Lofsans bloggtävlingar

Vinnare av Quinny Zapp Xtra

Ojojoj vad många tips jag fick i tävlingen och vad svårt det var att utse ett tips som var liiiiite bättre än de andra, alla tips var ju så bra.

För att kunna utse det bästa tipset valde jag dessa kriterier:

1) Måste vara unikt; många tipsade om samma saker.

2) Måste vara tillämpbart på alla sorters resor; bil, tåg, flyg, långt, kort.

3) Måste vara ett konkret tips som underlättar resandet och gör det roligare för alla.

Jag tycker ju att det är roligt att ha matchande kläder på barnen även på resans sista dag (ett äkta Lofsantips), nykokt korv på utflykten (är magen glad är munnen glad) och alla småpryttlar packade i Ziplocpåsar (Hur många Ziolocpåsar får man plats med i en väska?) men jag sätter alltid barnens glädje i första rummet och därför valde jag ut Sandras resetips som det allra bästa:

Så nu tycker jag att ni ska ta fram mobilen eller filmkameran och börja spela in era ”resefilmer”! Vi ska filma gräbsens äldre syskon inför resan till Kreta. Det blir många veckor på raken utan varandra och då är det ju perfekt för Sixten att kunna sitta på balkongen i solnedgången och titta på filmerna.

Stort grattis Sandra till er nya Quinny Zapp Xtra och tack för ditt finurliga och nyttiga resetips!

Kontakta mig på mail eller facebook så att du kan få er nya vagn till lillkillen!

Ni andra som inte vann; misströsta inte. Jag hoppas kunna anordna såna här stora tävlingar med riktigt bra vinster igen. Så länge kan ni läsa alla bra resetips HÄR eller komma med ert tips på lämpliga ställen i Stockholms för småbarnsfamiljer och vinna en babyvakt från Philips Avent.

Vill du som företagare dela med dig av dina produkter till mina läsare får du mer än gärna kontakta mig!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Aniika 4 juli, 2011 at 23:14

  Grattis Sandra, vad kul! Bra tips, det ska jag ta tillvara på. /Aniika med de 1000 (eller var det 10? ) ziplock-påsarna… 🙂

  [Svara]

 • Svara things2die4 4 juli, 2011 at 23:23

  Grattis Sandra! Mycket bra tips och hon har helt rätt. Att lägga pengar på köpefilm är helt galet dumt när barnen ändå hellre väljer en hemmavideo med ansikten och röster de känner igen. Med 5 barn är det min erfarenhet också. Låter du barnen välja, väljer de alltid hemmavideon 😀

  [Svara]

 • Svara Mimmi L 10 juli, 2011 at 22:24

  Kul tips, det ska jag också testa! Grattis Sandra!

  [Svara]

 • Lämna kommentar