Lofsan

We R Family på Café Opera

Det var ett jättelyckat event i dag, inte minst tack vare att min fina vän Teresa vann Allt för föräldrars stora tävling! Både en barnvagn från BabyJogger, en bilbarnstol från BeSafe och bärsele får BabyBjörn ingick i vinsten tillsammans med mycket mer, totalt ett värde för 17000:-! Vilken lycka! Vi skrattade gott åt att Teresa har en 4-åring och en 6-åring hemma med noll behov produkterna så titta in i Teresas blogg om ni vill köpa något.


Vi andra besökare gick såklart inte lottlösa från We R Family; Musse Pigg, Geggamojamössa (jag överdriver inte om jag skriver att gräbsen har 30 huvudbonader i garderoben) och presentkort på Stor&Liten uppskattade jag nog mest.

Nu längtar jag efter min prickigkorv och storebrorsan hans. Imorgon ska Sixten och jag ha kvalitetstid på Loppi.se:s familjedisco på Café Opera! Kom ni med! Det kostar 250:- per vuxen, det ingår pannkaksbuffé och en smaskig goodiebag bl.a.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara ida-maria 19 november, 2011 at 19:41

    Ja, vi kanske ses imorrn! har inte bestämt om jag och Lykka ska gå. Det är egentligen mitt i vilan men vi får se hur dagsformen är 🙂

    [Svara]

  • Lämna kommentar