Lofsan

VINNARE VECKA 4 PHILIPS AVENT STOCKHOLM BABY GUIDE CHALLENGE

Nu har jag äntligen utsett den sista vinnaren i Philips Avent Stockholm Baby Guide Challenge! Totalt har jag fått in över 100 tips på olika platser, restauranger, caféer, museum, gym, öppna förskolor och så vidare som alla är extra lämpliga för oss som rör oss med småbarn. Stort tack för er hjälp!

Den sista vinnaren i utmaningen är Mirre som tipsar om hotellfoajéer. Om jag har ett viktigt möte men måste ha med Baxter brukar vi ses på ett hotell. Bra tips Mirre!

Hör av dig till mig med din adress och telefonnummer så får du din Philips Avent Babywatch!

Jag ska sammanställa alla era tips och lägga in de i min karta så att ni har massa bra förslag på vad ni ska göra när ni är i Stockholm nästa gång!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Anja. 19 juli, 2011 at 18:13

  Grattis till henne! 🙂 Ville bara fråga lite, jag är själv mamma och vill gärna bli av med de extra kilona på magen och höfterna så snabbt som möjligt, jag är ute och springer/cyklar/går i stort sett varje dag och har slutat med godis, chips och skräpmat.. men jag tycker inte det händer så mycket, har du några tips? 🙂 Superfin blogg förresten!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Du behöver nog träna hårdare och äta ännu bättre för att få resultat. Prova dig fram genom att minska kolhydraterna till max en knuten näves storlek. Du behöver antagligen lägga till styrketräning och högre intensitet på din konditionsträning; med andra ord intervallträna!

  [Svara]

 • Lämna kommentar