Lofsan

We R Family – bilder

Min date för dagen, Teresa, fotade med sin grymma kamera idag så jag lånar några bilder från henne. Passar på med en kärleksförklaring till Teresa också; I love you! 🙂


Min bloggkollega och nästan granne Rose-Marie aka Bambi är lika trevlig i verkligheten som hon verkar vara i bloggen.


Linda Skugge, Hanna Graaf och Cecilia Blankens satt i bloggpanelen och diskuterade retuschering, vett och etikett i bloggvärlden och knepiga läsare.


Erica från Allt för föräldrar försääääkrar att tävlingen inte var uppgjord så att en av AFF-bloggarna skulle vinna. 🙂 Teresa blev så himla paff och jag skrek rakt ut. Fy vad lyxigt men jag unnar henne verkligen det. Hoppas hon säljer allting så att hon kan ta med sig sina barn på en resa. Teresa är Sveriges coolaste unga ensamstående mamma. Respect!

Imorgon ses några av bloggmammorna på Café Opera igen, på Loppi.se:s familjedisco. Sixten ska få åka buss dit till sin stora förtjusning, med den rosa Quinny Moodd. Sedan ska vi äta pannkakor, godis från Karamellkungen och dansa hela dagen lång!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Jessica Nilsson 20 november, 2011 at 16:07

  Hej Lovisa!

  Måste bara tacka dig för ditt inlägg om tabataintervaller. Jag har som regel väldigt svårt att dra mig ut å träna och när jag gör det blir det oftast löpning då jag känner att jag saknar kunskap för andra övningar, detta är självklart en dålig ursäkt då de bara är att leta reda på kunskap. Jag har även svårt att motivera mig till långa krångliga övningar med vikter och dylikt.

  Därför blev jag så glad när du la upp det inlägget då man inte behövde någon förberedelse utan kan göra det direkt som tid ges plus att det var enkelt att förstå hur alla övningar skulle utföras.

  Så tack från en tjej som skriver detta med skakiga armar =)

  Kram Jessica

  [Svara]

 • Svara ENDENISE - Mamma till 2 i December 20 november, 2011 at 20:07

  ser otroligt kul ut 🙂 Önskar jag hade orken att gå 🙂

  [Svara]

 • Svara Sandra 20 november, 2011 at 21:21

  Hej! Nu är jag tillbaka! Är i v 14 och har precis läst igenom massor av dina gamla gravidträningsinlägg. Vilken bibel av kunskap och inspiration! Illamåendet och den galna tröttheten har äntligen lagt dig så nu är jag redo igen. Är riktigt peppad nu! Tack för att all din kunskap finns här! Kram!

  [Svara]

 • Svara Emma-Lou 20 november, 2011 at 23:27

  Det var kul (som alltid) att stöta på dig igår. Skulle inte vi kunna ta en fika någon dag? 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar