Lofsans bloggtävlingar

Vinnaren av en exklusiv skötväska i skinn från Elise Fashion

Det var rekordmånga som ville vinna den snygga skötväskan från Elise Fashion. Som vanligt skulle jag ju vilja att varenda en av er skulle få vinna men det går ju inte. Denna gång var det ElinJosefine som hade turen med sig. Rätt svar är att Evening Bag kommer nu i november.

GRATTIS ELINJOSEFINE!

För er som inte vann denna tävingen så tipsar jag om att hålla utkik på min facebooksida där jag inom kort kommer att ha en tävling där tre personer vinner en timme personlig träning/konsultation tillsammans med mig. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara elinjosefine 2 november, 2011 at 21:03

  Åhh vad glad jag blir 🙂 Jag är gravid i vecka 16 och denna kommer verkligen väl till användning.

  Stor kram!!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Du kommer att få ett mail!

  [Svara]

 • Svara Hanna 2 november, 2011 at 21:58

  Hej! 🙂
  Jag har en fråga ang spinning. Jag har hört att man får ”stora” lårmuskler av spinning stämmer det? Eller är det främst en konditionsträning?
  en annan fråga, har du någon förebild inom träning?
  Hoppas du har haft en bra dag! 🙂

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Haha! Nej, man får inte stora lårmuskler av det. Tvärtom förbränner spinning många kalorier. Du får större benmuskler av att träna 8-15 repetitioner tung benstyrka i gymmet. Det mesta som avgör hur benen ser ut är dock generna.

  [Svara]

 • Svara Aniika 3 november, 2011 at 02:53

  Grattis, vilken supervinst!

  [Svara]

 • Lämna kommentar