Lofsan

Wii!

Dagen blev inte som jag tänkt, och härligt är det!

Agnes kom hit vid ett och fick sig sin dos av Sixten, de träffades ju bara senast igår… Vi åt ljum ostkaka till lunch samtidigt som vi planerade de närmaste sommarveckorna.

H åkte bort på eftermiddagen, är borta till imorgon kväll så Agnes och Sixten lekte järnet medan jag hann sortera ut massa kläder och lägga in gravidkläderna i garderoben. Jag har mest vanliga kläder men som är i medium eller långa modeller men ett par gravidjeans och en gravidjeanskjol har jag att ta fram i höst, just nu är de båda gigantiska i rumpa och lår. Jag har ju fortfarande inte nått utgångsvikten för förra graviditeten.

Jag hann inte med bebiskläderna dock. Nu ligger en blå Ikeakasse med storlek 68 och uppåt i Hans garderob medan 50-62 ligger i källaren. De måste upp så att jag kan se vad vi behöver komplettera med. Vissa plagg i minsta storlekarna pallade inte flera tvättar (HM:s bodys) så de sorterar jag nog bort direkt.

Efter att Sixten sovit och käkat middag så åkte vi tre till KiMama på Upplandsgatan och köpte med oss tre sushilådor. Vi åkte ut till lillasyster Elin för att spela nya Galaxy. Det är så roligt, och mycket svårare än ettan.

Vi åkte inte hem förrän vid 21, Sixten somnade i bilen och somnade sedan om efter promenaden från garaget och hissturen och ligger nu fullt påklädd i sin säng. Jag har förberett med ny blöja, pyjamas och välling när han vaknar nästa gång. Det ska bli spännande att se hur natten blir nu när vi ska sova ensamma igen.

Hoppas ni alla haft en härlig helg!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Petra 14 juni, 2010 at 07:35

  kasta inte urtvättat! vi fick en lite kräkbebis andra gången och dessa ”fula” fick duga en gång och sen i soporna! sparar tvätt 😉

  [Svara]

 • Svara Alfva 14 juni, 2010 at 08:38

  Håret!!

  [Svara]

 • Svara Lisen 14 juni, 2010 at 10:30

  Använd de tråkiga bodys som engångskläder och släng efter hand. Kram

  [Svara]

 • Svara Maria 14 juni, 2010 at 14:20

  Hej Lofsan!
  Har precis börjat läsa din blogg och ville tacka för den fina resedagboken från New York och alla bra tips på hur man reser med små barn! Vi är på väg dit i höst och nu längtar vi extra mycket! Min lilla tjej på 3 månader gillar för övrigt att sitta i mitt knä och spana på Sixten:) Bilderna är ju så fina, så jag undrar om jag får fråga vad du använder för kamera? Vi kör med en vanlig digitalkamera men jag blir ofta missnöjd med bebisfotona. Tack för en bra blogg!
  Mamma och liten skrutt på Kungsholmen

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Hej Maria!

  Tack för din kommentar! Vår resa till New York var så himla häftig, jag måste tillbaka dit snart! Vi fotar med en Canon eos 450d, vi har två olika objektiv: ett som heter 55-200mm 1:4-5.6 (det följde med när vi köpte den) och ett närbilds/porträttobjektiv som heter 50mm:1.4. Jag tycker att det är svårt att fota med porträttobjektivet men de som är duktiga kan ta helt fantastiska bilder med det.

  Din dotter och Sixten kanske skulle bli ett vackert par så småningom… 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar