Lofsans bloggtävlingar

Vinnare av paket från Libero & Lego

Här är de två vinnarna i tävlingarna tillsammans med Libero och Lego. 

Vinnare av Liberos nya Art Edition och Lego Friends Summer Riding Camp:

”Skojigt med tävling.
Älskar att träna med mitt TRX. Kör tabataintervaller.
Just nu är en favorit stående i planka och kör benindrag och växelvis bensplitt. Så underbart. Och samtidigt ligger min bebis nedanför mig och tittar.
Att läsa din blogg är det första och sista jag gör på dagarna. Jag blir så insirerad av dig och din familj.
Jag skulle vilja kunna ge min son Lego priset, för att han är så duktig och snäll. Han kollar ofta på film, eller brukar vara med i träningsrummet och testa lite övningar han med. Han följer dina barn på din blogg, och att kunna säga att priset kommer från deras Mamma skulle vara coolt som han skulle säga.

Du inspirerar mig, din man inspirerar min man till träning och dina barn är så roliga att följa för min kille.
Fortsätt med det ni gör, för ni gör det riktigt bra.
/Cecilia”

 

[videofyme id=”496414″ width=”500″ height=”320″]

Här är en variant av den övning Cecilia menar. Armhävningen är ett sätt att utmana ytterligare men för många räcker det att köra utan.

Tröstpriset i ett Liberopaket får Anna som skriver så här:

”När nu Mari redan skrivit Plankan så skriver jag i stället träning med lagom stort barn. Det barn jag brukar träna med är 5 år gammalt och väger ca 20 kg. Hon gör sig stel som en pinne och jag kör bicepscurl med henne i armarna, sätter henne på ryggen och kör utfall och benböj samt har kvar henne på ryggen för tung planka. Kul träning och umgänge med barnen i ett. Sen kan man gå vidare med den 30 kg tunga 7 åringen om man vill och orkar.”

Det där ska jag köra när mina barn blir tillräckligt tunga! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Cecilia 3 oktober, 2012 at 13:59

  Tack. Å va glada vi blev här hemma.
  Ikvällens pass lägger jag nu självklart på armhävning också.

  [Svara]

 • Svara Anna 3 oktober, 2012 at 15:52

  Tackar tackar 🙂

  [Svara]

 • Svara Lotta 4 oktober, 2012 at 12:07

  Är trx ett bra sätt att komma i form efter grav? Min lilla är 3 månader idag och nu börjar satsningen på att komma i form igen. ska börja med plankor och har satt målet 2 x 45-60 min promenad om dagen. Men hur tungt är trx när man fortfarande är labil? Funderar på att beställa redskap då jag tidigare provat liknande.

  [Svara]

 • Lämna kommentar