Lofsan

Weekend i Sandhamn

Idag överraskade H mig med att boka en weekend på Seglarhotellet i Sandhamn! Vilken kille jag skaffat mig! Vi ska bo i en av deras sviter med sovrum, vardagsrum, bastu och balkong. Vi ska äta god middag på fredagskvällen, dricka drinkar på balkongen, mysa med hotellfrukost, bada och jag ska nog boka någon behandling i deras spa. Sixten och jag ska åka Cinderellabåt för första gången, jag hoppas på bra väder så vi kan vara ute och andas havsluft.

Jag är helt gravidhormonlig och har känt mig uschlig de senaste dagarna; fet, ynklig, klagig och allmänt neggo så detta kommer ju lägligt. Vi firar dessutom att vi går in i andra halvlek på fredag så då blir detta ett perfekt firande! Mer vardagslyx åt folket!

Idag gjorde vi en utflykt till Enskede för att kolla på ett radhus som var aktuellt för oss. Tyvärr var det ganska låg standard på insidan så vi tackade nej. Det var synd, jag skulle inte banga ett mysigt litet hus med trädgård till min familj.

Efter lunch på Koloni i Sickla fikade vi i Kungsan och mötte upp Hans äldsta son. De sitter i köket nu och gör skolarbete medan jag ligger med massa sammandragningar i sängen. Jag är så trött att ögonen går kors men jag har haft svårt att sova de senaste kvällarna och legat vaken alldeles för sent så i dag blir det ingen eftermiddagssovning.

Om 20 minuter ska jag pallra mig från sängen till soffan för min obligatoriska dagsdos av Unga Mödrar, sedan kommer mamma hit och äter middag innan H och jag åker till Sickla. Dags för Crosstraining igen, det är ju tisdag!

Dagens Mamma

Jag har verkligen världens snyggaste vagn!

Fika i Kungsan

Föresten, ni kommer väl ihåg att tävla om bodyn? Någon i min familj eller kompis utan barn kan väl tävla och ge Sixten eller nya bebisen priset om denne vinner? Jag vill ju också ha den!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara skolfux 1 juni, 2010 at 17:08

  Cinderellabåt till Sandhamn?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Ja, de kör två vändor Per dag, via Vaxholm. Eller?

  [Svara]

 • Svara josse 1 juni, 2010 at 19:46

  Du är så fin gravid! Skriver från min nya telefon nu, den är helläcker, kul kunna använda mobilen som en dator! Och jo håller med, vilken kille supersnällt. Kram från mig och Frida

  [Svara]

 • Svara Jonas 1 juni, 2010 at 20:04

  Åhh ska du åka ”hem” till mig. Fast jag är ju nästan aldrig på Sandhamn. I sommar ska vi förhoppningsvis vara där en hel helg. Även om jag förra året bara var där en dag och lyckades komma med i såpan som går på TV3.
  /Jonas

  [Svara]

 • Svara Johanna - Max mamma 1 juni, 2010 at 21:06

  Kan inget annat än att hålla med dig om att iCandyn är grymmt snygg!
  Önskar jag själv hade en.
  Men tyvärr har man inte råd med allt man önskar sig!
  Har hört att dom är korta i ryggen.
  Vad säger du??

  Och JAAA klart vi vill veta vad det är för liten som växer i din mage!!

  [Svara]

 • Svara Sofia 2 juni, 2010 at 20:16

  hihih…så komiskt, vi verkar ju rätt lika, lika gamla, gillar samma saker t.om unga mödrar – *skrattar*….Dags och ses snart tycker jag..*kram*..o grattis till lillebror, om 5 veckor får vi veta…jag e sååå nyfiken!!

  [Svara]

 • Lämna kommentar