspridare längs med två av sidorna. Sixten invigde poolen direkt efter lunchen och gav den gott betyg trots att det blev lite kallt när solen gick i moln.

Vi gick in på Babyproffsen som ligger precis bredvid ÖB för att köpa en till stol hit till morfars hus. Vi köpte en likadan gröngrå Stokke så de är likadana, med bygel och dyna till. Men det kanske är onödigt med dyna till båda så jag kanske lämnar tillbaka den. Vi får se vad de andra tycker.

Jag orkade inte parkera bilen i city och ta en sväng på stan så sista butiken vi kollade i blev en cykelbutik. Jag behöver en cykel eftersom den mountainbikr jag har är så aggressiv och har väldigt framlutad vinkel. Det funkar ju inte med magen i höst. De cyklarna jag tittade på idag är typ citybikes med damram och massa växlar. De har tunna hjul och är ganska snabba så det är inte en pensiscykel jag är ute efter. Men jag skulle gärna vilja ha en cykelkorg därfram och så ska ju Sixten sitta därbak. Jag ska be H följa med och titta på de jag gillade idag i helgen. Det är ju smart att köpa en cykel härnere så att jag slipper ta med cykeln på bilen från Stockholm i juli.

Vi åt korv med bröd till lunch även om Sixten mest kladdar. Vi är nog inne resten av eftermiddagen och leker. Sixten somnade precis så jag ska bara se klart på Unga Mödrar innan jag plockar iordning så att det är gjort när han vaknar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Josephine 22 juni, 2010 at 15:03

  Känns som om jag har följt efter dig idag! Eller kanske tvärtom… Jag var också på ÖB och sedan gick jag in på Babyproffsen och handlade lite!Skippade dock cykelaffären och åkte till MVC på kontroll istället;-)

  Kul att ni ska vara ”här nere” mycket i sommar. Jag gillar att läsa om allt ni gör, man blir lite hemmablind när man bor med allt runtomkring sig…
  /Josephine

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Haha! Gud vad komiskt! Jag funderade faktiskt på om du var ute å rörde dig!

  [Svara]

 • Svara Amanda 23 juni, 2010 at 00:19

  Japp! Boobsen har DEFFENETIVT växt! 😉

  [Svara]

 • Lämna kommentar