Lofsan

Vinnare av Skip Hop Zoo Bagage

Grattis till fina Alice som kommer få resa till Mallorca med en så fin väska i sommar!

”Jag vill vill vill vinna en väska till vår Alice när vi åker till Mallorca och träffar Lollo och Bernie på Sunwing CalaBona i juli. Det är mysigt att kunna plocka lite leksaker på planet ur en egen fin väska, inte minst om de ser ut som Skip Hops väskor. Sunwing erbjuder allt vad en familj kan önska på en semester. Minidisco, sol, bad och lek under soltak, skattjakt, minijympa och för föräldrarna, incheckning på hotellet på väg hem. Du slipper stå i kö med barnen vid incheckningen, barnvagnar, resväskor och trötta barn. HÄRLIGT! //Magdalena

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Charlotte 6 juni, 2012 at 21:02

  Jag har skickat en förfrågan att få vara med i din FB-challangegrupp!
  Känner mig så otroligt laddad- körde två veckor med worldofshape och mådde så otroligt bra! Och minskade flera centimetrar i midjan samt i vikt- dock tappade jag allt när barnen blev sjuka och mannen jobbade borta, tyckte helt enkelt synd om mig själv och att choklad hjälpte 🙂
  Men som sagt, jag vill må sådär bra igen och jag vill springa 1mil på mindre än 60minuter!

  Hoppas jag får vara med, du är en sann inspiration!

  Kram!

  [Svara]

 • Svara Magdalena Höglund 6 juni, 2012 at 21:46

  Jihooo vad glad jag blir och inte minst – vad glad min Alice kommer att bli. Jag har sneglat på dessa sååå länge!!!! 🙂 🙂 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar