Workshops

Workshop – Träning under graviditet

Jag kommer att genomföra en workshop i höst för dig som är eller planerar att bli gravid och vill lära dig mer om hur du kan träna för att optimera dina träningsresultat under graviditeten. Vi går igenom de fysiska förändringar som sker i mammakroppen och hur vi hanterar dessa på bästa sätt. Vi testar övningar och träningsupplägg och pratar om hur du kan anpassa din träning allt efterhand graviditeten fortskrider. Syftet med träning under graviditet är att fysiskt förbereda kroppen inför förlossningen, rehabiliteringen efteråt och att skapa så goda förutsättningar som möjligt till att kunna bygga upp en stark mammakropp efteråt. Du behöver inte vara van vid att träna vid denna workshop.

Datum: Lördag 10 nov kl. 10.30-12.00

Plats: Rosa Skrot på Mariatorget, Torkel Knutssonsgata 41

Pris: 400:-

Max antal deltagare: 20 stycken, först till kvarn, sedan väntelista.

Maila din anmälan till Lovisa.sandstrom@me.com och märk det ”Workshop Träning under graviditet” så får du en bekräftelse på att du fått en plats.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara Sofia 24 oktober, 2012 at 23:05

  Hej! Jag följer din träning med stort intresse. Och jag skulle så gärna själv vilja börja träna men vet inte hur (är total soffpotatis idag). Vill och skulle ha tid med 4-5 pass i veckan på sikt men vet inte alls hur jag ska kombinera fettförbränning, kondition och styrka. Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om detta, hur man ska tänka, lägga upp det osv när man är total nybörjare? Tusen tack om du hinner med detta och om inte så tack för en jättetrevlig blogg!

  [Svara]

 • Svara Annika Andersson 25 oktober, 2012 at 07:17

  Skulle om jag hade en biljett till Stockholm skräpandes i byrålådan!! Det blir så väldigt dyrt att flyga från Ängelholm för en och en halv timme på Rosa Skrot (även om jag vill…) Har precis blivit gravid för andra gången och märkte själv hur träningen kom av sig för man funderar hela tiden på om man kan göra si eller så, vad är bra och vad är mindre bra, samtidigt är jag livrädd för att sluta träna helt eftersom min förra graviditet var full av ryggskott och annat.
  Kan ni inte fundera på workshop med uppkoppling via nätet, kanske krångligt men då kunde man iallafall titta och ställa frågor under tiden.

  Grattis till nya uppdrag på Rosa Skrot och lycka till!!

  [Svara]

 • Svara Annelie 25 oktober, 2012 at 09:17

  Hej!

  I dina träningsfilmer så funderar jag över vad du har för skor?
  ser ut att vara ett par tunna enkla ”inneskor”.. ?

  //Annelie

  [Svara]

 • Svara Fredag 25 oktober, 2012 at 17:46

  Åh jag hoppas att det blir succe och att du kör en repris jättesnart! Jag ät tyvärr bortrest den 10 november men din workshop låter klockren för mig just nu! Kämpar med att hitta tillbaks till träningen efter första trimesterns illamående och absurda trötthet. Det här är min tredje graviditet men under de två första tränade jag inte ett dugg. Skulle så gärna vilja hålla igång den här gången, om inte annat för en enklare uppstart efteråt. Håller tummarna för ett till tillfälle!!

  [Svara]

 • Svara Elin 22 november, 2012 at 13:59

  Nyligen plussat =D och ser verkligen fram emot en repris snart !! Håller tillgodo med din grymma filmer så länge.

  [Svara]

 • Lämna kommentar