Lofsan

Working hard

Eftersom jag ska åka till USA nästa vecka har jag så mycket att jobba med innan dess. Jag jobbar i princip alltid 7 dagar i veckan, utöver att blogga men just nu är det helt crazy. Det är tur att jag jobbar med något som jag verkligen älskar, för jag förstår inte hur människor som inte tycker om sina jobb motiverar sig till att göra sitt bästa varje dag året om?

I morse körde jag ett cirkelträningspass på Rosa Skrot med ett gäng starka tjejer som bokat ett pass med mig som en liten kickoff på terminen och imorgon bitti tar jag med mina fallskärmar, hantlar och medicinboll och kör ett pass i Tanto. För er som är inbokade vill jag bara påminna om tiden; 0830-0930. Direkt efter passet ska jag hem och lämna alla grejer och sedan blir det en snabb taxi till TV4-huset för det sista avsnittet i löparskolan på Nyhetsmorgon. Jag kommer att avliva myter kring stretching, sportdryck och vilka pass som egentligen räknas. 11.15 ser ni mig och inslaget kommer upp här i bloggen efteråt också som vanligt.

Måndag och tisdag är vanliga arbetsdagar med betygssättning för tre kurser som jag avslutar på min gymnasieskola och PT-kunder sedan packar vi resväskorna. Onsdag morgon lyfter planet mot New York. Några grymma dagar med massa kul jobb med research inför höstens projekt väntar. Bästa jobbet ever!


När jag jobbat klart för dagen igår åkte vi färjan till Djurgården och åt glass utanför Skansen.


Vi tog gamla spårvagnen in mot stan igen och sedan promenerade vi hela stan till Söder.


Och avslutade dagen med glass på 18 smaker på Timmermansgatan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara nil 9 juni, 2013 at 11:32

    Kul med så många nya glassställen som finns numera..och så många olika smaker..
    Gott!

    [Svara]

  • Lämna kommentar