Lofsan

Workshop och Cityhäng

Idag har jag kört min tredje workshop med träning efter graviditet. Det känns som att jag tjatar om hur mycket jag älskar att jobba med det jag gör men jag känner mig så förunnad som får göra det och dessutom har så nöjda kunder.

Nu ska jag och la famillia gå ner på stan en sväng och äta lunch. Jag sprang backintervaller på bandet innan workshopen och glömde äta mellan så nu är jag hungrig som en varg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Anna 17 november, 2012 at 14:08

  Hej,
  Hur kör du när du kör backintervaller? Behöver tips 🙂
  Trevlig helg!
  Mvh
  Anna

  [Svara]

 • Svara Anna 17 november, 2012 at 17:12

  Hej!

  Kan man ta nån PT lektion med dig och sen träna på mitt gym där jag bor med övningar du visat? (Inte för att du verkar ha tid men….:))
  Jag behöver bli av med eller minska min ”fläskring”
  Jag gillar och gå powerwalks, köra på crosstrainer, cykla.
  Men det händer ju inget 🙁 Då blir det tråkigt!
  Vad gör jag för fel?
  Kraaaam

  [Svara]

 • Svara Mia Rohman 17 november, 2012 at 18:23

  Tusen tack för grymt inspirerande workshop idag! Fick mig att verkligen vakna upp från bebisbubblan! Bara för att jag mår tusen gånger bättre än gravidteten så är jag så sjukt ofit och långt ifrån hur jag var 2011. Nu jäklar ska det tränas!! 🙂

  [Svara]

 • Svara Alfva 17 november, 2012 at 21:17

  Tack för idag – grymt! Och har jag inte träningsvärk imorgon så gjorde jag definitivt något fel!

  [Svara]

 • Svara Lina 17 november, 2012 at 23:36

  Du är så himla inspirerande! Tack vare dig har jag kommit igång med träning hemma som gett fina resultat om jag jämför hur det var från början 🙂 Jag skulle gärna önska att du skrev om hur man ska träna för att bli någorlunda liksidig. Jag är vänsterhänt och det är stor skillnad på högern och vänstern. Ska jag köra ett par extra repetitioner på höger för att bli mer jämn?

  [Svara]

 • Lämna kommentar