Lofsans bloggtävlingar

Vinnare av Morsdagspresent från Oliva by CCS

Vilka vackra nomineringar Ni alla har skrivit, jag blev väldigt rörd. Det var svårt att välja ut en vinnare bland Er men till slut bestämde jag mig för att ge Stina och hennes mamma det stora Tahandomdigkittet från Oliva by CCS. Stina har två döttrar, födda med ett års mellanrum, precis som min gräbs Sixten och Baxter. Precis som vår familj har drabbats av kolik, luftvägsinfektioner och sjukdomar har Stina haft ett tufft halvår sedan Lillasyster föddes. Stinas man är på resande fot sedan en månad tillbaka och Stina kämpar med att hålla familjen flytande trots utebliven sömn och täta sjukhusbesök med döttrarna.

Så här skriver Stina:

Får man nominera sig själv och sin mamma! Jag är helt slut efter denna överjävliga period av uppochner med Lillasysters mage, Bellas svåra magsjuka med sjujkhusinläggning och överjävliga nätter… Jag skulle älska att få dessa produkter att dela med min mamma som hjälpt mig till varje pris under denna tid (mannen har ju varit borta i snart en månad på jobb i Kina). För mammas del är detta en produkt som hon kan använda (har flera allergier) och jag hade älskat att få tända det där doftljuset och ta ett långt bad när mannen kommit hem.

KRAM Stina

Stinas outsinliga engagemang i sin familj och ambition att bibehålla ett normalt liv trots alla motgångar är en sann inspirationskälla för mig just nu när livet känns extra tungt. Baxter och Lillasyster är två otursförföljda själar som förhoppningsvis kommer att nå stor lycka senare i livet. Men just nu behöver mammorna uppmuntras lite extra och därför vinner Stina och hennes mamma det stora Tahandomdigkittet från Oliva by CCS.


Maila mig din adress Stina!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara Stina 29 maj, 2011 at 21:27

  Åh tack, tack, tack!!! Mamma kommer bli sjukt glad för produkterna och jag snor åt mig ljuset 🙂 Kram!

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Du får fråga mamsen om du får behålla något mer. 🙂

  Kom ihåg att maila mig!

  [Svara]

  Stina Reply:

  Har mailat! Tror nog jag behåller något mer än ljuset 😉 KRAM!

  [Svara]

 • Lämna kommentar