Lofsans bloggtävlingar

Vinnare av Loppi.se´s Goodiebag

Det bästa med att anordna tävlingar i min blogg är att jag ibland får utse vinnare utan att lotta. Det händer sällan, oftast använder jag en slumpgenerator, men till denna tävling har jag själv utsett en vinnare.

Sara – i min lilla värld är en blivande tvåbarnsmamma som kämpar på med träning, bebisskötande, husrenovering och en växande mage, självklart bloggar hon generöst om allt. Sara har anammat begagnattrenden fullt ut och säljer både tuffaste barnkläderna och sina egna snygga outfits på nätet, perfekt eftersom det är Loppi.se som bidragit med sin stora goodiebag.

Grattis Sara – jag behöver din adress!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Stina 23 maj, 2011 at 19:58

    Definitivt rätt vinnare!!!! Kram!

    [Svara]

  • Lämna kommentar