Lofsan

Voltaire, luciatåg och Rebuz Kidz

Idag har vi firat min mamma som fyllt år tidigare i veckan. Hon bjöd hela familjen (vi är fyra syskon, tre av oss har officiella partners och så finns det fyra barnbarn så vi blir alltid ett stort gäng när vi ses) på födelsedagslunch på Bistro Voltaire i Sickla. Voltaire är en favorit hos oss alla. I Sickla köpkvarter finns det många bra restauranger men Voltaire slår alla tycker jag!

Hans beställde isterband och jag åt räksmörgås med chilimajonäs på filmjölksbröd. Sjukt gott! Efteråt gick vi in i gallerian och köpte grymma tomtedräkter på Party Land. Det vankas luciafirande och luciatåg på fredag på förskolans gård. Det är första gången Sixten och Baxter ska gå luciatåg och mina förväntningar är skyhöga!


Jag älskar denna scarf, det är flera som frågat om den: jag köpte den i New York men jag såg en liknande på Kapp Ahl fast med större stjärnor idag.


Delar av min älskade familj.


Min älskade mormor och min yngsta lillasyster.


Sixten och Baxter hade ritat teckningar till mormor.


Jag älskar gräbsens nya jeans. Mitt favoritjeansmärke till dom är svenska I dig denim. De har grym passform och snygga tvättar och funkar självklart både för killar och tjejer. I dig denim kan vara svårt att få tag på men i webshopen Rebuz Kidz finns de (och alla andra kläder i shoppen!) med 20% rabatt fram till söndag 15/12 (Ange LOFSAN och Gilla gärna Rebuz Kidz Facebooksida). Perfekt när man ska köpa julaftonsoutfiten till barnen. Rebuz Kidz har tidigare fokuserat mycket på kläder designade till killar men styr nu över till att också sälja tjejkläder och unisexplagg. De säljer tuffa (och också svenska) Cheap Monday, också en favorit härhemma.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara uppochhoppa 8 december, 2013 at 22:33

  Älskar räkmackan! Magiskt god, har gett den ett helt blogginlägg till och med!!!

  [Svara]

 • Svara I dig denim 9 december, 2013 at 10:04

  Hej Lofsan,
  Tack för det fina inlägget och vad kul att du gillar våra jeans!:)

  Gällande att få tag på I dig denim så kan du hitta alla våra återförsäljare under rubriken ”stores”, på vår hemsida. Och du kan även kika in i vår nyligen lanserade e-shop ifall du inte har någon butik nära dig som säljer det du önskar.

  Ha en fortsatt trevlig dag,
  I dig denim

  [Svara]

 • Lämna kommentar