Lofsans bloggtävlingar

Vinn en PT-timme med mig och Vaseline

vinstkorg vaseline

Som jag tidigare skrivit om så är det denna vecka dags för en till PT-tävling. Det är Vaseline som vill bjuda en av mina läsare på en date med mig. Nu under sommaren lanserar Vaseline sin produkt Aloe Fresh Gel, en svalkande kroppsgel som är skön att använda efter till exempel sol eller träning och finns att köpa i dagligvaruhandeln (till exempel på Ica).
Själv tycker jag att den är skön att ha på fötterna en varm kväll 🙂

Eftersom jag hjälper många tjejer med sin sommarträning och även själv tränar mycket utomhus så tyckte Vaseline att det vore kul om någon av mina bloggläsare kan få en PT-träning med mig och ett sommarkit från Vaseline med massor av Aloe Fresh Gel (att använda efter träningspasset). För dig som inte kan ta dig till Stockholm och till gymmet Rosa Skrot där jag håller till så finns möjlighet att få en av mina hemmaträningsserier via videolänk, eller en individuell kostrådgivning via epost. Bra va? Och du, bara för att det är skönt att svalka sommarhuden efter sol och bad så betyder det inte att man inte ska skydda huden före man solar, hälsar Vaseline.

För att vara med och tävla vill jag att du här i kommentarerna berättar vad du skulle vilja uppnå med din träning. Det kan vara allt ifrån ett specifikt, SMART, mål eller att bara komma igång och ha kul. Sommaren är alldeles utmärkt för att komma igång med att träna, särskilt med all utomhusträning som finns lättillgänglig – se till exempel klippet med mig från TV4 Nyhetsmorgon i söndags. Sista tävlingsdag är nu på fredag 5 juli klockan 23:59. Vinnaren väljs ut av mig och Vaseline och kontaktas via epost.

Så, vad vill du uppnå med din träning?

 Det här inlägget är i samarbete med Vaseline.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

212 Kommentarer

 • Svara Sara Lagerstedt 2 juli, 2013 at 10:22

  Mitt mål med träningen är att må bra! Jag vill tappa mina extra kilon, få en fastare kropp och ha kul!
  För mig är träning en terapi, jag mår så bra av det. Jag vill få ihop alla elementen så jag mår bra på alla plan.

  [Svara]

 • Svara Ylva Stenqvist 2 juli, 2013 at 10:27

  Jag skulle vilja bli starkare och smidigare med min träning. Men även gå ner i vukt.

  Med vänlig hälsning, Ylva

  [Svara]

 • Svara Karin 2 juli, 2013 at 10:28

  Jag vill bli en bättre, snabbare löpare på alla längre distanser och skulle gärna vilja köra några tuffa korta intervaller med dig! För att bli snabbare är det främst det mentala jag måste träna på – att våga fortsätta när det är jobbigt och våga befinna mig utanför komfortzonen och myslöpningen. Mitt mål är att anpassa träningen efter detta och att sedan våga ge järnet i framtida lopp.

  [Svara]

 • Svara Jessica S 2 juli, 2013 at 10:30

  Jag vill komma igång med styrketräningen! Jag är väldigt bra på att träna konditionsträning men att plocka upp en hantel, stång eller kettlebell känns långt borta. Jag är medveten att man inte ens behöver några redskap förutom den egna kroppen men ändå tar jag inte steget… Jag tror det beror på att jag inte vet hur jag ska göra. Jag blir bara som ett stort frågetecken. Är i stort behov av en introduktion till styrkans förtrollade värld! Styrkan som vi så väl behöver!

  [Svara]

 • Svara Ellen 2 juli, 2013 at 10:31

  Jag vill ha en stark, smidig och hållbar kropp! Jag vill slippa ryggvärk och känna att jag har en stark kropp som håller för det liv jag lever; egenföretagare, ett litet barn hemma och hus med trädgård. Jag vill kunna sätta mig ner på golvet och leka mig min son, utan att känna mig som en gammal människa med stela leder när jag ska kliva upp igen 🙂
  Det vill jag uppnå med min träning!

  [Svara]

 • Svara Agnes 2 juli, 2013 at 10:33

  Jag vill träna för att vara stark och uthållig på olika sätt; jag vill springa snabbt, kunna göra över 10 chins samt cykla långt. Allt för för att må så bra som möjligt och samtidigt känna träningsglädje. Jag har anmält mig till flera lopp som påminner mig om att fortsätta satsa på min träning och motiverar mig att ta hand om min kropp genom att äta bra, sova gott och känna livsbalans.

  [Svara]

 • Svara jessica.K 2 juli, 2013 at 10:35

  Träning för mig är livet.
  Jag tränar för att orka med vardagen med 2 barn . Men jag tränar främst för min egen del, min egen lilla stund på dagen då ingen stör mig. Ego tid. jag försöker träna så varierat som möjligt med både gruppass och tung styrketräning på min väg mot den funktionella kroppen. Har kvar några envisa gravkilon från grav nr 1 för 9 år sedan (!) som jag kämpar med. 🙂
  Mitt träningsmål just nu är att lära mig att göra chins och dips, då jag ska ställa upp på Fitness5 nästa år. 🙂

  [Svara]

 • Svara Monica 2 juli, 2013 at 10:36

  Jag är i stort behov av kostrådgivning, med två multiallergiska barn som har svåra luftburna allergier kan vi inte äta nötter,fisk eller ägg hemma…och de flesta nyttiga bra recept är det någon av dessa råvaror i, dessutom är jag själv mjölkproteinallergiker..så att få hjälp av dig vore ovärderligt.

  [Svara]

 • Svara Malin B 2 juli, 2013 at 10:37

  För der första tränar jag för att ha en hel och stark kropp så jag slipper ryggvärk som jag annars dras med.
  Sedan ca ett år tillbaka har jag genom dina söndagspass hittat kontakten med mina ben- och rumpmuskler vilket jag är väldigt glad över. Jag skulle vilja ha inspiration till hur jag på egen hand kör bra ben och bålträning så att jag blir väl förberedd för livets eventuella nästa steg:)

  [Svara]

 • Svara Camilla 2 juli, 2013 at 10:48

  Att hela tiden våga utmana mig själv! Efter många många år som kraftig överviktig är jag på god väg och i augusti ska jag springa mitt livs första tävling, kvartmaran i Tällberg. Sen nya mål!

  [Svara]

 • Svara Åsa 2 juli, 2013 at 10:50

  Mitt specifika mål är att klara Tough Viking i höst (1/9) utan(för mkt) assistans av mina lagkamrater. Jag vill utmana mig själv , ta mig utanför min comfort zone och överraska mig själv med prestation. För att klara det måste jag bli starkare i överkroppen – åsså lite lättare kanske 🙂

  Mitt ”stora mål” över tid är att vara en stark mamma/fru och kollega som orkar med vardagen och bidrar med energi och vara 40+ och ”still rocking”

  [Svara]

 • Svara Marie 2 juli, 2013 at 10:50

  Om du hade frågat mig för några år sedan hade mitt mål varit att tappa i vikt och bli smal och snygg. Thats it.

  Efter att ha följt din blogg och vår facebook grupp Lofsans challange med alla helt otroligt motiverade och starka tjejer har jag helt ändrat mål.

  Jag vill bli en stark och hälsosam mamma som orkar leka med mina barn och inspirerar dem till en vardag där träning ses som något roligt och en del av dagen. Något man kan göra tillsammans och ha kul. Jag vill bygga starka muskler och samtidigt tappa ytterligare kilon som gör min kropp starkare samtidigt som jag blir starkare i bålen för att förbättra min löpträning.

  Att vinna en Pt-timme med dig vore sjukt inspirerande och jag skulle lätt åka till Stockholm för att träffa dig och ta med mig ett helt lass med inspiration hem. =)

  [Svara]

 • Svara Linda 2 juli, 2013 at 10:51

  Mitt mål med min träning är att bli stark i kroppen igen!
  Har haft två täta graviditer med foglossningsproblem. Nu ca ett år efter sista har jag fortfarande problem med instabila höfter och klen mage/rygg.
  Måste hitta tillbaka innan jag börjar jobba då jag har ett mycket fysisikt arbete med tunga lyft och mycket stående i mitt jobb!
  Jag skulle behöva lite mer fokus i min träning och även riktlinjer med kosten!
  Så håller tummarna att möjligheten till lite hjälp finns! 🙂

  [Svara]

 • Svara Anne 2 juli, 2013 at 10:56

  Målet med min träning är att må bra i en stark kropp. Jag vill lägga mer fokus på styrka och må bra resten av livet. Är idag 51 år och har alltid velat få chansen att visa att det aldrig är för sent. Att få råd utav dig vore grädden på moset. Ha det gott

  [Svara]

 • Svara Marika Eriksson Forsberg 2 juli, 2013 at 10:59

  Hej hej!
  Jag är 37 kvinna, har fött två barn 17 å 8 år. Är nog ganska normal viktig, haf mer upplevt mig själv min kropp att den är för smal. Jag började träna på ett gym i September 2012. Det jag ville med det var att gå upp lite i vikt å få tillbaka lite mer former på min kropp. Och jag strävade i huvusak efter ett längre å sundare liv.
  Jag går på pass bara, men känner Ibland att jag skulle vilja få mer personliga tips på att bli mera uthållig, stark å orka mera.
  Jag vill ha ett friskt å långt hälsosamt liv ihop med mina nära å kära ❤
  Med vänlig hälsning, Marika!

  [Svara]

 • Svara Karin 2 juli, 2013 at 10:59

  Med min träning vill jag bli stark och uthålligt. Men det viktigaste är en frisk kropp, att jag är en god förebild för mina barn och elever. Jag tränar för livet!

  [Svara]

 • Svara Sofia 2 juli, 2013 at 11:05

  Är höggravid med mitt andra barn på två år, så min kropp behöver verkligen byggas upp ordentligt inifrån och ut. Så mitt mål är att genom hälsosam mat och träning få en stark mammakropp 🙂

  [Svara]

 • Svara Linda 2 juli, 2013 at 11:05

  Jag ska åka mitt livs första (men förhoppningsvis inte sista) Vasalopp i vinter. Tränar för fullt för att jag vid målgången i Mora ska känna att jag har förberett mig så gott jag kunnat och gett mig själv en ärlig chans att ta mig igenom de nio milen på ett åtminstone tidvis lustfyllt sätt.

  [Svara]

 • Svara Helena W 2 juli, 2013 at 11:07

  Jag vill fortsätta med min dagliga träning och med nya tips få ännu mer fart och bli ännu starkare och förbättra min kondition.
  När jag var 31 år blev jag akut njursjuk och våra barn var då små…..min man passade för en donation och jag har efter den hämtat mig tillbaka och tack vare träning och bra mat har jag kanonvärden som dr säger….
  Så träningen är också ett sätt att ta tillvara på möjligheten att få hålla sig stark och frisk och dessutom en hyllning till en sann hjälte….MIN MAN.

  [Svara]

 • Svara Madelene Olsson 2 juli, 2013 at 11:07

  Målet med min träning är att även vid slutet av dagen ha ork i kroppen att leka med mina två barn. Med två små barn är det för mig viktigt att min kropp och hur den mår inte sätter gränser för vad jag kan göra med mina barn. Jag älskar att jag kan bära dem båda två samtidigt trots attde väger 13kg+. Däremot behöver jag hjälp att stärka hela kroppen så jag kan leva länge och heller inte låter kroppen sätta stopp när jag i framtiden leker med mina barnbarn 🙂
  Nu håller jag andan och hoppas på vinst!

  [Svara]

 • Svara Pernilla Svensson 2 juli, 2013 at 11:09

  Mitt mål med träningen är att hitta en sund balans av välfinnande känna mig hälsosam och hitta en balans träning,jobb, familjeliv som kan fungera

  [Svara]

 • Svara Johanna 2 juli, 2013 at 11:13

  Efter många års träning inom gruppträning så är mitt långsiktigamål att inrikta mig mer på styrketräning och bygga muskler. I sommar är målet att med hjälp av uteträning fortsätta hålla igång så det inte blir så tufft i september igen 😉

  [Svara]

 • Svara Erika 2 juli, 2013 at 11:14

  Åhh jag skulle vilja vinna!
  Som kortsiktigt mål vill jag komma i form efter mina 2 graviditeter. Vilket för mig också innebär att bygga en stark kropp inför en operation pga förlossningsrelaterade besvär. Som långsiktigt mål drömmer jag om att genomföra Helsingborg Marathon nästa höst(Helsingborg eftersom jag upplevt mina barndoms somrar där). Jag är fast besluten att lyckas och med din hjälp tror jag verkligen jag får en knuff i rätt riktning! Håll tummarna!

  [Svara]

 • Svara Martina 2 juli, 2013 at 11:18

  Mitt mål med träning, förutom den underbara humörkicken och det kroppsliga välbeffinandet man får, är att få en kropp och ett psyke som orka. Orkar tunga perioder i livet, bra perioder alledeles propfyllda med aktiviteter, sena kvällar, tidiga mornar och att trava på oplogade gator. En kropp som orkar med en eller kanske till och med flera mirakel genom att skapa liv, orkar leka galet många timmar med barn och sedan ge mig en god sömn. Springa många mil och lyfta flera 1000 kg, leva ett aktivit och skadefritt liv, de vill jag uppnå!

  [Svara]

 • Svara Sunniva 2 juli, 2013 at 11:19

  Hej Lovisa!

  Åh, vad jag vill uppnå med min träning…
  Först och främst vill jag bygga en stark och hållbar kropp, som mår bra och klarar påfrestningar.
  Jag vill kunna visa mina barn att jag är stark, och vara en bra förebild för dom. Redan nu är dom med och ”tränar” och springer och är väldigt aktiva, vilket jag tycker är otroligt viktigt.
  Sen vill jag också skapa en kropp jag kan känna mig stolt över och trygg i. Efter graviditeterna hände mycket med kroppen, och jag klädde mig i stora löst sittande kläder och skämdes verkligen för hur jag såg ut.
  Nu, efter ett par månaders regelbunden träning kan jag sträcka på mig igen och faktiskt känna att det finns hopp! Jag ser hur kroppen så sakteliga börjar formas till något jag gärna visar upp, och som jag kan känna mig bekväm i.
  Sen finns ju en tredje aspekt, och det är hur otroligt BRA jag mår av att träna. Gladare, piggare, positivare över lag.
  För mig finns bara fördelar, och jag är så glad och stolt att jag numer kan kalla mig själv för ”en sån som tränar – även på semestern!”

  [Svara]

 • Svara Emma 2 juli, 2013 at 11:21

  Mitt mål med min träning är att ha ett så smärtfritt liv som möjligt och att kunna fortsätta att rida och jobba med småbarn efter en hästolycla för några år sedan som gav mig nackproblem.
  Och självklart för att jag tycker att det är så roligt att träna!

  [Svara]

 • Svara Elin 2 juli, 2013 at 11:23

  Hej!
  Jag vill uppnå en mer strukturerad kropp och en trygghet i min träning. Jag har kommit långt på egen hand, där jag upptäckt funktionell styrka och styrketräning. Nu har jag stagnerat och ”fastnat”. Det händer ingenting mer och jag behöver utvecklas och få nya knep som man kan göra vart man vill, när man vill när man inte har tillgång till ett gym. Jag vill kunna känna mig trygg med min träning och mina övningar och känna att de verkligen ger resultat. Mitt mål är att hitta en varierad träningsform som ger min kropp resultat och välbefinnande.
  Trevlig sommar!

  [Svara]

 • Svara Hanna 2 juli, 2013 at 11:28

  Mitt mål är att hitta nya utmaningar när det gäller min träning! Efter att ha fått mitt andra barn för lite mer än 1 år sen så känner jag mig i form igen. MEN nu känns det som att jag står stilla och trampar när det gäller min träning, vill bli starkare och komma ur min ”trygghetszon”.

  [Svara]

 • Svara Camilla 2 juli, 2013 at 11:31

  Just nu vill jag träna för att underlätta min kommande förlossning och för att lättare komma tillbaka till min ursprungliga form efteråt. När jag inte är gravid tränar jag mycket styrketräning. Tyvärr är jag inte så pepp på typisk ”gravid och mammaträning” så jag har svårt att hålla motivationen uppe.

  [Svara]

 • Svara Therese 2 juli, 2013 at 11:31

  Jag har några olika mål uppskrivna hemma. Ett är att springa milen på 60min. Eller ja helst under 60min:) Ett annat är att gå ner ca 4kg. Har en bild i huvudet om hur jag ser ut nu men när jag ser mig i spegeln eller på kort så är det tyvärr inte så jag ser ut:( så lite hjälp från dig lofsan hade ju inte varit fel att vinna:)

  [Svara]

 • Svara Lisa 2 juli, 2013 at 11:32

  Hej!
  Då jag precis börjat träna igen efter mitt andra barn så är mitt mål att få tillbaka bålstyrka och kondition. Älskar all träning speciellt utomhus så skulle vara superkul att få ännu mer tips och tricks för utomhusträning!

  [Svara]

 • Svara Jessica 2 juli, 2013 at 11:35

  Mitt mål med träningen är att bygga snygga muskler, orka med vardagen med mina tre barn, och att faktiskt VÅGA träna utomhus!
  Den enda träningen ute jag gör, är promenader eller jogga, men det finns ju faktiskt hur mycket som helst man kan göra ute!
  Bara det att jag måste våga, och veta hur jag ska göra.

  Ha det bra!
  🙂

  [Svara]

 • Svara Malin 2 juli, 2013 at 11:35

  Mitt mål med träningen är att bli starkare och få en användbar kropp som klarar alla påfrestningar som jag utsätter den för. Jag har tidigare haft svårt att få kontinuitet i min träning, men i samband med att jag slutade snusa (för 21 veckor sedan idag!) kom jag i kontakt med din blogg och dina hemmaträningspass och ÄNTLIGEN hittade jag min grej. En timmes personlig inspiration med dig skulle vara toppen för att få ny kraft att fortsätta på den inslagna vägen.

  [Svara]

 • Svara Isabelle 2 juli, 2013 at 11:37

  Oj va kul!

  Mitt mål med träningen. Egentligen skulle jag säga att jag vill bli stark och ha kul o så. Men om jag ska verkligen vara helt ärlig så är saken såhär:

  Jag vill tappa fettvikt runt mage och lår
  Jag vill få en stark och fin hållning, där axlarna inte hänger vid bröstet.
  Jag vill med det bli ännu starkare i min bål och utmana den med massa nya övningar. Delvis inspirerad av dig.
  Jag vill någon gång kunna göra 1 endaste chins:-) (för att klara det måste man såklart träna chins):-)

  Hur vill jag uppnå det?

  Jag ska träna 4-5 pass per vecka
  Jag ska träna 2 -3 styrkepass av de och 2 intervall pass
  Jag ska avsluta varje pass med statiska magövningar
  Jag ska utmana mig sjäv vid varje övning, ta tyngre, inte fega
  Jag ska utmana mig själv vid intervallerna och tro på mig själv att jag kan klara det
  Jag ska ha kul!
  Jag ska fortsatt koncentrera mig på att träna rygg och ben i första hand.
  Jag ska inte sluta träna bara för att det är sommar….
  Jag ska så gott jag kan hålla mig till en bra kost, fast att det blir svårare att stå emot nu när sommarvärmen är här.

  Jag ska hitta en balans i livet där jag kan göra allt det alltid och ändå njuta mitt liv!

  Finns det en vilja så finns det en väg…. Motivationen måste komma från mig

  Kram

  [Svara]

 • Svara DeMarkey -LiveYourDreams! 2 juli, 2013 at 11:37

  Målet med min träning är att bli av med mina gravidkilon som gör mig överviktig. Jag vill ha ett sunt BMI och komma ner ett normalt jag. Jag gick upp 35 kg med mina graviditeter och har ca 10-15 kg kvar att gå ner.. det är en utmaning ! Och mina mål är att bli av med dom innan året är slut. Trodde jag skulle kunnat ge järnet i sommar men nu är det Juli och jag har inte kunnat få ihop tiden eller träningen eller orken…

  [Svara]

 • Svara Jenny G. 2 juli, 2013 at 11:39

  Hej Lovisa!
  Det här skulle jag verkligen behöva! Efter ett tufft halvår med segdragen mykoplasmainfeltion och på det en astmadiagnos, är jag äntligen på väg tillbaka. Har dock haft ”träningsförbud” och blivit ordinerad vila. Jobbigt för någon som alltid varit fysiskt aktiv på ett eller annat sätt! I unga år mycket dans, balett, och vidare efter det in i gym./ ”klass” världen.
  Blir snart 46 år och behöver kanske inte främst ork för att leka med mina barn (3 st.) men det kan vara nog så krävande att ha tonåringar/unga vuxna med allt vad det innebär… 🙂
  Har under detta träningslösa halvår verkligen insett hur viktig träningen är för hela mitt välbefinnande, på alla plan!
  Jag skulle vilja ha hjälp att komma tillbaka till mitt vanliga friska jag, och bli inspirerad av dig underbara, starka ”Lofsan” 🙂

  [Svara]

 • Svara Ingela 2 juli, 2013 at 11:40

  Mitt mål med träningen är att bli gammal, alltså träna för att leva länge. Med hjärt- och kärlsjukdomar i familjen och ett par kilo för mycket på kroppen känns regelbunden och variierad träning och en bra kost som den bästa investeringen jag kan göra i mig själv, och därmed också för min familj som får en gladare, piggare och starkare fru och mamma som förhoppningsvis får leva och vara med tills hon blir skrynklig och riktigt gammal (men stark och pigg)!

  [Svara]

 • Svara Annmarie 2 juli, 2013 at 11:42

  Hej,

  Jag har 2 definierade mål.

  1. Att göra 10 chins. Klarar jag det så bjuder min man mig till NY. Vid 5 får jag en fika på söder.
  Jag är på väg men har inte riktigt fått in rätta knycken för att klara detta och skulle gärna ha en 1:1 med dig för att styra upp sluttampen.
  2. Att springa milen sub 45. även här är jag nära men kommer inte riktigt över tröskeln som tar mig i mål, men sommaren är ju inte slut än….

  Glad sommar!

  Annmarie

  [Svara]

 • Svara Jeannette 2 juli, 2013 at 11:45

  Eftersom jag inte tränar över huvud taget, mer än att jag rider på ridskola 1 ggn/v, så har jag allt att vinna på det. Gå ner några trivselkilon i vikt, få fastare kropp, bli starkare så jag orkar mer. Komma igång med någon annan slags träning än ridningen för att stärka kroppen, få en starkare bål så jag slipper få ont i ryggen, få bort hullet på magen. Komma i form helt enkelt så jag känner att jag trivs med min kropp, för det gör jag inte nu.

  [Svara]

 • Svara Maria 2 juli, 2013 at 11:48

  Åh, vilken bra tävling! Jag tränar mycket men har liksom fastnat på en nivå. Jag skulle vilja bli vän med skivstången. Behärskar inte tekniken, tror jag, så då vågar jag inte lasta på med vikter. Vilket ju medför att jag inte blir bättre. Så mycket tekniktips och någon som puschar vore guld värt 🙂

  [Svara]

 • Svara Jennie 2 juli, 2013 at 11:48

  Jag vill genom bland annat min träning få en kropp som utstrålar att jag är stark, sund, glad och frisk. Bli jämnstark i fram- och baksida, över- och underkropp och få en stark bål samt en rörlig kropp. Ja, det är vad jag vill uppnå, men har en lång väg kvar nu så här fyra månader efter graviditet. Men kämpar, det gör jag!

  [Svara]

 • Svara Annah 2 juli, 2013 at 11:51

  Jag har under hela uppväxten kämpat med mina kroppsliga demoner som anser att smal = bra. Det är först nu på senare år som jag insett att bra = sund. Mitt mål med träningen är att må bra och utveckla min styrka så att jag kan vara den bästa mamman för mina barn och att styrka eller kanske brist på den inte ska vara ett hinder i vardagen.

  [Svara]

 • Svara Emma Karlsson 2 juli, 2013 at 11:53

  Målet med min träning blir att komma i mitt livs form, inte så himla konkret kanske och kanske lite högt ställt, men inte så svårt att uppnå egentligen då jag sedan sena tonåren varit överviktig och aldrig speciellt stark. Jag vill ha en form som klarar av att kånka omkring med två barn (och som även skulle klara av en trea om det blir en sån om några år). Jag vill känna att kroppen inte är ett hinder för att leva vilken den är nu. Jag vill kunna ha snygga kläder på mig och faktiskt vara stolt över hur jag ser ut och inte behöva tänka på att fettet väller över eller att jag inte kommer i mina allra snyggaste klänningar. Nu efter andra graviditeten är musklerna i sämre form än någonsin, jag har sån enorm värk i ländryggen och svanken är rent ut sagt för jäklig ut, hela magen hänger och det ser ut som om jag väger minst 7 kg mer än vad jag faktiskt gör. Jag vill kunna orka gå med stolt hållning hela dagen och inte bara korta stunder. Och jag behöver en liten (eller stor) spark i baken för att komma igång och för att få lite styrning på träningen.

  [Svara]

 • Svara Vivi 2 juli, 2013 at 11:54

  Jag vill få och behålla en stark och frisk kropp efter ett diskbråck för 1,5 år sedan. Trots behandling och rehabilitering så har jag muskulära problem till följd av det. Sommaren ska inte få bli den naturliga paus den tyvärr ofta blir i träningen.

  [Svara]

 • Svara Erika 2 juli, 2013 at 12:08

  Jag tränar för att jag vill ha en kropp som aldrig begränsar mig från att göra nåt kul! Oavsett om det gäller att springa ett lopp med en tjejkompis, orka busa med min tvååring eller köpa de där snygga jeansen och veta att de sitter perfekt. Det är lycka!

  [Svara]

 • Svara Therese W 2 juli, 2013 at 12:09

  YES – vilken fantastisk tävling som jag bara gått och väntat på! 🙂 Jag skulle bli så otroligt glad om du kunde hjälpa mig att komma vidare till nästa steg i mitt nya träningsliv. Under hela våren har jag styrketränat fyra gånger i veckan och kommit i helt ok form efter min graviditet, men nu till hösten börjar min son på dagis och jag står nu och tänker: jag vill ta ett steg – eller flera – framåt – bli ännu starkare, få ordentlig koll på tekniken och få rätt mindset, men vardagen måste fortfarande flyta på för att hämtning/lämning ska fungera, middagen ska lagas och hushållet helt enkelt ska funka på bästa möjliga sätt! Jag är beredd att satsa en hel del tid och energi, och jag vill att träningen ska fortsätta vara en naturlig del av mitt liv, men behöver hjälp att hamna i rätt läge – för MIG. Hoppas, hoppas, HOPPAS att jag får chansen!

  [Svara]

 • Svara Johanna L 2 juli, 2013 at 12:10

  Målsättningen med min träning är att komma i min ursprungliga form innan min utmattningsdepression och min graviditet, jag saknar att vara stark och smidig i kroppen istället för som nu väldigt skör. När jag har en kropp som är fysiskt stark och smidig, vet jag att den håller även om det tex skulle vara extra stressigt/tungt på jobbet, privat etc. även om jag inte hinner träna.

  [Svara]

 • Svara Anna 2 juli, 2013 at 12:17

  Hej!

  För två år sedan började jag må riktigt dåligt och gick upp tio kilo inom loppet av bara någon månad trots att jag åt extremt nyttigt och tränade flitigt. Efter många turer, undersökningar och frågetecken, misstanke om cancer i sköldkörteln, så visade det sig att min ämnesomsättning var alldeles för låg. Jag la ner mkt tid och pengar på gym och pt, men inget kunde hämma min viktökning. Den kropp jag hade kämpat med att få till försvann så sakta. Till sist blev jag så trött att jag inte orkade träna på sex månader, har tidigare som max varit ifrån träning i två veckor pga förkylning. Nu har kroppen äntligen börjat svara på medicinen och orken är tillbaka, men det jag skulle behöva hjälp med är att komma igång med rätt träning för att gå ner de kilon jag lagt på mig. Det känns lite svårt att hitta motivationen efter det jag gått igenom, men med en spark i baken och lite tips och pepp, är jag övertygad om att jag skulle vara tillbaka på banan igen! Kost och träning har alltid legat mig varmt on hjärtat, och jag vill inget hellre än att få tillbaka en vältränad kropp!

  [Svara]

 • Svara Mona 2 juli, 2013 at 12:17

  Vinst för mig skulle innebära att jag äntligen kanske kan komma igång och kombinera min träning med funktionell träning.
  Jag är gravt synskadad och har antagit en utmaning att klara först ”Tjejklassikern” och sedan ”Halvklassikern”. Så all hjälp jag kan få är värdefull.

  [Svara]

 • Svara Hanna 2 juli, 2013 at 12:18

  Från början var mitt mål att gå ner några kilo i vikt som jag själv ansåg var för mycket, men sen när jag börjat komma igång med träningen ”på riktigt” insåg jag att gå ner några kilo i vikt inte var ett hållbart mål för mig och min träning. Vad skulle hända sen när dess fem kilon var borta? Jag ville ha ett mål som kan hålla o flera flera år och det är att få en bra och god grundstryka i kroppen. Så i sommar ska jag jobba med kroppen. Löpa olika distanser och köra styrka med kroppsvikten. Kort sagt är mitt mål att öka och förbättra grundstyrkan för att känna mig stark och så att vardagen känns lättare.

  [Svara]

 • Svara Anna 2 juli, 2013 at 12:20

  Åh en dröm att få träna med dig Lovisa! Jag vill uppnå mer styrka i hela kroppen då man hela tiden kan bli bättre:) Och jag kommer gärna till Rosa skrot:)

  [Svara]

 • Svara Mela 2 juli, 2013 at 12:29

  Min målsättning med träningen är tvådelad:
  1) Bibehålla muskelmassa genom underhållsträning 1-3 ggr i veckan och göra snippgympa varje dag fram till förlossning (BF 7/10)
  2) Efter det, bygga upp kroppen igen och förhoppningsvis komma tillrätta (eller runt) med massor av gamla skador och svagheter. Förhoppningsvis kunna springa hyfsat fort igen till nästa sommar!
  🙂

  [Svara]

 • Svara Petra 2 juli, 2013 at 12:31

  Det jag vill uppnå med min träning är att bli så stark att jag klarar min vardag, jag har haft en axelskada i flera år som hindrar mig, min träning och rörelsemönstret i allmänhet är behindrat och jag snöar ofta in mig på samma rörelser för att fantasin helt enkelt tryter när man hela tiden har ”detta får du inte göra”. Det skulle vara en fantastisk kick att få en PT-timme med dig med massa ny energi och nya knep och trick. För träning har gett det bästa resultaten i läkprocessen.

  Det är dessutom ovärderligt att få hjälp med tekniken då minsta fel i teknik kan leda till smärta och flera steg bakåt i läkutvecklingen för mig.

  Jag brukar aldrig vinna något men denna gång håller jag hårt i tummen och hoppas! Jag är på en resa som redan har tagit ett år och som kommer vara i flera år framöver, små steg och det är svårt att hålla sig motiverad – detta skulle jag kunna leva LÄNGE på.

  [Svara]

 • Svara Suzette 2 juli, 2013 at 12:31

  Jag såg dig för första gången på TV4 nu för några dagar sen. För att ta reda på vad detta var för intressant blev det google och nu ligger din blogg i mina bokmärken och du har även fått en ny följare på Instagram. Så härlig personlighet som smittar av sig och får mig att vilja hålla igång och ta hand om min kropp. Det jag först och främst vill uppnå med min träning och att ha en bra hälsa och orka med allt jag vill göra i livet!

  Tyvärr kan jag inte ta mig till Stockholm då jag bor i Skåne men vinner gärna en av dina videos eller varför inte en kostrådgiving då detta själv intresserar mig!

  [Svara]

 • Svara Karolina 2 juli, 2013 at 12:45

  Jag vill så gärna komma igång med träningen bor i ett litet samhälle med lite möjlighet till grupp träning. Vill så gärna men hittar mycket annat som ”måste” göras. Har ett stilla sittande jobb… Vill blir starkare i rygg och mage och få bättre kondition och fram för allt en vilja att inte ge upp!

  [Svara]

 • Svara Annika 2 juli, 2013 at 12:48

  Det jag vill uppnå med träning är att hålla igång den till hösten när föräldraledigheten är slut. Utmana mig för att komma vidare styrkemässigt och pusha igenom dagar motivationen inte är på topp.

  [Svara]

 • Svara Johanna Retrolover 2 juli, 2013 at 12:51

  Åh vad jag vill vinna detta!
  Jag är taggad till tusen efter en förlossning och har äntligen kommit upp i löpning 60 minuter och plankan 1:30. Men det finns massor mer att göra. Tyvärr är det svårt att ta sig till gymet så det är hemmaträning som gäller. Som tur är har vi ett litet minigym i fastigheten.
  I början ville jag bara tillbaka till min gamla kropp som jag hade innan graviditeten. Men nu när jag har kommit igång så vill jag aldrig sluta träna!
  Något jag skulle vilja ha är armstyrka. Jag har dålig disciplin när det gäller det, men jag skulle vilja säga till min lilla son sådär som du säger till dina söner. ”Mamma är en stark mamma”. Därför skulle jag behöva en PT-timme för vårt minigym finns både hantlar och sån där stång med vikter.
  Håller tummarna!

  [Svara]

 • Svara Veronica Klink 2 juli, 2013 at 13:05

  Mitt mål är tydligt jag vill bli STARKARE och min dotter ska alltid kännas fjäderlätt i jämförelse med mina vikter. Jag har alltid älskat att träna men sedan jag blev mamma har träningen blivit livsviktig för mig. Träningen gör mig till en gladare och mer energifylld mamma som ORKAR massor. En inspirerande PT- timme hade varit pricken över sommarformen 🙂

  [Svara]

 • Svara Therese B 2 juli, 2013 at 13:06

  Just nu tränar jag inför halvmaran i september och för Hässelbyloppet i oktober. Målet med halvmaran är att springa och ha roligt och på Hässelbyloppet att komma under det magiska 45 minuters gränsen. Med din hjälp vet jag att jag skulle lyckas!

  [Svara]

 • Svara Anna Pohjanen Tegelid 2 juli, 2013 at 13:26

  Hej. En Svensk Klassiker är mitt huvudfokus just nu. Med 5 barn i åldrarna 9 – 19 år och bosatt i Överkalix är det svårt att få hjälp med träningen. Jag inspireras av din blogg och får många bra tips. Det skulle ge mig en ordentlig skjuts att få personlig hjälp av dig. Jag försöker inspirera andra att bli medvetna om sin hälsa och att hitta sätt att förbättra hälsan, både kroppsligt och själsligt. Jag fyller 42 år i november och mitt mål är att vara i mitt livs bästa form när jag fyller 50. / Anna 🙂

  [Svara]

 • Svara Marie 2 juli, 2013 at 13:28

  Målet är att komma igång bra under sommaren så att det ska gå lätt att öppna dörren i höst när jag verkligen kommer att behöva det när jobb och förskola är igång på riktigt!

  [Svara]

 • Svara Jo 2 juli, 2013 at 13:29

  Att klara av att springa 3 km på max 14 min resp 5 km på max 25 min.
  //Träningsgalen tjej som tyvärr är född med enbart EN lunga alt.är löpanalfabet….

  [Svara]

 • Svara Linn 2 juli, 2013 at 13:29

  Stockholm halvmarathon i mitten av september, strax innan min dotter fyller 1 år. Har aldrig sprungit så långt. Men egentligen är det som Boye skrev ”det är vägen som är mödan värd”, och faktiskt delvis målet. Att få känna att min kropp är min, trots graviditet och amning. Frihetskänslan att få springa själv, känna kraften i min egen kropp. Har för första gången börjat springa intervaller och mer medveten löpningsanpassad styrketräning.

  [Svara]

 • Svara Emelie 2 juli, 2013 at 13:30

  I min familj har övervikt varit en röd tråd och jag minns hur jag satträningen yill en ny nivå :)n som 14åring och gömde mina lår under armarna för att jag tyckte de var hemskt stora jämfört med de andra tjejernas.
  nu när mitt bmi visade 33.6 i slutet på mars mådde jag otroligt dåligt orkade inte leka med min tvååring, ville mest gråta om vi var tvugna att parkera en bit från entren på ica maxi och hade ont i hela kroppen.

  från 96kg till dagens 76kg och jag är en helt ny människa, mina mål är enkla jag vill må så bra jag bara kan samt vara så frisk och hälsosam som jag bara kan och det ABSOLUT VIKTIGASTE vara en hälsosam förebild för mina barn jag vill inte att de ska behöva gråta för att deras lår är för stora för vanliga storlekar eller må dåligt i skolan, jag vill att de ska leva aktivt och må bra.

  det vore otroligt givande att få en pt-timme och tips på hur man tar tränin

  [Svara]

 • Svara Frida 2 juli, 2013 at 13:36

  Hej!
  Målet med min träning är egentligen att ”skaka fram” mitt ”bästa” jag utifrån mina egna förutsättningar. Problemet är väl egentligen att jag inte vet vilken väg jag ska gå för att uppnå detta. Jag älskar att träna och gör det ca 3 ggr i veckan men även om det är fantastiskt för mitt välbefinnande så är det helt enkelt så att jag inte utvecklas eller förbättras speciellt mycket ut harvar på i gamla hjulspår så att säga.

  [Svara]

 • Svara Linda 2 juli, 2013 at 13:37

  Hej Lofsan!
  Jag vill ha din hjälp, eller jag måste få din hjälp!!

  Mitt problem är att jag är så himla feg att prova nya saker, jag harvar på med samma friskis och samma löprunda och behöver en engerikick och den villjag ha av dig. Jag har nyss fyllt 40 och har småbarn och tycker det är skitkul att träna, fast det blir för sällan, Typ aldrig just nu. Och jag MÅSTE våga prova nya former av träning, viljan finns men jag är för feg helt enkelt. Eller lat. Men mest feg.

  Ser fram emot att ses 🙂

  // Linda (eller Le Tant som är mitt vardags-alterego)

  [Svara]

 • Svara Maja 2 juli, 2013 at 13:41

  Jag skulle vilja komma igång med styrketräning och få bra teknik för att lära mig lyfta lite tyngre. Jag skulle vilja forma om min kropp, bli tajtare, få muskler. Förra veckan lyckades jag för första gången i mitt liv springa 5 km, vilket VAR mitt mål (och det ska jag fortsätta med). Så kondition är ingen problem utan styrka och där känner jag att jag behöver tips. Jag har följt din blogg och tycker att du är så inspirerande. Tack.

  [Svara]

 • Svara Madelene 2 juli, 2013 at 13:45

  Jag skulle behöva en pisksnärt så jag kommer ut mer och tar bättre hand om mig själv! Det är något jag har svårt att ta tag i på egen hand och efter att ha flyttat till en ny ort där jag knappt känner nån har det blivit mycket sitta inne och uggla. Med mindre att bära på skulle det bli mycket roligare att ta sig ut på olika saker! =)

  [Svara]

 • Svara maria karlsson 2 juli, 2013 at 13:46

  Målet med min träning har genom åren förändratas. Nu senaste året har jag kommit över tröskeln att ha ett bmi som visar underviktig till att faktiskt vara normalviktig. Hela min tonårstid har strävan efter att vara skinny präglat allt, umänge, träning, mat ja hela livet. NU är jag stolt och normal. Mitt mål nu är att bli stark!!!! Få muskeler som syns. Kanske kunna göra en och annan chins. kanske få Lofsans magrutor 😉

  [Svara]

 • Svara ann-sofie 2 juli, 2013 at 13:47

  självklartvill jag gå ner lite i vikt och få en tight kropp… men det skulle även va toppen att få träna med dig och få bra cardio och styrkeövnngar till mig som har ett trasigt knä! för jag älskar att träna men känner att jag fastnat lite…
  hoppas, hoppas 🙂

  [Svara]

 • Svara Anna 2 juli, 2013 at 13:51

  Tvåbarnsmorsa som nyss fyllt 40!!
  Det behöver väll inte betyda att man ska vara nöjd, eller hur??
  Nu vill jag komma i mitt livs form, snabbare, starkare och ruter på magen;
  Livet börjar efter 40 hörde jag nån som sa, ska se till att det stämmer:)

  [Svara]

 • Svara @LinnL på Instagram 2 juli, 2013 at 14:00

  Om exakt 62 dagar och tre timmar slår jag på musiken i spinningsalen på det gym jag nu tränar och välkomnar de som ska vara med på mitt premiärpass som cykelinstruktör. När jag står där vill jag känna att jag är så förberedd jag kan vara, och att jag bara där och då kan fokusera på att vägleda dem och ha kul. Jag vill ha en kondition, styrka och mental styrka som ger mig kraften att tro på mig själv även fast jag är helt grön i det jag då ska ta mig för.

  Länge har yrket som instruktör varit en dröm och ändå längre har latmask varit en egenskap jag representerat väl. Senaste fem månaderna har jag skärp min kost i och med #fucksötsug och därmed har även lusten att träna kommit åter. Jag har stor insikt i att jag behöver större variation på konditionsträningen och skulle därför vilja få hjälp med bra träningsupplägg.

  En PT-timme med dig skulle vara som att ta ett korrekt utfallssteg – en pina där och då men jävligt mycket inspiration att fortsätta göra rätt teknik för att få fantastiska resultat. Den 2 september ska jag vara den mest taggade, tränade och laddade nybörjarinstruktören på en cykel. Så de så.

  [Svara]

 • Svara Ulrika 2 juli, 2013 at 14:01

  Närmsta målet är att klara maraton på SUB 4:30 i september. Lyckades nämligen inte i Stockholm. Stärka speciellt löpmuskulaturen och bäckenbotten. Efter att målet är nått blir det något mer styrkerelaterat mål.
  I övrigt att är målet alltid att må bra och träningen är en viktig del av detta.

  [Svara]

 • Svara Lina 2 juli, 2013 at 14:03

  Min högsta önskan är att komma tillbaka till den kropp jag hade innan mitt första barn. Detta involverar ett antal kilos viktnedgång bland annat. Men mest av allt vill jag hitta något som jag tycker är kul att göra, och som gör att jag fortsätter träna. För mitt långsiktiga mål är att orka leka med mina barn (och hoppas även barnbarn om si så där 20år). Jag vill inte bli som min mamma och moster.

  [Svara]

 • Svara Ullis B 2 juli, 2013 at 14:03

  En chans att vinna PT med Lovisa vill en ju ta. Mitt mindset är att jag ska vara i mitt livsform inför barn två (som inte ligger i magen än). Min första graviditet var tung men jag var i god form
  Vilket bidrog nog till att jag orkade med när kroppen sparkade bakut. Nu är C 21 månader och jag har kommit en bit på vägen; jag är stark igen, jag har börjat springa och gör det snabbare än någonsin (+att jag tycker det är roligt). Så jag vill kunna springa 5 km i ett 430 tempo, idag ligger jag strax under 5 tempo, jag vill få bukt med en krånglande axel och bli starkare när det gäller att lyfta egen kroppsvikt (chins, armhävning, dips mm).

  [Svara]

 • Svara Kattis 2 juli, 2013 at 14:06

  Hej

  Mina främsta mål är som de flesta andra, att bli tightare och starkare. Tjejer med muskler är snyggt!

  Ett lite långsiktigare mål är att jag har lovat en kompis att vi ska springa Tjurruset 2014 och för att klara
  det behöver jag lägga i en växel till med träningen. Det skulle därför vara perfekt att vinna en date med dig för att komma igång.

  //Kattis

  [Svara]

 • Svara Limp 2 juli, 2013 at 14:28

  Målet är att finna ett mål. Vad kan jag egentligen göra med min kropp? Jag vill visa för mig själv att jag kan mer än vad jag tror och att jag på så sätt kanske kan hitta kärleken till mig själv och till livet.

  [Svara]

 • Svara Anna Löfgren 2 juli, 2013 at 14:33

  Just nu är jag en fem kilometers-lufsare.
  Jag vill springa runt sjön vid stugan, det är 17 km.

  Här behövs teknik, styrka och kondis.
  Det vill jag att du visar mej.

  /Hälsningar Anna

  [Svara]

 • Svara Annika 2 juli, 2013 at 14:46

  Jag fick mitt tredje barn för ett par månader sen och det mål som jag har är att bli stark igen. Stark så jag orkar med en vardag med tre barn, där tempot är högt och man är igång i ett. Att få tillbaka styrkan i magen och rygg så jag slipper få ont i ryggen och får tillbaka axlarna i bra hållning.

  [Svara]

 • Svara Google reader är död | erdoderdo 2 juli, 2013 at 15:18

  […] nu fick jag in ett litet jobbtips här ovan också Kolla in PT-tävlingen hos Lovisa. Ett hett tips säger jag, som helt partiskt tycker att hon är världens bästa […]

 • Svara Towis 2 juli, 2013 at 15:19

  Jag vill hitta nya sätt att träna. Jag har fastnat i gamla hjulspår, använder samma maskiner, gör samma övningar och känner knappt att det tar längre. Jag har alltid haft mycket fokus på överkropp samt mage men glömt bort rumpa och lår och nu kommer jag knappt på en enda övning att göra fast det verkligen är dessa kroppsdelar jag vill forma. Jag behöver nytänk helt enkelt 🙂

  [Svara]

 • Svara Monika Marcus 2 juli, 2013 at 15:19

  Innan jag födde så tränade jag en hel del och såg det som en del av min livsstil. Nu 7 månader senare så börjar jag komma igång med lite löpning men då jag är snittad samt lite mindre tid över så är mitt mål att främst hitta tillbaka musklerna runt buken och magen samt att hitta ett sätt att träna effektivt när jag väl kommer ut på min löprunda och göra något mer i samband med det. 🙂 /Monika

  [Svara]

 • Svara Jenny B 2 juli, 2013 at 15:20

  Mitt mål i sommar är att bli harmonisk, stark och stabil. Att väcka till liv de små musklerna i min kropp för att de ska kunna komplettera de stora och ge progression i min träning. Jag kommer träna mycket balans, rörlighet och så ska jag lära mig att stå på huvudet! 🙂

  [Svara]

 • Svara Ciccan 2 juli, 2013 at 15:39

  Jag har tidigare ”alltid” tränat för att bli SMAAAAL och för att få se färre kilon på vågen. Tidigare i våras blev jag sjukskriven för akut stress/utmattning och i samma veva hängde jag på 5 km på 5 veckor. Har nu helt ändrat mina mål med träningen – nu vill jag ha muskler, bli stark och uthållig. Tänk att det kunde bli något bra av min sjukskrivning, att jag äntligen skulle förstå och ta mig tid att definiera vad jag verkligen ville få ut av träningen, istället för att bara köra på i gamla hjulspår. Tack och trevlig sommar! /Ciccan

  [Svara]

 • Svara Cecilia Bäckström 2 juli, 2013 at 15:46

  Jag tränar rätt så mycket på egen hand som med löpning och sen kör jag pass på gymmet. Men man kör ju på i samma gamla hjulspår hela tiden och det är svårt att se resultat då tycker jag. Att gå IN på gymmet en solig eftermiddag efter jobbet känns ju inte alltid jättelockande heller. Min dröm är magrutor på magen och att klara av att springa milen på blodomloppet i slutet av aug på Max 60 min. 🙂

  [Svara]

 • Svara Pernilla Hällgren 2 juli, 2013 at 16:00

  Är en gammal gymnast som förälskat mig i framförallt löpning… mina mål 2013 är sub43 på milen, göra 20chins (idag klara jag 15st), klara en muscle up och en brytning från stående (man bryter upp i handstående) – ganska specifika mål men för mig är det viktigt att känna mig jämnstark och uthållig på samma gång!

  [Svara]

 • Svara Hanna 2 juli, 2013 at 16:07

  Mitt träningsmål är att bibehålla träningsmotivationen efter Vätternrundan med ett löparknä och ett hopparknä som följd. Lidingöloppet stundar, konditionsträning som inte gör ont och styrketräning som är kul och underhållande för formen!

  [Svara]

 • Svara Isabel 2 juli, 2013 at 16:23

  Hej och tusen tack för att du delar med dig av din positiva energi och pepp till välmående!

  Jag vill med min träning uppnå att få en smärtfri kropp (Är 25 år och har sedan 20 års ålder haft problem med en höft som gett svåra smärtor ner i benet och påverkat hela min livssituation) Jag är för övrigt normalviktig, frisk och lever ett hälsosamt liv. Läkarna har sagt till mig under alla dessa år att jag inte bör belasta eller träna ´för mycket´, i början av året bestämde jag mig för att göra raka motsatsen, jag började träna upp muskulaturen runt om höft och knä och började lite med löpträning, efter två månader var jag helt smärtfri och i maj sprang jag göteborgsvarvet på en helt okej tid för mig (2h.20min) och bevisade för mig själv att min kropp orkar, träning ger verkligen resultat!
  När jag inte tränar kommer smärtan tillbaka och mitt mål är att bli ännu starkare och hitta en balans mellan träning, jobb och vardagen så att min höft orkar med. Det vore en otroligt rolig vinst att få träna ihop med dig!

  Nu ska jag och grannen ut i skogen och prova på tipsen du gav i nyhetsmorgon om uteträning. Vi kommer garanterat ha träningsvärk imorgon!

  Kram från Isabel

  [Svara]

 • Svara Cecilia 2 juli, 2013 at 16:38

  Att vara över 40 och komma igång med träning och dessutom bli en ”addict” trodde jag aldrig. Mitt mål med att träna är må bra och att kunna inspirera andra till att också må bra. Det går att förändra allt bara man vill. Jag springer i den mån kroppen vill, lite nästan varje dag, och styrketränar när kroppen orkar, ungefär 4 ggr i veckan. Jag har kämpat med 60 kg övervikt och har lite kvar som nu behövs inspiration till. Tack för fantastisk inspiration.

  [Svara]

 • Svara Josefin 2 juli, 2013 at 16:40

  Ååh, det här behöver jag!

  När jag träffade min sambo var jag i jättebra form. Efter sambomys och graviditet och att ha lämnat en aktiv idrottskarriär så känner jag att jag inte riktigt känner mig själv, min kropp, vad jag gillar att träna och även när jag vill/kan träna. De faktorerna vill jag vinna över och återigen känna att det är jag som är chef och inte alla mina ”om och men”.

  Under min graviditet mådde jag toppen och funderade över när jag egentligen börjat ogilla och klanka ner på min kropp och mitt utseende. Jag kunde inte komma ihåg att jag någonsin gillat min kropp. Under graviditeten gillade jag mig själv och min kropp, det är också något jag vill uppleva som ”ogravid”!

  Just nu är jag galet peppad att komma igång och känner att en liten hjälp att komma igång vore guld!

  Ha en skön semester!

  [Svara]

 • Svara Emilia 2 juli, 2013 at 16:50

  Jag ska åka till Svalbard om 11 månader, där ska jag springa spitsbergen halvmarathon. Mitt mål är att klara av att springa loppet utan skador på under 2h! Du klarade ju av Stockholm marsthon utan speciell förberedelse så jag tror du skulle vara grym på att hjälpa mig uppnå mitt mål!

  [Svara]

 • Svara Vanessa 2 juli, 2013 at 17:27

  Hej! Mitt mål är att försöka få in att jag kan. Har försökt köra igång med träning så många gånger, men jag ger alltid upp. Det känns som att det ÄR såhär för mig nu. Att jag aldrig kommer få känns mig stark, ha synliga armmuskler, orka springa fem kilometer eller gå ner i vikt. Jag skulle vilja tro att det går att förändra mig.

  [Svara]

 • Svara Jenny 2 juli, 2013 at 17:51

  Jag vill ha en stark kropp!
  Mitt jobb är fysiskt krävande och jag vill vara en stark och aktiv mamma som alltid orkar leka med mina barn. Deras mamma ska alltid orka lyfta och bära dem när det krävs, den ens är född 2010 och den andra för tre månader sedan.

  Med två små barn och en heltidsarbetabde sambo är det ofta svårt att få till träning på gym, så mera hemmaträning hade varit guld för mig 🙂

  [Svara]

 • Svara Hermela 2 juli, 2013 at 18:09

  Jag har flera mål men det främsta som ändå bottnar i de övriga målen är: att övervinna mitt psyke och vinna över mentala spärrar. Uppnår jag detta kommer jag , förutom att bli starkare fysiskt och kunna göra ex. chins eller 20 armhävningar på raken, ha nytta av ett starkt psyke i andra sammanhang i livet.

  [Svara]

 • Svara Isa K 2 juli, 2013 at 18:11

  Vilken möjlighet att både bli varm, svettig och sedan cool med svalkande produkter.
  Målet och meningen med min träning är lust och passion. Att få känna att kroppen svarar på ansträngning och rörelse är fantastiskt inspirerande.
  Att få möta en kvinna som du som visar på att val av livsstil ger effekt och utdelning. Efter lång tid i en svacka skulle det betyda att jag får en kick i rumpan. Jag behöver inte kicken för träning utan för att ta träningen, mig själv och synen på livet lite längre. Och det vill jag.

  Tack för en bra blogg oavsett! Måste såklart testa produkten

  [Svara]

 • Svara Jennysen 2 juli, 2013 at 18:19

  Jag tänker vara ärlig nu och säga: Gå ner i vikt. Med det menar jag inte rakt av att bara tappa vikt, utan att få en fit kropp.
  Jag har kämpat i 1,5 år nu med att träna, trots att jag egentligen inte tycker det är roligt. Jag har dessutom förändrat min kost, men utan någon större framgång.
  Jag har t.o.m. kollat sköldkörteln då min mamma har struma, men också det utan anmärkning, så jag skulle vara evigt tacksam för en pt-timme där jag kan få tips, råd och lära mig mer! Kanske är det saken som gör att jag orkar hålla igång utan att ge upp?

  [Svara]

 • Svara maja 2 juli, 2013 at 18:30

  hey !
  efter två tuffa graviditeter som slutade i katastrof och en tredje som blev totalt sängläge och resulterande i en liten buse på nu 2,5 år. så är man inte i form, eller form och form jag är duktigt rund.
  Jag har alltså tre graviditeter på kroppen. Började träna igen, men var så svag i benen så ena korsbandet small av. Kom igen och var på gång igen till för ett år sedan då min far fick obotlig cancer och jag inte direkt orkade prioritera mig själv alls längre. Så har jag nu försökt komma i gång igen. jag promenerar och försöker små lunka fram och har precis börjat gå till gymmet igen. Göra enkla knäböj just nu är en utmaning och jag känner mig rätt svag men kämpar på. Jag är fast besluten om att klara det här.
  Jag började även plugga till sjuksyrra mitt i allt elände och är väldigt glad för det. Men det som bekymrar mig är givetvis min hälsa.
  Så mina mål är kort och gott att bygga upp en stark kropp som klarar av vardagens utmaningar och bestyr men även inför mitt framtida yrke som sjuksköterska.
  hjälp på traven skadar inte =)

  [Svara]

 • Svara Carina 2 juli, 2013 at 18:42

  Wow vilken bra tävling! Jag har som mål att utvecklas & bli snabbare i löpningen samt i längdskidåkning. Behöver hjälp med att bygga muskler, triceps & benstyrka. Målen är Lidingöloppet i år men även alla andra år 🙂 samt Öppet spår 2014.

  [Svara]

 • Svara Sofia 2 juli, 2013 at 18:49

  Målet med min träning är att komma i sådan form att jag klarar vasaloppet under 6 timmar i vinter. Även om jag har en aktiv tävlingskarriär bakom mig för 10 år sedan så har jag aldrig skidat längre än 42km i sträck hittills. De senaste åren har heller inte bjudit på tillfällen att träna så mycket då jag har två pojkar på 3år och 1år. Sen borde jag också förbättra min styrka avsevärt dels för att ryggen ska hålla under loppet och så att jag orkar med mina starka och ibland väldigt spretiga söner. Min hållning borde också förbättras.

  Tack för en inspirerande blogg! Och tipsen på nya övningar är jättebra!

  [Svara]

 • Svara 3mamma 2 juli, 2013 at 19:03

  Skulle så gärna vilja stärka min kropp på bästa möjliga sätt efter min ryggoperation med lång konvalescens! Är på god väg tillbaka, men med extra inspiration av lofsan skulle allt kännas både enklare och roligare…

  [Svara]

 • Svara Camilla 2 juli, 2013 at 19:04

  Hej! Jag vill först och främst känna mig stark i kroppen och att varje pass ska vara glädjefyllt utan massa tvångstankar om vikt hit och dit. Jag vill såklart tajta till mig och bygga mer muskler (som dem flesta vill göra) men framförallt träna för att jag mår så himla bra av det! Och jag vill testa nya träningsvarianter eftersom det lätt bara blir gym och löpning. Crossfit är tex en grej jag verkligen är sugen på att testa.
  Tack så mycket för alla träningstips mm. Du får en verkligen att bli motiverad, fast man ibland sitter väääldigt bra i soffan 😉 kram

  [Svara]

 • Svara Madde 2 juli, 2013 at 19:17

  Började träna regelbundet sommaren 2010, när jag efter jobbig separation och cancer hade gått upp en del i vikt.
  Nu älskar jag att träna:-)
  Jag motiveras av att jag (är 48 år) arbetar på en förskola med de yngsta barnen och jag vill inte bli utsliten pga att min kropp inte orkar, jag vill orka vara upp och ner på golvet med barnen, leka med dem, sparka boll, åka pulka mm.
  Jag motiveras även av att ha en kropp som jag trivs med och ett mål är att kunna se lite magrutor:-) Jag tränar oftast själv, springer, gymmar, och har svårt att puscha mej själv.och tränar gärna inom min bekvämlighetszon.
  Jag behöver en spark i baken så att jag kan ta min träning ett steg längre!!!

  [Svara]

 • Svara Fia 2 juli, 2013 at 19:20

  Jag tränar för att komma tillbaka i tidigare form. Har alltid fått mycket ”gratis” eftersom jag både tränat fotboll och ridit. det blir lätt att glömma bort att det är träning utan man ser det som en hobby eller som en livsstil och när jag gjorde illa foten för 2009 samtidigt som jag började plugga så samlade jag på mig kilo efter kilo eftersom jag inte kunde röra mig. eftersom vikten smög sig på blev jag själv inte medveten om det förens det var flera kg för mycket. Vägde 67kg innan jag gjorde illa mig och som mest var jag uppe i 79kg. har lyckats börja träna igen men har fortfarande flera kg kvar tills jag är tillbaka, väger nu ca 73kg. Och nu känns det som att jag står still.
  Jag skulle behöva din hjälp för att utvecklas och för att komma vidare i min strävan efter min gamla kropp och för att må bra i mig själv genom träning och nyttigt levande.

  [Svara]

 • Svara Martina 2 juli, 2013 at 19:40

  Mina mål med träningen är inte särskilt höga. Allt jag vill är att just kunna träna, utan att åka på en massa sjukdomar och förkylningar vilket det senaste året har kännetecknats av.
  Skulle jag kunna hålla mig frisk så är mitt mål att njuta av träningen och vara tacksam för att jag får va frisk och därmed kan ge träningen en ärlig chans.
  Fyra pass i veckan är planen när immunförsvaret vill och är redo!

  [Svara]

 • Svara Karin 2 juli, 2013 at 19:46

  Jag har flera mål. Mitt kortsiktiga är att springa milen under 55 minuter i år. Jag har sprungit milen 6 gånger nånsin och klarar nu sub58. Det målet är för min inre siffernörd. Långsiktigt vill jag fortsätta träna lika mkt löpning som jag gör nu, för jag mår så bra av det. Jag springer bort mkt stress som annars ligger och pockar. Sen behöver jag hjälp med att bygga styrka. Det är vad jag skulle behöva din kunskap till.

  [Svara]

 • Svara Hanna 2 juli, 2013 at 19:47

  Mina mål är att bygga muskler på min tunna kropp så jag orkar med mitt liv med ett litet barn och ett nytt jobb. 4 hemma träningspass förutom vardagsmotionen – fördas alltid med cykel eller promenader är min ambition.

  [Svara]

 • Svara Karolina 2 juli, 2013 at 19:48

  Mitt mål med träningen är att det ska bli en naturlig del i mitt liv, att jag ska lyckas få in träningen tillsammans mitt liv, min familj oavsett om det är semester eller jobb och dagishämtningar, läxläsningar, skjutsningar hit och dit. Det är mitt mål med träningen. Att jag sedan kommer att må bättre och bli starkare är en bonus

  [Svara]

 • Svara emma erlandsson 2 juli, 2013 at 19:53

  Med två relativt små barn så har min kropp inte kommit tillbaka till sitt forna jag eller kanske ännu hellre en ny uppdaterat jag. Jag vill både få hjälp med kosten men framför allt få bevisat för mig själv att jag är starkare och bättre än vad jag tror. Om någon kan göra det så att jag verkligen tror på det så är det du.

  [Svara]

 • Svara Viktoria 2 juli, 2013 at 19:58

  Mitt mål med min träning är att efter två graviditeter kunna träna mig i form. Med att träna mig i form menar jag att inte ”dieta” utan att äta en balanserad kost, som krävs med två barn samt att kunna lära mig hur jag kan träna hemma, så att träningen lättare blir tung. Som det är nu hittar jag inte drivet att träna hemma mer än att gå/springa samt lyfta lite vikter.

  [Svara]

 • Svara Margareta Johansson 2 juli, 2013 at 20:01

  Jag skulle vilja få personligträning för när man har 3 barn och jobb så prioterar man inte alltid träningen.
  Jag skulle vila få tips och råd på träning på gymmet, ute i skogen och hemma.
  Lite tips på bra mat som man kan laga till hela familjen.
  Behöver träna för att orka mer i vardagen och bygga upp min kropp och det tror jag Lofsan kan ge mig.
  Hoppas på tur.

  [Svara]

 • Svara Cindy 2 juli, 2013 at 20:02

  Mitt mål är att 17 augusti springa milen på sub 44 (Pb44:31) För att kapa sista sekunderna behöver jag få starkare ben och core. Dina tips och råd skulle vara guldvärda!

  [Svara]

 • Svara Anna-Sofia 2 juli, 2013 at 20:04

  Hej,
  Mitt mål med min träning just nu är att bygga muskler så att jag blir starkare. Jag vill kunna lyfta mig själv både uppåt och nedåt utan hjälp åt nåt håll 🙂

  [Svara]

 • Svara Angelica 2 juli, 2013 at 20:12

  Jag skulle gärna vilja vinna för jag har tappat min träningsmotivation totalt. Den är som bort blåst. Jag tvingar mig själv att gå till gymmet eller ut och promenera men det tar emot och det är inge kul längre. För 1 år sedan tränade jag regelbundet 3 – 4 dagar i veckan och mådde toppen. Jag vill så gärna hitta tillbaka till detta. SÅ jag har bestämt att under min 3 veckors långa semester ska jag hitta den. Ser detta som en push och hjälp på vägen ! 🙂

  Vänligen, Angelica

  [Svara]

 • Svara Camilla 2 juli, 2013 at 20:13

  Mitt mål när jag tränar är att få en pigg och stark kropp som klarar livets alla utmaningar, familjen, jobb med mera. Jag vill aldrig behöva tacka nej till saker jag vill göra för att jag inte orkar. Tycker att jag är lite för tunn i kroppen och skulle vilja lägga på mig några kilo, problemet är att jag har en väldigt hög förbränning och är ofta hungrig igen kort tid efter en måltid (äter inte små portioner). Vad och hur borde jag äta för att lägga på mig lite?

  [Svara]

 • Svara Tess 2 juli, 2013 at 20:20

  Jag har kommit igång med träningen hyggligt, för jag tycker det är så sjukt kul! Mina utmaningar nu är att anpassa min kost efter/för träningen och att lyckas hitta bra övningar för transportträning samt hemmaträning! Idagsläget krävs det att jag ger mig av på avtalad tid. Det är ganska meckigt med barn involverat när man vill öka upp sin träning!

  [Svara]

 • Svara Jessica 2 juli, 2013 at 20:20

  Jag vill bli KROPPSSTOLT! Jag är inte där ännu men efter varje träningspass, efter varje droppe svett, känner jag mig mer nöjd med mig själv.
  Träningen gör mig också gladare, piggare och mer nöjd med livet – mer träning åt folket!

  MVH
  Jessica Larsson

  [Svara]

 • Svara Maria 2 juli, 2013 at 20:22

  Mina mål med min träning är självklart för att må bra och även bli av med några extra kilo.
  Jag har börjat träna på gym å skulle gärna få tips om hur jag ska komma vidare men skulle gärna oxå få tips för att bli en bra löpare eftersom jag har tjejmilen framför mig i höst men även en riktigt stor utmaning framför mig nästa vår….jag ska springa göteborgsvarvet!!!!

  [Svara]

 • Svara Ascha 2 juli, 2013 at 20:24

  Jag har som mitt mål att må bra och ha roligt:-) jag leder jympa och dansas två till tre gånger i veckan och försöker inspirera andra det är en superhärlig känsla men inland vill jag vara den som är motionär jag försöker löpträna och vill bli snabb det är ett nytt mål snabb på milen och på halvmara och kanske springa en marathon blev sååå inspirerad av dig 🙂

  [Svara]

 • Svara Jenny 2 juli, 2013 at 20:27

  Jag vill känns mig UNSTOPPABLE.

  [Svara]

 • Svara Charlotte 2 juli, 2013 at 20:41

  Springa milen på 45 min, stå på händer och göra tre chins utan assistans! Helt enkelt klara sånt som jag ännu inte klarar! Men snart så!

  [Svara]

 • Svara SpringSara 2 juli, 2013 at 20:42

  Jag vill fortsätta att må bra, sova bra och vara pigg och stark. Jag vill bli snabbare och framförallt starkare, få bättre teknik i mina övningar och fortsätta upprätthålla glädjen med att tärna. Även om löpning är mitt huvudfokus så planerar jag att lägga in ännu mer styrka framöver!

  [Svara]

 • Svara Johanna 2 juli, 2013 at 20:53

  Mitt mål med träningen är att orka vara den bästa mamman, sambon, dottern, systern som jag kan vara. Jag vill förmedla äkta rörelseglädje till min son, som är åtta månader, och jag vill vara fysiskt stark så att jag klarar av att vara aktiv med honom och kommande barn.
  Och om jag ser till mig själv och ingen annan så vill jag vara stark nog att springa ett marathon inom en inte alltför avlägsen framtid.

  [Svara]

 • Svara Camilla 2 juli, 2013 at 20:54

  Jag önskar en kropp jag kan lita på i alla sammanhang. En kropp som jag aldrig behöver tvivla på. Som kan lyfta tung och springa snabbt när det behövs.

  [Svara]

 • Svara Matilda 2 juli, 2013 at 20:55

  Jag vill hitta träningsglädjen igen och tycker du är en jätteinspiration!

  [Svara]

 • Svara kroppoknopp 2 juli, 2013 at 21:00

  Jag vill få en stark kropp med mycket inre stabilitet som klarar av de utmaningar som jag tar mig an. Här närmast att klara Stockholm triathlon sprint på en så bra tid som möjligt och därefter att springa Stockholm Marathon nästa år gärna på 4 timmar. Eftersom jag har haft problem med knäna större delen av mitt liv så känns det väldigt viktigt att bygga upp inre stabilitet för att klara dess utmaningar. Jag har kommit en bit på vägen med mycket inspiration från din blogg och därför känns det nu för första gången möjligt för mig att ta mig an en utmaning så som Stockholm Marathon.

  [Svara]

 • Svara Christel 2 juli, 2013 at 21:18

  Mitt mål med träningen är att komma i bättre form, jag vill bygga upp en starkare bål och rygg.
  Min dröm är att kunna springa Stockholm halvmarathon.
  Du är en stor inspirationskälla och ger så mycket tips på bra och roliga övningar.

  [Svara]

 • Svara Maria 2 juli, 2013 at 21:21

  Chins, chins chins..hatar dem, vill klara iallafall en helst fler!

  [Svara]

 • Svara Sara Borg 2 juli, 2013 at 21:33

  Spöa pappas bästatid 2:48 på Lidingöloppet i höst. Han påstår att jag inte klarar det och jag blir taggad som f**n… Övertygad om att jag fixar det efter lite hjälp från dig 😉

  [Svara]

 • Svara Erika 2 juli, 2013 at 21:37

  Efter att ha fått mitt andra barn för åtta dagar sen är nu mitt mål att på ett säkert och skonsamt sätt komma i mitt livs form! Målet innebär bland annat att ha en funktionell kropp som klarar av livet och vardagen med två små barn.

  [Svara]

 • Svara Tanja 2 juli, 2013 at 21:40

  Hej Lofsan!

  Måste börja med ett tack, bara att sitta och skriva ner sina tankar om sin träning till denna tävling känns som en vinst, de var några mynt som ramla ner.

  Just nu är mitt mål att hitta mig själv igen!
  Alltid varit stark, smidig ,uthållig och frisk. Varit stolt över min kropp och vad den har presterat. Har alltid tränat, i olika former, för att utvecklas och må bra. 2013 skulle bli de bästa året men i februari hände de som inte fick ske. Sorg å smärta! Jag kom vilse. Kämpat sedan dess, de viktigaste först, familjen blev starkare och tajtare, kom tillbaka till jobbet och blev social igen. Nu  har jag äntligen fått grönt ljus från läkaren att göra mer än bara promenera. Min tid att jobba med mig själv är här! Men jag måste börja från grunden vilket aldrig har hänt…. Det känns tungt. Jag behöver bli mig själv igen, stark och stolt och inte minst kunna se mig själv i spegeln igen! En timme me dig skulle vara viktig vägledning på en utvecklande resan mot mitt nya starkare jag.  Den form av träning som är teknisk möjligt för mig  just nu är hemma träning, vilket jag har väldigt lite kunskap och erfarenhet av, det gör att jag ibland ger upp och ibland öppnar din blogg och hittar massa inspiration. Mitt mål att hitta mig själv ( fysiskt och mentalt) är ganska långt borta men ändå nära, du hjälper reda mycket, så åter igen tack, men de jag som kommer ta mig dit på egen hand, de är jag säker på!

  // Tanja

  [Svara]

 • Svara Martina 2 juli, 2013 at 21:40

  Mitt mål med träningen är inte att gå ner i vikt eller visa några före- och efter bilder. Mitt mål är att jag ska må bra, hela tiden. Känna mig pigg, glad och stark. Kunna göra exakt det jag vill, ingenting ska begränsa mig. När jag får röra på mig varje dag, oavsett vad det är, mår jag som bäst! Jag vill hela tiden hitta nya saker att testa och därför skulle det vara otroligt roligt att få en timmes träning med dig!

  MVH Martina

  [Svara]

 • Svara Frida 2 juli, 2013 at 22:01

  Hej! Jag har äntligen lyckats gå ner 20 kg med hjälp av bra kost samt löpning och promenader. Jag har alltså endast tränat kondition. Nu vill jag bygga upp kroppen ”från grunden” så att jag även blir stark. Det är främst bålen samt övningar för att bli en bättre löpare som jag verkligen skulle vilja lära mig. Eftersom du är expert på det här vore det otroligt roligt att lära mig det från just dig. Jag känner mig redo 🙂

  [Svara]

 • Svara Ylva 2 juli, 2013 at 22:10

  Jag vill bli starkare och behöver komma igång med styrketräning som komplement till min löpning. Behöver även push att i löpningen kliva ur comfortzonen och ta ut mig mer! Jag tränar för att må bra och orka då mycket som möjligt i livet med två små barn! Du är grym och jag behöver din hjälp!!

  Hälsningar Ylva

  [Svara]

 • Svara Michaela 2 juli, 2013 at 22:11

  Jag skulle bli så otroligt nöjd med mig själv om jag så ”bara” klarar en chin (heter det så i singular?). Att det ska vara så förbannat svårt att ta sig upp med handflatan från kroppen. Jag behöver din hjälp!

  [Svara]

 • Svara Malin 2 juli, 2013 at 22:13

  Jag är en 17-årig tjej och många i min omgivning som är i samma ålder som mig strävar efter att bli smal. Men jag har inte det målet med min träning, självklart är det ett plus med en snygg kropp. Men det jag vill uppnå med min träning är att få en stark kropp. En stark kropp som orkar med allt i livet. Har redan problem med ryggen och nacken och för att det inte ska bli värre när jag blir äldre fokuserar jag mycket på styrka. För en stark kropp behöver alla!

  [Svara]

 • Svara Rebecca 2 juli, 2013 at 22:16

  Jag vet inte hur många gånger jag börjat ”på nytt” detta år. Men jag blir förvirrad av alla tips och träningssätt och det slutar med att jag inte vet vad och hur jag ska göra för att få komma i form och må så där bra igen som jag vet är möjligt. Att få en PT timme med dig vore en chans att få starta ”på nytt” och få hjälp att veta hur jag ska träna mig fram till hälsan i denna träningsdjungel. Känslan att ha ork igen med mina tre barn, familj och vänner, ork med livet, och mig själv. Jag vet att träningen ger mig detta men jag det känns som jag tar ett steg fram och två steg bakåt hela tiden. HJÄÄÄÄLP!

  [Svara]

 • Svara Karoline Frykman 2 juli, 2013 at 22:18

  Jag ska springa Stockholm maraton 2014!

  [Svara]

 • Svara Emma Wikner 2 juli, 2013 at 22:22

  Rätt och slätt, jag vill bli smal! Läser andra kommentarer här om folk som ska tävla och bli starka och alla superbra mål, men jag vill så jävla gärna bara bli smal. Hatar min degmage, hatar den var gång jag duschar, tar på mig kläder, myser med sambon, etc. Vill bli smal, vill trivas i min kropp!

  [Svara]

 • Svara Ida 2 juli, 2013 at 22:31

  Jag vill skapa en balans mellan träning, mat och hälsa, samt gå UPP några kilo.
  Jag har tränat hårt i hela mitt liv, men är idag rädd att kroppen blivit ”stressad” av hård och ensidig träning. Har ofta svårt att finna en lagom nivå på träningen, och upplever att det finns väldigt få tips/träningsprogram för mig som gärna går upp några kilo.
  Mitt Mål: fortsätta träna och äta nyttigt, men gå UPP några kilo!

  [Svara]

 • Svara Sofie Eriksson 2 juli, 2013 at 22:35

  Jag har alltid varit missnöjd med min kropp främst mage och byst, även nä jag med mina 178 cm vägde 59 kilo. Nu efter två barn och bröstcancer och 18 kilo till är inte synen bättre även om jag fått ett annat perspektiv. Jag tränar idag för att få bättre blodcirkulation, bli starkare i kropp och själ, försöka gå ner i vikt och få bättre självkänsla. Sakta blir det bättre men jag går inte ner i vikt…rackarns.

  [Svara]

 • Svara Mariemw 2 juli, 2013 at 22:45

  Jag just nu i en tuff period i livet med en längre sjukskrivning som följd och jag vill tillbaka till att känna livsbalansen. Är träningsvillig men har under flera år ned prioriterat mig själv med följd att viken skjutit i höjden. Jag vill träna för att vara stark och smidig samt bygga upp min core del för att bära upp kroppen. Jag vill må så bra som möjligt och sätta mig själv i det första rummet. Har en tränings och tävlings bakgrund och vill komma tillbaka till endorfin känslan som det innebär efter ett tufft hårt pass.

  [Svara]

 • Svara Mari 3 juli, 2013 at 01:00

  Åhh. Jag vill gärna vinna en Pt timme med dig Lofsan. Jag är 42 år och när mina barn började bli större (nu 18 och 15) så har jag börjat träna på egen hand. Vi har ett litet gym i huset där vi bor och jag har med hljälp av din blogg, andras bloggar och youtube, hittat olika övningar. Tränar främst med fria vikter. tränar ca tre ggr veckan. Men skulle behöva mer hjälp. Gör jag rätt? Hur kan jag utveckla min träning? Jag startade för ca 2 år sedan och känner mig starkare och piggare än vad jag någonsin gjort. Men skulle nu behöva en extra skjuts och mer kunskap!

  [Svara]

 • Svara Emma 3 juli, 2013 at 05:11

  Jag vill bli så stark att jag kan lyfta mig själv och min kropp till himlen och lite till! Och når jag trädtopparna är det hinla fin utsikt därifrån med!

  [Svara]

 • Svara Mia 3 juli, 2013 at 06:36

  Jag vill bli en vassare löpare. Sprang Stockholm Marathon 2013 på 3:57 och min yngsta son är 7 månader idag. Jag behöver få tips och råd från dig om intervaller samt hur man kan träna inför olika slags lopp, korta som långa. Nästa utmaning är Lidingöloppet. Jag har lätt att fastna i ”1 milsrundan”.

  Kolla gärna in min blogg om löpning!
  miassteg.blogg.se

  [Svara]

 • Svara Cherie Mårtensson - Mamma till Emma med löparskorna i handen 3 juli, 2013 at 06:51

  Jag har länge haft en dröm om att springa milen runt 40-45 minuter vilket jag gärna vill uppnå men har insett att bygga upp kroppen styrkemässigt efter en graviditet och förlossning för min del är första steget. Har en ryggproblem efter en ridolycka som blev värre när jag var gravid och gick upp 22 kg.

  Nu två år senare jobbar jag med mitt rehabprogram men skulle behöva ta steget vidare med styrketräning och kanske en dag även få återse mina kära magrutor från förr 😉

  Tack för en bra blogg annars!

  [Svara]

 • Svara Fannie 3 juli, 2013 at 06:55

  Hej Lovisa, och tack för en otroligt inspirerande blogg (som jag följer varje dag!)

  Jag har många mål med min träning, för hur många fördelar finns det inte med att hålla sig i form, men det finns en stor anledning till varför jag håller det tempo med träningen jag gör.

  När jag fyllde 19 blev min syster 25 och jag minns hur hon berättade för mig att ”ta vara på din kropp som den ser ut nu, när du fyller 25 är det försent – då kommer du inte längre ha kvar de där magrutorna!”. Nu blir jag 25 i oktober och denna mening har någonstans följt med mig sedan dess. Jag ska allt bevisa för min syster att med rätt mängd träning och sunda kostvanor kan man kontrollera kroppen på ett sätt som man inte kan göra med en mindre hälsosam livsstil. Med andra ord – ingenting ska hänga på denna kropp i oktober, och inte på många år heller.

  [Svara]

 • Svara Linda 3 juli, 2013 at 07:19

  Jag är en 37 årig tjej som har tre barn,( de är snart tonåringar, så jag kan inte skylla vikten på det ;,)).
  Iaf jag tränar en del cyklar å försöker jogga, en del box oxå. Men jag är så svag i ryggen el bålen el vad det nu är? Så när jag tränar 3 ggr/ v ca, så får jag ont i nedre delen av ryggen. Detta är oerhört frustrerande. Jag är nog lite överviktig och har mage och tänker att detta har med saken att göra?
  Kort och gott mitt mål med min träning lofsans: lära mig träna de muskler jag behöver för att inte få såhär ont, så jag kan träna hårdare och få bort mina extra kg men ffa bli stark i kroppen. Svamligt inlägg, hoppas du förstår vad jag menar.

  [Svara]

 • Svara ANGELICA - mot ett hälsosammare liv! 3 juli, 2013 at 07:37

  Med min träning vill jag få en hälsosammare livsstil. För ju bättre jag tränar, ju bättre äter jag också. Jag mår bra, och har alltid mått bra av att röra på mig. Att sätta upp egna mål för mig själv som jag kommer på allt eftersom.

  Mitt mål just nu, är att få en starkare rygg. Eftersom jag arbetar inom vården vill jag inte att ryggen ska pajja när jag inte ens fyllt 25 – så därför lägger jag stor vikt vid en stark rygg.

  [Svara]

 • Svara Victoria 3 juli, 2013 at 08:04

  Hej!
  Jag vill känna mig stark igen, inifrån och ut. Stark för att orka vardagen med barn, plugg, familj, vänner, vab m.m. En inspirerande timme med dig skulle säkerligen boosta motivationen. Kram!

  [Svara]

 • Svara Marie F 3 juli, 2013 at 08:18

  jag tränar för att må bra, vilket jag känner att jag gör genom att ha mindre ont i min kropp och genom att jag sorterar mina tankar mycket bättre då jag regelbundet rör på mig. MEN…. Jag skulle behöva komma ur min sk trygghetszon då det gäller träning…. jag gör mer eller mindre samma saker som jag alltid gjort. Oftast tränar jag själv… Och tror därför inte att jag pressar mig tillräckligt…. Är för bekväm helt enkelt. För att må ytterligare bättre, bli starkare fysiskt och psykiskt samt även för att gå ner i vikt, skulle jag vilja vinna PT- tid.

  [Svara]

 • Svara Josefin 3 juli, 2013 at 08:21

  Jag har delat upp mitt mål i delmål för att jag lättare ska motivera mig till att kämpa. Först och främst vill jag klara av att lyfta de vikter jag tog tidigare (alla de övningar jag körde) 6 månader efter min graviditet (3 månader kvar). På min dotters 1-års jag vill jag kunna springa milen på under 55 minuter (har sprungit tidigare,men aldrig en hel mil). Kommer avvakta ett tag till med löpträningen. Mitt långsiktiga mål är att öka vikterna på gymet i strävan efter att få synliga muskler, jag har alltid velat ha magrutor för jag tycker det är så coolt på tjejer. En muskulös hållbar kropp som orkar med det vardagliga livet helt enkelt.

  Lofsan, du är en riktig inspirationskälla!

  [Svara]

 • Svara Kajsa 3 juli, 2013 at 08:37

  Hej Lovisa
  (Har precis hittat till din blogg och följer den dagligen)
  Jag har alltid tränat och tränar fortsatt. Har åkt ett vasalopp och sprungit halvmaraton. Leder eget kondition och styrkepass, MEN känner att det liksom stannar upp. Jag utvecklas inte vidare, har svårt att veta hur jag ska förbättras. En PT timme med dig vore fantastiskt intressant och förhoppningsvis utmanande! Jag bor i Värmland så en date med dig skulle även innebära en semestertur till Sthlm också.
  (ps. Var med på Gladiatoruttagningen samtidigt som dig, men räckte inte ända fram)

  [Svara]

 • Svara Caroline 3 juli, 2013 at 08:56

  Hej Lovisa!
  Efter två graviditeter och en korsbandsskada de senaste åren är målet med min träning, förutom att må bra och känna mig stark och nöjd i vardagen, att orka med mitt jobb i skidpatrullen. Det är ett fantastiskt roligt, men tungt och krävande jobb och jag behöver god fysik för att klara av det. Något som jag haft ”gratis” förut men nu behöver komma tillbaka till. Hittills har det mest varit rehabträning men nu vill jag gärna komma igång med ”livet efter” och lite mer riktig träning, av hela kroppen. Jag tycker att jag ledsnar fort om inte träningen är rolig och utmanande, och ditt sätt att träna verkar så inspirerande och rent av kul. Därför skulle jag bli så glad om jag fick din hjälp!

  [Svara]

 • Svara Hanna 3 juli, 2013 at 09:20

  BOOM! Rom byggdes inte på en dag inte heller min kropp och det är många byggstenar som ska sättas på plats. Vore fantastiskt att kunna få din hjälp på vägen till en starkare kropp och en ökad uthållighet. Jag ska ju trots allt leva med min kropp resten av mitt liv!

  [Svara]

 • Svara Hanna 3 juli, 2013 at 10:05

  Mitt prio 1 mål är att ta mig ur mitt sockerberoende som jag fått diagnosticerat hos läkare och dietist. Prio 2 är att gå ner från en lättare övervikt till normalvikt. Det skulle vara otroligt peppande att få lite hjälp på traven av dig!

  [Svara]

 • Svara Malin Seppänen 3 juli, 2013 at 10:07

  Jag vill bli och förbli en stark trebarns mamma, kvinna, partner och inte minst bli den jag kan vara för resten av mitt liv! En puff, och kanske tom en spark, i rätt riktning vore helt enkelt fantastiskt!

  [Svara]

 • Svara Jenny Z 3 juli, 2013 at 10:18

  Mitt största mål med träningen är min hälsa, jag hade skyhögt blodtryck under min graviditet( bra nu, men kan bli sämre med dålig livsstil), och efter graviditeten har jag drabbats av extraslag på hjärtat och detta blir bra med träning. Och förhoppningsvis slippa alla förkylningar jag drabbats av under våren. Mina andra mer ytliga mål är att få en fastare, mer muskulös och snygg kropp. Mitt sista mål är att kunna göra chins!!

  [Svara]

 • Svara Filippa 3 juli, 2013 at 10:18

  Detta är året jag har bestämt mig för att få magrutor! Jag ska bli mitt allra bästa jag, psykisk och fysiskt. På alla plan! jag tror du är helt rätt person att hjälpa mig dit 🙂

  [Svara]

 • Svara Miah 3 juli, 2013 at 10:23

  Hej Lovisa!
  Jag behöver smarta träningstips! Har fått sk. hopparknän och följer ett rehabprogram för detta i samråd med läkare o sjukgymnast. Men utöver programmet vill jag ha tips på hur jag ska gå tillväga för att kroppen ska klara av att jogga/springa igen, vilket är mitt mål. Just nu gör det galet ont att ta några joggingsteg. Med hjälp av dina träningstips hoppas jag kunna stärka upp kroppen så att jag kan njuta av joggingrundor igen!

  [Svara]

 • Svara Josefina 3 juli, 2013 at 10:29

  Innan min graviditet hade jag som mål att komma igång med löpningen, något som jag sysslat med i barndomen men slutat med. Jag hade bunkrat upp med träningskläder och en god kondition när jag fick reda på att jag var gravid. Har fortsatt att jogga lite men blev så kissnödig! Nu simmar jag. Skulle vilja ha dina bästa kom-igång tips till efter graviditeten och vad ljuvt det vore med detta sommar-kit till en trött kropp! Jag har min första graviditet nu. 23 år ung men löpardrömmarna är kvar! Drömmer om nätterna att jag springer. Mitt mål är att få god hälsa, få en stark rygg (har en snedbelastad rygg som måste justeras efter graviditeten) och slutligen, tävla i några lopp! Maraton siktar jag mot!

  [Svara]

 • Svara Emma 3 juli, 2013 at 10:39

  Jag vill helt enkelt börja trivas med mig själv! På riktigt…
  Jag vet att det kräver ansträngning och skulle behöva en sådan som du att få lite guidening/tips på vägen.
  Jag tränar redan 3 gånger i veckan men behöver få rätsida på kosten för att också se resultat.

  Hittade din blogg för cirka halvåret sedan och har sedan dess kikat in lite då och då, tycker du verkar vara en vettig, glad och energisk person. Skulle absolut vilja få en timmes träning och råd utav dig!! 🙂

  Glad sommar!

  [Svara]

 • Svara josefin 3 juli, 2013 at 10:49

  Hej! Jag har haft som mål att i sommar fixa minst en strikt chin/pull up men pga min privat situation där jag just nu genom går en seperation så har jag inte hittat tiden eller motivationen att träna, tränar normalt 2-3 crossfit pass i veckan och jag är trött på att använda gummiband och vill verkligen fixa en utan men vet inte hur och vem skulle inte vara bättre än du med att hjälpa mig att lägga upp ett program så jag kanske kan nå mitt mål fast lite senare än tänkt! Josefin

  [Svara]

 • Svara Sandra 3 juli, 2013 at 11:31

  Hej Lovisa!
  Vilken fin tävling, klart jag vill vara med och få chansen att vinna 🙂
  Jag vill bli stark, uthållig, snygg och framförallt må bra av min träning!
  Önskar dig en fin sommar. Vänligen Sandra

  [Svara]

 • Svara Heja mamma! 3 juli, 2013 at 11:34

  Jag tränar gärna och mycket men vill gärna ha en annan PT än jag själv som kommer med bra idéer, ny energi och då vill jag gärna ha hjälp av dig – en sann inspiration för mig vars åsikter jag värderar.

  Ha en fin sommar och njut av en väl värd semester!

  [Svara]

 • Svara Johanna 3 juli, 2013 at 14:44

  Den här sommaren har jag valt att helt och hållet ägna åt att hitta tillbaka till träningen och bygga upp en livsstil som funkar för mig i längden. Långa dagar och nätter hängandes över skolböckerna har gjort att jag förslappats och helt enkelt blivit lat.

  Så nu är det fullt fokus på kost och träning, den här sommaren kommer att bli den bästa i mitt liv! Jag märker redan resultat, men professionell hjälp skulle hjälpa mig att till hundra procent sätta tekniken och också nå mina mål! länge leve en hållbar livsstil!

  [Svara]

 • Svara Birgitta 3 juli, 2013 at 15:35

  Å vad det hade varit roligt att vinna 🙂
  Jag vill framförallt satsa på bålstyrka. Är för svag där och det jag ofta fuskar med när jag tränar. DEt är ju såå tråkigt, just för att det är så jobigt:)

  [Svara]

 • Svara Caroline 3 juli, 2013 at 19:46

  Mitt mål med träningen är först och främst att få in den som en naturlig del av min vardag. Jag vill bli en piggare, starkare, hälsosammare och gladare mamma. Jag vill träna upp min bålstyrka och bli en bättre löpare. Mina långsiktiga mål är att springa ett maraton och utbilda mig till PT. Men i dagsläget vill jag bara hitta beslutsamheten till att sätta igång på allvar. Jag vill bygga en stark kropp inför framtiden, och för att lyckas med detta skulle en Lofsan-spark i baken vara helt på sin plats!

  [Svara]

 • Svara Fru Minimalist 3 juli, 2013 at 20:03

  Jag önskar klara Vasaloppet i vinter och få hjälp med ett långsiktigt träningsupplägg som är varierande och fokuserar på rätt muskler. Samtidigt få tips på hur jag håller motivationen uppe för ett mål som ligger så pass långt fram i tiden.

  [Svara]

 • Svara Carin 3 juli, 2013 at 20:15

  För ett halvår sen förlorade jag en nära vän i en lavinolycka och slutade att träna helt. Jag orkade helt enkelt inte. Nu har jag kommit igång igen. Träningen gör mig gladare, smartare, snyggare, starkare, snabbare och helt enkelt lite lyckligare. Jag förstår inte hur jag kunde glömma bort det. Mitt mål med träningen är helt enkelt att bli en lyckligare människa. Med synligare muskler 😉

  [Svara]

 • Svara Anneli 3 juli, 2013 at 20:24

  Jag vill bli snygg, smart och stark, nej jag bara skojar lite 😉
  Jag vill träna så mycket så att jag slutar kalla det träning utan att det liksom är livet, mitt aktiva liv. Lika självklart som att magen vill ha mat vill kroppen ta i.
  Att det är självklart att ibland välja cykeln istället för bilen, att armarna vill ta i lite efter en hel dag vid skrivbordet eller att hjärtat vill slå lite fortare ibland. Har kommit en bit på väg, eller ganska långt om jag tänker på alla mina år utan träning och hur mycket jag tränat de sista två åren. Skulle dock önska lite extra motivering och lite hjälp med att bestämma status på min kropp. Vad önskar den?
  Håller mina hårda tummar…
  Anneli

  [Svara]

 • Svara annica 3 juli, 2013 at 20:38

  Egentligen skulle jag vilja ha tillbaka min kropp som jag hade för några år sedan, mycket mer vältränad vilket även syntes då, men eftersom jag märkt att jag inte alls får samma resultat efter att jag fyllt 40 får jag nog nöja mig med en kropp som håller för allt jag vill göra.

  [Svara]

 • Svara Li 3 juli, 2013 at 20:48

  Jag ska göra en Svensk klassiker och börjar med Lidingöloppet i höst och träningstips skulle verkligen vara på sin plats. Jag vill tänka nytt och träna rätt, och jag vet vem som kan hjälpa mig: underbara Lofsan! Jag lämnar gärna den Jämtländska skogen för en timme i huvudstaden 🙂

  [Svara]

 • Svara Maria S 3 juli, 2013 at 21:06

  Min sommar kommer bestå av mycket träning, först och främst löpning för att nå mitt mål att slå min bästa tid på milen från förra årets Tjejmilen. Till det har jag tagit hjälp vilket är så skönt. Mellan alla löppass vill jag träna det jag tycker är kul, styrka, kondition, cirkelträning, tillsammans med andra eller själv och så ofta som möjligt vill jag träna ute. Sätta upp TRX banden i ett träd i stugan eller swinga mina kettlebells ute på gräsmattan. Jag ser framemot en träningsfylld sommar!!! Att få fylla den med ett pass med dig hade ju varit som en dröm 🙂

  [Svara]

 • Svara Sofia 3 juli, 2013 at 21:29

  Jag känner att jag vill få en fastare kropp, tighta till den! Efter 2 graviditeter finns det lite löst som vill bli fast:-)
  Skulle jag få träna med dig så känns det som om mitt mål kommer några snäpp närmare !

  Tre vlig sommar!

  [Svara]

 • Svara Lena 3 juli, 2013 at 22:00

  Få en snyggare kropp, visst. Men det jag vill uppnå med min träning är framförallt att bara få den att bli en naturlig del av mitt liv. Jag är 22 år och har så länge jag kan minnas haft sömnproblem och jag märker att så fort jag är inne i en bra träningsperiod sover jag bättre men nu har jag dippat igen, och att få ett PT-pass med dig tror jag verkligen skulle kicka igång mig igen! Det är så fruktansvärt frustrerande att som 22-åring inte ha ork till att hitta på något efter jobbet, att ligga sömnlös på nätterna och att behöva ställa 5 alarm på morgonen för att inte försova sig.

  [Svara]

 • Svara Johanna 3 juli, 2013 at 22:20

  Ett mål med min träning just nu är att kunna springa 1 mil då jag är anmäld till Lidingö Tjejlopp i september, jag gör det som en del av Tjejklassikern, för nu ska det bli av! Jag har tidigare endast sprungit 5 km så detta är en utmaning för mig, speciellt eftersom jag oftast får problem med benhinnorna… Sen det huvudsakliga målet med min träning öra att må bra, stärka min kropp och gå ned i vikt! Jag har nu lyckats gå ner 9 kilo med ändrad kost och lite träning, men träningsbiten skulle kunna bli mycket bättre! Så ett PT-pass med dig och tips för löpning skulle vara toppen!

  [Svara]

 • Svara Johanna Å 3 juli, 2013 at 23:03

  Efter att ha avslutat en Svensk klassiker tar jag nu sikte på Nice marathon i november. Det är det jag tränar för i sommar. Jag kommer löpträna och köra hemmastyrketräningspass. Jag skulle bli så superduper glad om jag fick en alldeles egen timme med Lovisa som skulle kunna guida mig rätt i träningen kring framförallt styrketräning anpassad för löpning. Att få lite trevliga produkter från Vaseline skulle vara toppen som lite svalka efter ett stentufft Lofsanpass.

  [Svara]

 • Svara Katharina 4 juli, 2013 at 05:51

  Mycket positivt kan man säga om att gå ner 50 kilo men det som inte varit så positivt är att jag tappat mycket styrka också. Så mitt mål med träningen är att bli STARK igen.

  [Svara]

 • Svara Ann 4 juli, 2013 at 06:45

  Mitt mål med träningen är att må bra, bättre, bäst!
  Har varit hemskt deprimerad en lång tid och äntligen insett att det här med träning är bra medicin mot depp. När jag springer, vilket jag a l d r i g trodde att jag skulle göra, finns ingen tid att deppa eller tänka på saker som gnager, då ”är” jag bara. Vill hålla kroppen stark för att orka, den ska ju hålla många år till. Skulle så gärna vilja ha tips och trix från ett proffs som du.

  [Svara]

 • Svara Sara 4 juli, 2013 at 08:53

  Hej!
  Efter att under en längre tid ha gått ner 30 kilo på egen hand genom att äta mer hälsosamt och regelbundet, börjat motionera och fått rutin på det, så ligger mitt fokus i träningen idag på att behålla vikten, men främst att bygga muskler och få en stark kropp som orkar med ett långt och härligt liv. Jag känner själv att jag behöver en ”push” till det sista steget i rätt riktning för att till 100% nå det mål som jag kämpat för genom hela mitt liv. Jag vill även genom min träning kunna inspirera andra människor, som precis som jag inte har närhet till gymmet, utan som istället får ta till vara på möjligheten att träna i den fantastiska svenska naturen. Det går att bli tränad utan alla gymmaskiner och gruppträningspass, we can do it ;)!

  Nu håller jag tummar och tår :)!!

  [Svara]

 • Svara Sabina 4 juli, 2013 at 11:17

  Mitt mål är att inte bara komma tillbaka i form utan att förbättra den efter tre graviditeter. Mina yngsta barn, två killar 1 & 3 år är väldigt livliga och tar mycket energi, därför vill jag träna för att orka med i seras tempo. Har följt dig i över ett år och fått otrolig inspiration och motivation att börja träna och det ofta med småkillarna, vilket du har visat är inte bara möjligt utan ett tillfälle att komma ut på äventyr tillsammans! Jag är 28år 157 cm lång och väger 53 kg målet skulle vara att gå ner ett par kilo och bli lite fastare vilket jag inte klarar på egen hand.

  [Svara]

 • Svara Anastasia 4 juli, 2013 at 11:39

  Att springa Stockholm halvmara i september under 1.50 sen i höst ska jag lägga löparskorna på hyllan lite och försöka hitta glädjen i styrketräning igen o bli riktigt riktigt stark!

  [Svara]

 • Svara Mia Carlsson 4 juli, 2013 at 11:48

  En fråga med många svar insåg jag när jag funderade på vad jag vill uppnå med min träning.
  Att börja med så mår jag så förbaskat bra både fysiskt och psykiskt av att träna, anledning 1. Trots att jag mår så bra hamnar jag lätt i svackor då träningen läggs på hyllan, det vill jag ändra på, anledning 2. Jag älskar att se och känna förändring på min kropp, slankare midja, synligare muskler och känlan av att bli starkare, anledning 3. Sen tränar jag just nu för att den 7 september komma in i mål under 60 min, anledning 4.
  Som du ser, en med många svar 🙂

  [Svara]

 • Svara emily 4 juli, 2013 at 13:37

  Jag har inte sprungit särskilt mycket alls under hela mitt liv. Sedan årsskiftet har jag löptränat och det har varit så kul att komma igång och få känna sig duktig på att springa! Mitt mål är inte bara att kunna springa, utan jag vill bli en starkare och duktigare ryttare för att kunna hjälpa min häst på bästa sätt samt nå målet att kunna rida en viss klass (MsvB) nästa år!

  Nu har jag dessvärre varit sjuk och haft ett månadslångt uppehåll… Det skulle därför vara toppen med en liten motivationsboost för att komma igång igen!

  [Svara]

 • Svara Anna 4 juli, 2013 at 13:50

  Träningsmål? Enkelt, jag vill ha en stark och snygg hållning. Jag vill inte behöva få ont i ryggen av att stå på en konsert eller bara gå runt på jobbet en hel dag.
  En snygg hållning är det bästa du kan investera i och det är där jag vill lägga min tid.

  [Svara]

 • Svara Tove 4 juli, 2013 at 14:11

  Mitt senaste mål är att försöka utveckla ett tjockare pannben och är det någon som jag vet kan hjälpa mig med det är det tjejen med pannben av betong! Jag är säker på att jag orkar mer än jag tror och att ett bättre pannben skulle hjälpa mig både i träningsrelaterade situationer och i vardagslivet. 🙂

  [Svara]

 • Svara Amelie 4 juli, 2013 at 14:16

  Mitt mål är att komma i så bra fysisk form att jag kan lyckas inom galoppsporten. Jag vill bli jockey, men för att bli det måste man vara extremt vältränad. Visst tränar jag redan nu – men att bli superstark, supersmidig och få superbra flås är inte helt lätt. Att jag dessutom ska vara fjäderlätt och inte hålla alltför mycket fett på kroppen kräver en hel del. I och med att jag dessutom har ett fysiskt krävande jobb (arbetsryttare i ett galoppstall), behöver jag träna smart. Både för att kroppen ska hålla, och för att jag ska fortsätta uppskatta träningen lika mycket som jag gör för tillfället.

  [Svara]

 • Svara Mimmi 4 juli, 2013 at 19:23

  Mitt mål med träning är att trots ett slitsamt treskifts-jobb hålla mig pigg, frisk och stark. Jag har märkt att ju bättre och mer regelbundet jag tränar desto mer orkar jag växlandet mellan att jobba mörk respektive ljus tid på dygnet. Dessutom blir mitt humör och min lediga tid bättre eftersom jag inte blir lika sliten trots korta ledigheter mellan arbetspassen. Att få en boost i min träning med dig skulle ge mig massor med energi! 🙂

  [Svara]

 • Svara Anita Gustavsson 4 juli, 2013 at 19:37

  HJÄLP jag är rädd. Nu kommer semestern och med den brutna vardagsvanor. Jag behöver inte hjälp med att komma igång med träningen utan hålla kvar vid träning och bra mat. Varje år sen trettio år tillbaka har jag aldrig lyckats hålla vikten under semestern. Kämpar hela våren för att sen tappa kontrollen på sommaren inte orka ta tag i det på hösten. Börja om igen efter nyår.

  [Svara]

 • Svara Christine 4 juli, 2013 at 19:42

  Hej!
  Vad roligt att du är nere i skåne, jag bor här nere och jobbar på Österlen. Nu är ju här fint väder också, äntligen! Mitt mål är nog inget sådär uppseendeväckande eller ens säkerligen ”värt” ett pris. Men jag vill få bort dom där sista kilona på magen, så jag liksom aldrig får bort utan alltid finns där. Vad ska jag tänka, vad kan jag äta, hur kan jag träna etc.

  [Svara]

 • Svara J ade 4 juli, 2013 at 20:14

  Jag behöver en nystart för att komma igång med träningen inför Klassikern 2014. Vill våga sikta högt!!

  [Svara]

 • Svara Maria 4 juli, 2013 at 21:16

  Jag tränar för att jag vill ha en kropp som kan och klarar av det jag ber den om! Det ställs j många krav på den i mitt jobb som sjukgymnast, som deltidsbrandman, som tre barnsmamma och som fru!!! (vi renoverar och bygger till och min man ibland hjälp med att bära, lyfta, klippa armering, skotta och ralla singel bla). Jag är otroligt fascinerad över att en kropp som burit och fött tre barn och som är dryga 38 år faktiskt klarar en hel del men som har en liten bit kvar till att klara det jag ber den om. Det är ju heller inte negativt att jag tycker att det är otroligt roligt att träna, den bästa ventilen man kan ha. //Maria

  [Svara]

 • Svara Mia 4 juli, 2013 at 21:50

  Är jag SMART nog för en PT-timme med Lofsan?

  Specifikt –
  Vill vara fysiskt STARK så att jag orkar vara psykiskt stark att igen gå igenom en runda IVF för att bli gravid med ett efterlängtat syskon till Emilia (9mån). Förra graviditeten kantades av kräkningar i 8 månader, domningar i händer, ont i rygg, ben och ja, typ hela kroppen! Denna gång ”skall” jag orka vara gravid och sedan kunna gå in i rollen som tvåbarnsmamma OCH känna att jag inte tappat bort mig själv på vägen.

  Mätbart –
  -Bålen skall vara så stark att när jag böjer mig framåt skall jag orka resa på mig utan att ta stöd.
  -Öka muskelmassan – vill förvandla 5% av fettprocenten till muskelmassa.

  Accepterat & Attraktivt –
  – Jag beredd att lägga den lilla tiden jag har för mig själv på träning istället för att träffa vänner, leka med telefonen eller halvsova i sängen
  -Jag är villig att ändra i kosten även om jag tycker det är mycket svårt att motivera då jag får lite sömn.

  Realistiskt & Relevant –
  -Har en ok grund att stå på men behöver höja en nivå.
  -träningsvärk idag efter 4 min planka (10sek rak, 20sek sido etc) så det finns mkt utrymme för förbättring
  -Jag var i form innan min förra graviditet och jag vet vad som krävs för att nå dit!

  Tidsbestämt-
  28 september 2013 ska jag vara redo att börja IVFen!

  [Svara]

 • Svara Sanna 4 juli, 2013 at 22:29

  Hej!
  Jag är en 17 årig tjej som tränar 5-6 dagar i veckan och har mer eller mindre hållit igång i lite mer än ett år. Jag kombinerar styrketräning och konditionsträning samtidigt som jag har en sund och bra kost.
  Med min träning vill jag uppnå en slank, tight, och vältränad kropp, ha synliga men inte för stora muskler på min kropp, ha ett välmående och känna mig stolt och nöjd även över mitt yttre. Jag har kommit en liten bit på vägen, men har en lång väg kvar.
  Lite träningshjälp och även kosthjälp av dig tror jag skulle vara bra för mig. Tror jag behöver någon sorts bekräftelse för ifall jag kan ändra på något eller fortsätta så jag gör m.m.
  Tack på förhand! 🙂

  [Svara]

 • Svara Erika 5 juli, 2013 at 00:34

  Mitt mål är att klara vardagslivet med skiftarbete (just nu treskift) och två mindre barn. Jag satsar även på att vinna SUP-sm (Stand Up Paddling) nästa år 🙂
  Känner att jag behöver stärka upp överkropp samt coren som används mycket vid paddlingen. Kommer vara med på ett par tävlingar i år för att se hur jag ligger till jämfört med mina konkurrenter 🙂

  [Svara]

 • Svara Emilie 5 juli, 2013 at 07:11

  Jag har två mål
  1: jag går under kategori smal mjukis dvs är smal men har inte en synlig muskel, utan ser mest mjuk ut. Det vill jag ändra på!
  2: har fastnat för att springa, så har jag lagt ett stort o häftigt mål framför mig nä mogen göteborgsvarvet.

  [Svara]

 • Svara Karin Olsson 5 juli, 2013 at 08:00

  Hej! Målet med min träning är att bli stark så att jag kan bli självständigt i min vardag. Dessutom tycker jag det är himla kul att träna, speciellt när jag kan hitta nya roliga övningar att utmana min kropp med. Hej då!

  [Svara]

 • Svara Hanna R 5 juli, 2013 at 08:41

  Hej,
  Tack för en trevlig blogg! Jag skulle vilja vinna en PT-timme med dig för jag har ett mål att klara 100 kg i marklyft men skulle behöva tips om hur jag tränar för att komma dit utöver att bara nöta just marklyft.

  [Svara]

 • Svara Helen Keskin 5 juli, 2013 at 12:02

  Jag skulle verkligen behöva hjälp med att återkomma till vardagen efter problem med extrema foglossningar under min graviditet, födde min dotter den 26 januari i år och jag har fortfarande problem med fogarna och får gå på akupunktur 1gång/vecka.
  Jag har problem med både träning och kosten, så en träff med dig skulle inte bara göra underverk med mig utan även för resten av min underbara familj 🙂

  [Svara]

 • Svara Marie 5 juli, 2013 at 12:17

  Jag är gravid i v 19 med tredje barnet och mitt mål med träningen är att bibehålla min styrka och en del av konditionen till förlossningen och för att komma tillbaka snabbare efter den. Har genom tips från dig satt ihop ett träningsprogram med olika styrkeövningar som jag kör samt att jag springer och spinnar.

  [Svara]

 • Svara Cornelia Jemio 5 juli, 2013 at 13:14

  Jag vill bli snabb som en örn och stark som en björn 😉
  Målet just nu är midnattsloppet under 45! Behöver utveckla löpsteg, teknik, kondis och styrka för att klara detta! Är så upplyftande med en sport där man kan slå många killar på fingrarna med lite träning 🙂

  [Svara]

 • Svara Malin Manageable to be 5 juli, 2013 at 14:23

  Jag har försökt komma igång att träna nu sen i julas men allting kommer emellan helatiden. Jag vill inte längre ha en dålig ursäkt utan bara ta tag i mitt liv och börja jobba med den fysiska delen. Jag vet ju att det kommer få mig att må bättre, när jag väl börjat. Måste bara få en spark eller två. Komma över mina nojjor och bara göra det.
  Fått två barn på två år och jag vill verkligen få tillbaka min kropp som den var, och gärna ännu bättre.
  Jag chansar vilt på denna, kanske är det min tur nu.
  Mvh

  [Svara]

 • Svara Malin 5 juli, 2013 at 15:02

  Hej!
  Jag är gravid i vecka 28 mår jättebra men känner att jag har tappat lite motivation när det gäller träningen. Eller snarare inspiration. Jag har väl egentligen ingen anledning till att inte träna mer än vad jag gör nu men jag börjar känna att jag vill göra mer för att underlätta för mig själv när det väl är dags för förlossning, men också för tiden fram tills då. Men eftersom jag har kört fast känner jag att jag behöver lite hjälp. Jag mår som sagt bra men börjar nu känna att det blir längre och längre ner till skosnörena och att fötterna är tröttare än vanligt. Det är dags att göra någonting för mig själv och få min lite trötta kropp att vakna till igen. Någon som hjälper mig på vägen och svalkande salvor skulle vara en perfekt pepp och inspiration för mig att orka och vilja hålla igång hela vägen fram.
  Trevlig helg och tack för mig =)
  /Malin

  [Svara]

 • Svara Jenny 5 juli, 2013 at 15:33

  Jag vill egentligen bli både snabb, stark, smidig och uthållig men mitt lite långsiktigare mål är att försöka springa Göteborgsvarvet nästa år. Blev tvungen att ställa in det i år på grund av ett knä som krånglar. Har lite olika problem till och från så jag behöver hitta ett hållbart tränings sätt där jag samtidigt kan förbättra mig. Kommer att återgå i arbete till hösten efter föräldraledighet och behöver då också få familjeliv, jobb och träning att gå ihop.

  [Svara]

 • Svara Cicci 5 juli, 2013 at 19:26

  Jag tränar för att jag tycker att det är så himla kul och för att jag mår så bra av det! Mitt främsta mål med träningen är att få en stark och funktionell kropp som är någorlunda allsidigt tränad. Jag vill kunna lyfta mig själv och springa (någorlunda) fort. För att lyckas med det måste jag först och främst stärka min core, då jag har delade magmuskler. Jag vill kunna lyfta tungt och känna att jag orkar hålla emot med magen.
  Jag har några specifika mål satta till hösten; göra 10 chins och springa milen på under 52 minuter.

  [Svara]

 • Svara Sara 5 juli, 2013 at 19:40

  Det är enkelt, jag vill träna för att bli stark både fysiskt och mentalt 🙂

  [Svara]

 • Svara Marie 5 juli, 2013 at 21:02

  Efter ett tungt och stressigt år med minimal träning och mycket skuldkänslor känner jag att jag äntligen är på banan igen. Jag fokuserar på det som är bra för mig och min familj och där är min träning en viktig pusselbit.
  Jag är varken smalast, snyggast, starkast eller bäst på något men jag är nöjd med mig själv och jag vet att jag duger!
  Mina sommarmål är: cykla mountain bike totalt 500km, springa mina första 5k, fortsätta stärka min core så jag orkar hålla uppe min kropp och sist men inte minst ha kul 🙂

  [Svara]

 • Svara Jenny Holm 5 juli, 2013 at 21:11

  Vad vill jag uppnå med min träning?:
  Jag tränar för att må bra och på så vis vara en glad mamma och sambo som orkar och håller längre.

  Har precis börjat tycka att det är skoj att löpträna. Mitt mål med den träningen är att orka springa längre och snabbare. Milen strax under 60 minuter. Det är svårt att få till när man har begränsade träningstillfällen/vecka och oftast bara hinner två löppass/vecka. Jag behöver ju även styrkepass/bålträning eftersom jag har ett stillasittande jobb med en gammal whiplashskada. Mitt mål är att få ihop dessa två bitar på ett bra sätt utan att tröttna.

  [Svara]

 • Svara Ulrika 5 juli, 2013 at 22:35

  Jag har en dotter på drygt ett år och jag tycker att jag är rätt duktig med min träning, blandar löpträning m styrketräning men det är något som saknas. Det där extra som gör att resultaten kommer, att jag känner den rätta glädjen att träna, att det inte är ett tvång utan att jag vill. Jag skulle vilja springa en halvmara och känna mig stark i kroppen och nöjd med tiden som jag presterar.

  [Svara]

 • Svara Jen 5 juli, 2013 at 22:57

  I september förra året föddes vår dotter, vi hade väntat länge. Och förväntan var så otroligt stor, och så blev livet istället misär, för jag drabbades av en förlossningsdepression. Inte ngt jag skulle önska ngn nånsin. Snart är vår dotter 10 månader och jag är fortfarande inte frisk.
  Träning har alltid betytt mkt för mig, och innan jag kom igång med den igen efter förlossning var längtan stor. Men jag kunde aldrig ana hur mkt träningen även skulle ge mentalt. Till viss del har den räddat mig och gör fortfarande, det är den bästa medicinen. Så mitt mål är att träna för att må så bra jag kan. Att stärka upp mina svaga områden så att jag aldrig nånsin måste sluta träna.

  [Svara]

 • Svara Hanna 5 juli, 2013 at 23:56

  Mitt mål med träningen just nu är att må bra psykiskt och mentalt. Utan träning blir jag lätt deprimerad och hamnar i en ond cirkel. Pga långvariga sjukdomsperioder har jag inte tränat på länge och tycker då att det blir svårare och svårare att komma igång så kommande semester ska jag använda som ett startskott för att köra igång igen. Tack för en inspirerande blogg och att du bjuder på dig själv och glimtar av ditt liv!

  [Svara]

 • Svara PT-timme med Lofsan | SpringSara 13 oktober, 2013 at 20:32

  […] glad när jag förstod att jag hade vunnit en PT-timme med Lovisa “Lofsan” i den här tävlingen! Eftersom Lovisa var på resande fot och så även jag under sommaren och att jag sedan hade ett […]

 • Lämna kommentar