Lofsan

VINNARE VECKA 2 PHILIPS AVENT STOCKHOLM BABY GUIDE CHALLENGE

Den här veckan fick jag bara in ett fåtal tips, dåligt för kartans skull men bra för er som tipsade! Jag valde att lotta fram en vinnare eftersom det var trelikvärdiga tips. Grattis MANSONDUST som vann en kombinerad digital napptermometer!


Den här veckans vinst är ett picknickset med neoprenväska, förvaringsboxar och nappflaska med handtag. Perfekt för stranden!


Ni tävlar genom att komma med tips på barnvänliga platser i och runtom Stockholm. Nästa vecka är sista veckan vi kör Philips Avent Baby Guide Challenge så ta chansen att vara med och tävla du med!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara MansonDust ~ blivande 4-barnsmamma 21 juni, 2011 at 16:39

  YAAAAAY! Precis vad jag behövde. Tack, tack!! 😀 😀 😀

  [Svara]

 • Svara Linda E 21 juni, 2011 at 22:05

  Mitt tips är Postmuseum på Lilla Nygatan 6

  Här finns inte bara en massa spännande saker att lära sig om Posten och dess historia utan även ”Lilla Posten” där barnen kan leka post i ett gammaldags postkontor, klä ut sig, stämpla brev, lasta postbilen, rita, måla och BÄST av ALLT; minibilbanan där barnen själva är chaufförer.

  På Postmuseum kan man lätt slå ihjäl en regntung sommarlovsdag – och glöm inte att skriva ett vykort till bästa kompisen och posta i museets egen brevlåda innan ni avslutar dagen!

  Har man en frimärksintresserad farfar eller mormor är detta ett perfekt tillfälle att ordna sig lite egentid genom att släppa den äldre generationen lös med barnen samtidigt som du själv parkerar dig på museets restaurang Treskillingen och avnjuter deras lunchbuffé.

  [Svara]

 • Svara mathilda 21 juni, 2011 at 22:20

  lämnar ett tips som uppskattades av både stor och liten för två sommrar sedan…
  biologiska museet! Fantastiskt fina uppbyggda miljöer med massor av djur att titta på!

  [Svara]

 • Svara Mickis 22 juni, 2011 at 20:11

  Kom på att mitt tips kanske borde finnas i detta inlägg!

  Jag vill gärna tipsa om siggesta gård på värmdö!
  Där finns det något för alla, Ponny ridning, bakluckeloppis, fotbollsgolf, VÄRSTA minigolfbanan, grisar, höns, får you name it!
  De har två restauranger ena har grym brunch.. Hit kan lätt hela tjocka släkten följa med det finns något för alla
  Den andra restaurangen som heter orangeriet är väldgit barnvänlig med stor uteservering.
  http://www.siggestagard.se

  [Svara]

 • Svara Mirre 24 juni, 2011 at 22:53

  Efter att ha varit på en födelsedagsfest på underbara Skeppsholmen där det dukades upp med buffe för vuxna och barn i parken nedanför Moderna Musset så gav det mersmak. Det är ju så enkelt att ha picknick här med barnen En promenad över bron så är man där.
  Här finns finfina platser för att breda ut filten och det är svårt att föreställa sig att man faktiskt är mitt i Stockholm
  Man kan också ta med sig barnen in på Moderna Museet , för barn har en helt annan syn på konst än vad vi vuxna har. Det som vi upplever som”svårt” tänker barn helt annorlunda om.Mina barn hisnade över besöket där och sade så många kloka och oväntade saker om konsten där.
  Det går också att åka en liten spännande båt härifrån Skeppsholmen till Gröna Lund.

  [Svara]

 • Svara Andrea 28 juni, 2011 at 09:41

  Skansen är ju härligt för både små och stora ungar, de allra minsta tycker om Mini-skansen och man som vuxen får en trevlig promenad i härlig miljö. Dessutom har de goda gammeldags karameller som inte är att förakta. Har man lite större ungar är Skansenakvariet inne på Skansen ofta en hit med spännande ormar, spindlar och inte minst apor som min stora tjej tycker är suveränt och pratar om i flera dagar efterråt. Lillprinsen hänger än så länge bara med, men nästa år blir nog Mini-Skansens hans höjdpunkt. När de blir äldre är det nog bara Grönan som gäller, treåringen älskar det redan, men det är lite för stimmigt för vår lille – som gärna vill picknicka med Avent på Skansen i sommar.

  [Svara]

 • Svara liselotte 28 juni, 2011 at 10:52

  Är gärna med och tävlar om denna praktiska vinst, bor själv långt från stockholm men när vi var där senast var vi på Tekniska museet, och vilken upplevelse, kunde tillbringat hela dagen där, finns hur mycket som helst för alla olika åldrar. Det låg i ett så mysigt område också, det var inte långt från city men så lugnt och skönt, mycket annat att se i närheten också. Rekommenderas varmt, Liselotte

  [Svara]

 • Lämna kommentar