Träning, Workshops

Workshop om träning efter graviditet

Idag har jag kört min första workshop i mitt eget företags regi. 20 mammor lämnade bebisarna (de yngsta 4 veckor och äldsta 2 år) hemma och unnade sig 1,5 timme fokus på sin egen träning och utveckling. Jag fokuserade på komplex funktionell styrketräning med hög teknisk svårighetsgrad. Vi hade allra störst fokus på corekontrollen tillsammans med bäckenbotten och balansen. Framöver kommer jag att köra alla mina workshops på Rosa Skrot på Mariatorget, det ska bli så kul!

Jag hoppas att alla deltagare idag är nöjda med övningsbanken, den individuella feedbacken och möjlighet att få hjälp med att justera teknik, hållning, plankposition osv. Det är stor skillnad på en timme personlig träning och mina workshops. Dagens workshop var i första hand ett inlärnings- och utbildningstillfälle, inte ett träningspass. Det är den största skillnaden mellan mina tjänster personlig träning och workshops.

Nästa workshop är 10:e november, tema Träning under graviditet. Den passar dig som är eller planerar att bli gravid. Det finns några platser kvar att anmäla sig till, maila mig Lovisa.sandstrom@me.com om du vill vara med. Det kostar 400:-.


Taggad på träning!


Förbereder vikter till mammorna


Dagens träningsredskap


Ett organiserat kaos med redskap som ska kunna ge en tydlig och effektiv progression i övningarna

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Alfva 27 oktober, 2012 at 14:08

  Ledsen att jag missade idag, verkar ha varit sjukt bra (som alltid!). Men nästa gång – då är jag på!

  [Svara]

 • Svara Mattias 29 oktober, 2012 at 10:35

  Hej. Jag undrar vad du menar med funktionell styrketräning och om du kan ge exempel på övningar.

  [Svara]

 • Svara träning 14 november, 2012 at 09:53

  Tack för en bra blogg.
  jag har lärt mig massor av dina videos och träningstips.

  Att komma i form efter graviditet kan vara jobbigt.

  [Svara]

 • Lämna kommentar