Lofsans bloggtävlingar

www.bebisboken.se

Jag har fått äran att testa en helt ny tjänst på internet där du dokumenterar bebisens första år.

Från www.bebisboken.se:

Bebisboken är en enkel och användarvänlig sajt där man fyller i roliga sidor om barnets utveckling, skriver ner vad som händer vecka för vecka i dagboken och laddar upp massvis med fina bilder på bebisen. Resultatet blir en fin sajt som man kan bjuda in sina närmaste för att läsa direkt på nätet och när det första året gått är det bara att trycka på knappen och du har en utskriven, fin minnesbok i snyggt bokformat med texter, bilder och söt grafik! Det första året finns dokumenterat i ett fint format som varar till dess din bebis vill läsa sin alldeles egna bok! Bind in den och spara för din och bebisens skull och ge bort den i present till mormor och farmor!

Jag har suttit någon timme idag och knåpat med Sixtens sidor och hittills fyllt i massa roliga fakta om hans familj, släkt och vänner tillsammans med fina foton men jag har många sidor kvar att fylla i. Bra, för jag vill inte att det ska ta slut! Det är verkligen jätteroligt att se Sixtens utveckling på pränt. Jag ska skriva ut allting på lite styvare papper sedan och binda ihop till en bok att ge till Sixten. För mig som inte har tålamod eller fingerfärdigheten att hålla på med scrapbooking är detta ett perfekt sätt att ändå att med hjälp av datorn ge Sixten en fin minnesbok. Den ersätter såklart inte den bebisbok som Sixten har fått av sin Mormor, den boken är dock Sixtenskladdigafingrarförbjuden i ganska många år framöver. De fina sidor som kommer från www.bebisboken.se kommer att vara Sixtentillåtna.

Jag har möjlighet att lotta ut en fin presentbox från Bebisboken till en av mina läsare, värde 199:- där du får tillgång till tjänsten i två år och kan skapa en egen bok till ditt barn. Presentboxen är perfekt att ge bort som gåva till en gravid, nyfödd bebis eller i 1-årspresent så även om du själv inte har barn tycker jag att du ska vara med och tävla!

Lämna en kommentar med hela ditt namn och en mailadress (publiceras ej) jag kan nå dig på så är du med och tävlar, svårare än så är det inte. De 10 första som är med och tävlar kommer dessutom att få en varsin gratis prova-på-vecka hos www.bebisboken.se så vänta inte, anmäl dig direkt!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Sandra Wikström 27 september, 2010 at 21:00

  Jag vill vara med och tävla! 🙂

  [Svara]

 • Svara Rebecca Malm 27 september, 2010 at 21:07

  Rebecca Malm

  [Svara]

 • Svara Josephine Olsson 27 september, 2010 at 21:17

  Jag vill oxå va me o tävla (:

  [Svara]

 • Svara Victoria Lindblom 27 september, 2010 at 21:19

  Vill också vara med att tävla, tävlingar gillas:-)

  [Svara]

 • Svara Klara 27 september, 2010 at 21:33

  Jag vill oxå vara med i tävlingen! =)

  /Klara Nygren

  [Svara]

 • Svara Therese Magnusson 27 september, 2010 at 22:21

  Å vilken rolig idé!

  [Svara]

 • Svara militarmamman 27 september, 2010 at 22:40

  Jag vill vara med! =)
  Frida Johansson

  [Svara]

 • Svara Natasha 28 september, 2010 at 08:52

  jag vill gärna vara med oxå 🙂

  [Svara]

 • Svara Ylva Klang 28 september, 2010 at 09:28

  Åh va roligt 🙂

  [Svara]

 • Svara Sofia 28 september, 2010 at 10:03

  Ååå..jag som aldrig är med på tävlingar. Nu vill jag verkligen vara med – va mysigt det verkar! Nu längtar jag så efter min lilla!! Men nu går veckorna fort som tuur är!! kram S

  [Svara]

 • Svara Anna Hammar 28 september, 2010 at 11:03

  Åh vilken bra idé. Jag vill jättegärna vara med i tävlingen.

  [Svara]

 • Svara Bea 28 september, 2010 at 13:32

  Jag vill vara med och tävla jag med!

  [Svara]

 • Svara Lina Roos 28 september, 2010 at 19:49

  Klart jag också vill vara med och tävla 🙂

  [Svara]

 • Svara MansonDust 28 september, 2010 at 20:57

  Jag vill vinna 🙂 Skriver mitt namn i samma fält som mailen, om det är okey.

  [Svara]

 • Svara mary 28 september, 2010 at 21:01

  Heja Lofsan kul med tävling! Vilken bra grej! Vill åxå vara med o tävla 🙂

  Maria Langemar,

  [Svara]

 • Svara Petra 28 september, 2010 at 21:14

  Så klart vill vi vinna!!

  [Svara]

 • Svara Natta 29 september, 2010 at 08:52

  Jag vill vinna en åt min systerson!

  [Svara]

 • Svara Kristina Gunér 29 september, 2010 at 11:22

  ÅÅÅHHHHH vad jag skulle vilja vinna detta!!!

  Kram Stina

  [Svara]

 • Svara Julia Lindholm 29 september, 2010 at 21:36

  Jag är gärna med och tävlar! 😀

  [Svara]

 • Lämna kommentar