Lofsan

Vintershopping

Jag har jobbat klart för dagen, varit hemma en sväng och pussat på gräbsen och nu sitter jag i bilen. Jag och min kompis Anna ska ha en liten tjejkväll tillsammans. Sånt har fått en ny betydelse nu för tiden. Vi ska äta middag ute i Nacka och köpa vinteroveraller. That’s life!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Lill taxen 27 augusti, 2012 at 19:44

  Hej Lofsan! Tack för en super inspirerande blogg! Gillar verkligen att du filmar så många av dina övningar, speciellt de kombinerade. Är gravid i v 34 och tränar bara styrka numera, undrar om du tycker att man kan fortsätta m fria vikter och övningar där man står upp och spänner coren under hela graviditeten? Har inte haft några graviditetsbesvär och var innan graviditeten vältränad men har sett att många rekommenderar övningar i maskiner bara under tredje trimestern… Inte alls lika kul:)

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Det kan du absolut göra!

  [Svara]

 • Svara Angelica 27 augusti, 2012 at 20:21

  Skönt och höra att fler tänker köpa vinteroveraller nu! Jag vågar knappt köpa ännu för det känns så tidigt men vad fasen de tar nog slut annars och så får man inte de man vill ha.
  Visa gärna vad du köpte för några sen! =) Nyfiken!

  [Svara]

 • Svara Em - mamma på NZ 27 augusti, 2012 at 21:55

  Jag tyckte det lät som en mysig tjejkväll! Bra att kunna slå två flugor i en smäll och passa på o shoppa vinteroveraller samtidigt 🙂 Jag har en fråga som jag skulle bli så tacksam om du hade tid att svara på. Hur långt in i graviditeten kan man göra plankan? Förstår att det såklart måste vara väldigt individuellt men jag är gravid med andra barnet i 11:e veckan och upplever att magmusklerna redan börjar separera på sej. Magen trillar liksom ut när jag står i plankan hur mycket jag än drar in naveln (vanligtsvis klarar jag alltså detta). Bör väl sluta med plankan då va? Vad kan jag göra istället för att stärka coren?

  Tack på förhand!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag tycker att du ska gå ner på knä och fortsätta med plankan så länge det känns bra.

  [Svara]

 • Lämna kommentar