Lofsan

Yoga och löpskolning thaistyle

 Jag har precis kommit tillbaka till huset där vi bor efter vår middag uppe på Villa Mangosteen. Det är där alla våra resenärer bor. Alla tjejer tog taxi ner till Khao Lak för lite kvällshäng och shopping men jag hade lite administrativt jobb att göra så jag avstod denna kväll.
 
 Det här är vår första riktiga heldag med våra tjejer på plats och vi är mer än nöjda!
 
 Vi startade klockan 08 med en uppmjukande yoga vid poolen. Louise körde ett höftöppnarpass som en liten present till tjejerna efter många timmar på flygplan i takt med att solen steg över himlen. Efteråt åt vi frukost i restaurangen och åkte i bilar ner till White Sand Beach. Vi hade en fantastisk heldag med massa massage, lyxiga fruktdrinkar och god lunch.
 
 Klockan fyra åkte vi upp till den damm där vi löptränar den här veckan för det första löppasset. Eftersom det är en ny grupp där få känner varandra, även om jag som coach har rätt bra koll, så ägnade vi det första passet åt så kallad löpskolning med fokus på frånskjut, fotledsaktivering samt bål- och höftstabilitet. Jag har fått en väldigt bra bild av alla tjejer nu, det är lättare att jobba individualiserat ju noggrannare underlag jag har av varje person.
 
 Jag tycker att det är väldigt roligt att köra den här typen av pass, det är framförallt variationen och de tekniska utmaningarna som jag går igång på. Det var roligt att se dom som aldrig kört löpskolningsövningar in action och att en övning som känns omöjlig första gången faktiskt går helt okej sen.
 
 Imorgon bitti ska vi springa det första intervallpasset nere vid dammen, före frukost. Det ska bli kul för mig som coach att utmana tjejerna lite extra. Jag vet att flera är lite nervösa över att springa i grupp och dessutom göra det i värme men jag är övertygad om att alla efteråt känner sig lättade och inte tycker att det var så läskigt som man kan tro.
 
 


Hur kan en dag som startar så här bli något annat än perfekt?!

 


Vi har hela Villa Mangosteen för oss själva. Det är totalt 10 bungalows på resorten.


Hannah och jag lärde känna varandra för nästan fyra år sedan och hon har gått från att vara en PT-klient till att bli en väldigt kär vän. Jag är så glad över att hon vill hänga med på alla mina galna upptåg!

 White Sand Beach är som ni ser en riktig paradisstrand. Havet är ljummet och stranden fantastisk.
 


I skogen bakom parasollerna finns restauranger, massageställen och pedikyr. Allt med havsutsikt och fläktande vind från havet.


Sååå taggad för löpning!

 
 
 

 


Det här linnet kommer från den kollektion som jag har gjort tillsammans med Röhnisch. Alla kläder släpps 26/3, både online samt i butiker i Stockholm och Göteborg.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Svara Anna G 16 mars, 2015 at 01:31

  Ni ser ut att ha det fantastiskt! Önskar att jag vore där! Vilken modell är det du har på dina hotpants? Shape eller vanliga?

  [Svara]

 • Svara Mari 16 mars, 2015 at 01:32

  Så härligt ni har det.

  [Svara]

 • Svara Em - mitt liv på NZ 16 mars, 2015 at 03:05

  Men åh så härligt det ser ut! Precis en sån här resa hoppas jag att kunna åka på nån gång. Ser helt UNDERBART ut!

  [Svara]

 • Svara Linnea 16 mars, 2015 at 03:46

  Hej! Vad har du för någon löparklocka? Vilka funktioner har den? Har du något bra tips på klocka med intervallfunktioner och gps? Tack!

  [Svara]

 • Svara Nina 16 mars, 2015 at 13:28

  När kan man boka sig för nästa resa och vad kostar det? Ni ser ut att ha det helt fantastiskt! Detta är ju perfekt att ge i present till sig själv och till världens bästa mamma eller god vän

  [Svara]

 • Svara Hans 18 mars, 2015 at 18:42

  Stockholmsjuryn ger Hannahs hatt 12 POÄNG!!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar