Lofsans bloggtävlingar

Vinnare av 2 års medlemskap hos www.bebisboken.se

Nu har jag lottat fram en vinnare i www.bebisboken.se:s tävling här i bloggen!

Trumvirvel…

Och vinnare är:

Fortsatt trumvirvel…

– Sofia Stiernman! Som för övrigt också driver den matnyttiga och omfattande träningsbloggen Träningskoll! Stort grattis Sofia!

Inte nog med det;

Alla ni som deltog i tävlingen får varsitt ”7 dagarsprovapåmedlemskap” i tröstpris från företaget!

Hur grymt är inte det!?

Applåder!

Jag kommer att maila er alla och då bifoga en personlig kod som ni kan logga in med på www.bebisboken.se:s hemsida. Jag kommer att göra detta under kvällen och morgondagen, har ni inte fått mail från mig imorgon natt så hör av er till mig så dubbelkollar jag mailadressen.

Tack www.bebisboken.se för att ni sponsrade denna tävling!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

Lämna kommentar