Lofsan

Vinn ditt eget Lofsan-linne!

För ett par veckor sedan hade vi ett träningsevent på Rosa Skrot där 40 stycken av mina bloggläsare träffades och tränade tillsammans. Alla fick varsitt linne från Röhnisch som ett minne och det blev två linnen över som jag gärna vill ska få flytta hem till någon av er.

För att vara med och tävla om ett av linnena vill jag att du berättar om dina träningsmål över vintern. Vad driver dig till att genomföra träningspass efter träningspass? Vad strävar du mot? Vilka områden vill du förbättra?

Dela med dig!

Det finns ett linne i storlek medium och ett linne i storlek small, skriv vilken av dom som du vill ha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

114 Kommentarer

 • Svara Annica 29 september, 2013 at 21:27

  Jag har gått upp några kg i vikt så tyvärr är ett träningsmål är att tappa dem. Att stärka min rygg och bål efter ryggproblem får stå kvar. Det som driver mig är annars att jag tycker att det är roligt, jag mår bra av att träna och att jag måste kompensera för mitt stillasittande arbete. Jag är nog en M nu, men snart är jag en S igen.

  [Svara]

 • Svara Madelene 29 september, 2013 at 21:29

  Åhhh, jag vill ha båda! Ett till mig (s) och ett vill jag ge i present till syrran (m). Vi är båda lofsianer ;)! Jag tränar för att hålla mig i samma form som nu konditionsmässigt, dvs orka springa i ca 5km tempo, vill förbättra styrkan. Syrran tränar för att springa Stockholm Marathon 2014 för första gången. Hon är redan jättestark :).

  [Svara]

 • Svara Karin 29 september, 2013 at 21:54

  Mitt träningsmål för vintern är att bli piggare och rappare i kroppen, få upp flåset med bibehållen styrka så att jag kan åka skidor hela dagarna och aldrig sluta för att jag inte orkar!
  Som tur är har jag riktigt bra hjälp på vägen och skulle göra det med extra energi i ett Lofsan-linne! =) (strl M)

  [Svara]

 • Svara Manda 29 september, 2013 at 22:03

  Mitt allra främsta mål är att bli fri från smärta som jag levt med sedan 18-årsåldern (är 32 nu). Jag har tränat regelbundet i fem månader nu och märker väldigt stor skillnad! Det driver mig att fortsätta, och så vill jag få snygga muskler också såklart! Läs gärna mitt inlägg på bloggen ”Varför tränar jag?” Ett linne i storlek S skulle passa mig fint. Skulle bära det med stolthet 🙂

  [Svara]

 • Svara Theresé 29 september, 2013 at 22:03

  Åh, jag skulle så gärna vilja ha en S!
  När jag var yngre tränade jag gymnastik 3 ggr/veckan
  och var alltid nöjd med min kropp – stark, snygg och smidig.
  När jag 20 år gammal la av med gymnastiken och flyttade ihop
  med min sambo tappade jag rutinen att träna och att laga mat själv
  varje dag gjorde att mina matvanor blev sämre – vilket ledde till en
  viktuppgång på ca 8-9kg. Sedan dess har jag från och till fösökt ta tag
  i träning och kost för att bli ”smal” igen, men tröttnat ganska fort.

  Nu(3år senare) har jag äntligen insett att jag vill träna för att vara STARK
  – inte smal! Jag och min sambo planerar att skaffa barn inom något år så
  min träningsmotivation nu och framöver är helt enkelt att jag ska bli starkare än någonsin – för att min kropp ska orka med en eventuell graviditet. Det som är så skönt är att jag helt har släppt utséende-fixeringen jag tidigare haft, jag vill bara känna mig stark, frisk och orka mer, kroppen som kommer med det blir bara grädden på moset!

  [Svara]

 • Svara Jane Nilsson 29 september, 2013 at 22:13

  Träning är livet!!! Jag tränar mycket för att jag mår så himla bra av det. Mina träningsmål i vinter är att få en stark kropp som orkar med vardagen o mina stora träningsmål nästa år Paris Marathon, Kustjagaren o 1/2 Ironman
  Så ett Lofsian linne hade suttit som en smäck när det är dags att lyfta lite skrot….=) stl S

  [Svara]

 • Svara Ann-Charlotte 29 september, 2013 at 22:15

  Jag har vill verkligen hålla igång med min löpning i vinter då jag vill göra en riktigt bra tid på Gbg-varvet i maj, men mitt mål är nog att försöka börja träna mer styrka för hela kroppen men framförallt bål och ben men snygga armar skadar ju inte heller:-) ser fram emot min träningsvinter:-) linne. Ja tack gärna m 🙂

  [Svara]

 • Svara Sandra 29 september, 2013 at 22:19

  Åh, jag önskar mig ett linne i stl m!
  Mitt främsta mål med min träning är att vara en stark & glad mamma! Jag vill vara en sund förebild för mina två döttrar på 2 & 5 år, visa att man ska äta ordentligt (inte banta), och träna för att vara stor & stark!
  Jag har fortf några graviditetskilon kvar som ska bort under vintern, sen tränar jag även för Göteborgsvarvet och ev ett triathlon nästa år (om jag vågar). Ett fint linne skulle nog ge mig lite extra mod!!!

  [Svara]

 • Svara Anneli 29 september, 2013 at 22:35

  Mitt mål är att hålla igång hela vintern. Jag mår mycket bättre och hoppas på en frisk vinter. Detta driver mig att hålla igång plus suget att komma ut.
  Energin att orka jobb, familjeliv o vardagspusslet är viktig. Att träna gör mig till en gladare och piggare mamma. Jag ska satsa på styrka under vintern att varva med min löpning. Strävan är midnattsloppet i augusti. Jag har storlek M.

  [Svara]

 • Svara Therese 29 september, 2013 at 22:42

  I vinter firar jag ett år som åretrunt löpare. Ser fram emot löprundor i lätt snötäcke. Annars är hösten högsäsong för mina Kick o Box pass där ett linne i S skulle passa fint. Så jag kan se mina lofsanmuskler och sprida budskapet vidare. Alla borde få chans att bli en lofsian! Dessutom hoppas jag på något cirkelpass med dig på rosaskrot under hösten!

  [Svara]

 • Svara Jessica 29 september, 2013 at 22:50

  Sedan 1 1/2 år sedan har jag kommit igång med träningen igen efter tuffa graviditeter och småbarnsår. Mestadels har jag sprungit, det är lättillgängligt, roligt och underbar tid åt mig själv! I april förra året var jag så glad då jag sprungit 8 km, igår genomförde jag stolt Lidingö 30 km! Mitt vintermål är att bygga upp min kropp mer för att den verkligen ska orka löpningen. Jag behöver det för att undvika skador och för att jag vill bli snabbare. Tips och övningar bjuder du ju så snällt på men vad roligt det vore att få äran att träna i det snygga linnet! Hoppas på tur / Stolt Lofsian med strl M

  [Svara]

 • Svara Angelica 29 september, 2013 at 22:52

  Vill gärna ha ett linne i M. Om några veckor föder jag mitt andra barn på mindre än två år, så i vinter kommer fokus vara att bygga upp bålstyrkan, hitta tillbaka till min kropp genom träning och bra mat! När det känns tungt att öppna dörren så är det tanken på att vara en pigg och glad mamma som orkar med alla äventyr små barn vill hitta på som får mig att öppna den och ta mig ut och iväg! Målet med vinterns träning är att springa vårruset till våren.

  [Svara]

 • Svara Magoo 29 september, 2013 at 22:57

  Jag löptränar ute hela vintern för att kunna njuta av och fullfölja mitt första maraton i Helsingborg i september nästa år. Jag har gett mig fasen på att jag kan träna målinriktat fast jag är ensamstående med två små kids – ett coolt Lofsan linne (M) skulle så klart sitta perfekt för styrkedelen av satsningen!

  [Svara]

 • Svara Jennie 29 september, 2013 at 22:58

  Mitt mål är att få en stark och sund kropp! Efter mina två graviditeter ska nu detta bli verklighet och jag har i helgen tagit beslutet av att ta hjälp av en PT för att nå mina mål. Motivationen finns där och nu vill jag att alla de träningstimmar jag lägger ner ska ge resultat.

  De endorfinkickar jag får från ett härligt styrke-, kettlebell-, eller tabatapass på löpbandet är helt galna och det är nog de som till stor del gör att jag älskar att träna. Träna för att må så bra som bara jag kan!

  I februari är det ett år sedan min minsta kille kom (den dagen då du utbildade mina arbetskamrater inom mammaträning i Piteå:) och då hoppas jag vara på god väg till den fysik som jag vill ha i resten av mitt liv!

  Storlek M önskar jag på min Lofsianertröja! Tack för all inspiration du ger mig!

  [Svara]

 • Svara Helena 29 september, 2013 at 23:12

  Sedan jag blev ensam med min son har jag kämpat med att få till träningstillfällen. Jag har nu gått upp 10 kg på 1,5 år. Dem ska bort och jag ska bli starkare i rygg och bålmuskulaturen för att få en bättre hållning. För att lyckas följer jag #RRS10 där jag får tips på hur jag ska bli en bättre löpare och bli peppad att ge mig ut. Jag har även bokat upp distanspass med min kollega så att jag kommer ut och ist för att hitta på ursäkter att göra annat. Idag var jag på Chinsworkshopen och känner redan nu ikväll att morgonens pass aktiverat muskler jag inte annars tränar. Detta ska jag pyssla med under vintern så att jag i maj kan ta mig runt en utmaning som jag velat göra länge, Nacka halvmaraton. Och i juni 2014 när jag fyller 30 år ska vara stolt över min kropp igen.
  /Helena, en stolt lofsian i stl m 🙂

  [Svara]

 • Svara Mona 29 september, 2013 at 23:22

  Idag påbörjade jag ”Tjejklassikern” med att springa Lidingö Tjejlopp med hjälp av Ida (alla kan träna) så min vinterträning nu blir en kombination av kondition och styrka för att klara resten av Klassiker-loppen under 2014.

  Det som driver mig att träna är energin jag får när jag klarar något och också att jag vill inspirera andra synskadade att tänja sina egna gränser. Jag vill visa att med planering så kan man tävla på samma villkor som vem som helst.
  Strl M är nog det som gäller.

  [Svara]

 • Svara Pernilla 29 september, 2013 at 23:25

  Mitt träningsmål är att springa Lucialoppet som går av stapeln helgen runt lucia varje år. Jag följer Röhnisch running school för 5 km och för en månad sedan kunde jag bara springa några minuter och nu sprang jag 5 km förra veckan! Tjoho!! Har aldrig sprungit så långt förut.
  Nu vet jag att jag kan och nu fortsätter jag framåt mot mitt lopp i december.
  Ditt pepp och braiga träningsupplägg har gjort att jag äntligen kan tycka det är skönt att springa.
  Mitt slutmål är Midnattsloppet i Sthlm nästa
  Hälsningar från Gotland 🙂
  Strl M

  [Svara]

 • Svara Cecilia Lind 29 september, 2013 at 23:31

  Först vill jag bara säga tack till min största inspirationskälla, du 🙂 Mitt mål är att komma i bästa formen EVER genom att gymma dina fantastiska övningar du lägger upp här i bloggen, lyfta ”skrot” och springa ute i höst/vinterluften. Att träna i ett linne av dig och ge inspirationen du ger i din blogg vidare kommer att vara kanon.
  Storlek M om du väljer mig 😀

  [Svara]

 • Svara Hanna 29 september, 2013 at 23:48

  Det som driver mig är livskvalitet!
  Träning gör mig till en härlig person och en bättre vän både till mig själv och andra.
  Sedan tränar jag ärligt talat även för kunna njuta extra mycket av all god mat som livet har att erbjuda. Äta bör man annars dör man!

  Jag strävar mot en stolt och funktionell kropp, en hållbar kropp och ett glatt sinne som matchar ditt snygga Lofsanlinne (Gärna strl M men S funkar även)!
  – I höst satsar jag på att stärka min core, det kommer jag långt på 🙂

  [Svara]

 • Svara Ciccan 30 september, 2013 at 00:19

  Åh vad jag skulle bli stolt ett linne i storlek m! Började löpträna i april i år i samband med arbetsrelaterat utmattningssyndrom. Sprang å sprang å sprang för att sortera tankar och rensa huvudet, det blev min terapi. Imorgon ska jag börja jobba så smått igen, utan min löpträning hade jag nog inte varit tillbaka än. Tack för pepp

  [Svara]

 • Svara Malin 30 september, 2013 at 06:06

  En storlek M skulle sitta fint på mig 🙂
  Mina mål över vintern är:
  Bli stark igen efter en ganska komplicerad förlossning i maj, så jag orkar och känner mig stark i vardagen.
  Klara att göra chins!
  Återuppbygga styrka för att kunna springa och åka längd igen.
  Återfå kondition så jag kan vara en pigg och glad mamma.
  Och så tränar jag såklart för att jag älskar det och inte klarar mig utan 🙂

  [Svara]

 • Svara Veronica 30 september, 2013 at 06:41

  Jag vill jätte gärna vinna ett linne i stl M. Jag följer din blogg och du peppar mig så otroligt mycket!! För ett år sedan tränade jag bara sporadiskt och hade ingen ork fysiskt eller psykiskt! Men sen jag började träna när min rygg pajade har jag hittat livsglädjen och orkar mycket mer. Mina barn har nu en mamma som har ork att leka och busa. Jag tränar för att hålla humöret uppe! Nu är träning en del av mig!

  [Svara]

 • Svara Pyzen 30 september, 2013 at 07:14

  Jag har nu äntligen efter ca 6 månaders komplikationer efter förlossningen börjat kunna ta i lite vid träning. Mitt mål under vintern är en hel del powerwalks för att få upp konditionen och kunna börja springa till våren. Även en del lättare styrketräning, och i snöstormarna så ska jag stå på min crosstrainer. Nu skall alla gravidkilona bort, och kroppen skall tajtas till. Jag skulle jättegärna vilja ha ett linne i stl M.

  [Svara]

 • Svara Emma 30 september, 2013 at 07:21

  Jag och min bästa vän ska cykla Tjejvasan nästa sommar. En riktig utmaning då mtb är nytt för oss båda. Så under vintern och våren blir det fokus på kondition och att stärka bål, axlar och rygg. Dessutom ska jag tävla med min häst i vår och då behöver jag styrkan i bålen där också! Så det driver mig kalla mornar och mörka kvällar att komma ut i spåret eller plocka fram grejer och köra ett hemmapass a la Lofsan style! Storlek M vill jag ha om jag vinner 😀

  [Svara]

 • Svara Evelina 30 september, 2013 at 07:22

  Har en lång resa med rehab då mina knän sa nej. Efter en rad laserbehandlingen och nålar i ledbanden i kombination med rehabövningar verkar det (peppar peppar) ta sig. Längtan efter ett löppass är enormt! Med små barn och vardagen är friheten att bara gå utanför dörren och få egen tid i spåret härligt. Med de i tanken fokuserar jag på min väg tillbaka. Och vem vill inte föra debut i springskorna med ett sådant snyggt linne?
  / Evelina (storlek s el m )

  [Svara]

 • Svara Linnea 30 september, 2013 at 07:28

  Hej!

  Jag har tagit tag i en dröm och har skickat in ansökan till Polishögskolan. För att klara Harres test måste jag träna spänst och explosivitet, men också löpning till konditionstestet. Testen startar redan v48 så jag har fått lägga på ett kol här.

  Jag vill gärna ha linnet i stl M.

  Kram Linnea

  [Svara]

 • Svara Angelica 30 september, 2013 at 07:40

  Har bulle i ugnen. 3 kiddot på 4 år! För att orka med livet med graviditet, små barn, struliga nätter har jag lovat mig själv att få till tre träningspass i veckan. 3 pass som ser till att min styrka och kondition blir bättre. Å göra allt för att undvika foglossning. Träna förebyggande.

  Ett linne i stl M skulle sitta fint, då får ju kulan plats ett tag till.

  [Svara]

 • Svara Carina 30 september, 2013 at 07:43

  Hejsan!
  Är så glad att hittat din blogg och följer denhär från Skåne. Jag vill fortsätta att stärka mig både till kropp och själ men framför allt bålen. Är op många gånger i magen på olika ställen och har svårt att hitta magmusklerna.
  Om jag vinner vill jag ha en M

  [Svara]

 • Svara Pernilla Nilsson 30 september, 2013 at 07:51

  Hejsan!!

  Sitter nu hemma i Söderköping med halsfluss, ingen träning här inte.
  Jag började träna styrka inne bland grabbarna på gymmet jag är på i april. Skulle vara riktigt snyggt att komma med ett nytt linne & visa att visst kan vi också!!

  Ha en fin dag!! //Pillan

  [Svara]

 • Svara Amanda leijon 30 september, 2013 at 07:54

  Hej Lofsan! Mitt träningsmål denna höst är att förbättrar mitt löpparsteg och få bort den domnande känslan i benen som jag fått under sommarens pass ute. Vill få upp styrkan i hela kroppen mest överdelen för att få bättre hållning.

  Storlek M 🙂
  Ha det bra!
  /Amanda

  [Svara]

 • Svara Veronica 30 september, 2013 at 07:55

  Hej,
  Målet med min träning just nu är att åka pulka med min yngsta dotter
  Vill vara delaktig i pulkabacken då snön kommer och kunna köra Bob och och pulka utan att klämma fast/putta ur mina älsklingar <3
  Håller tummarna hårt att ett linne vill komma min väg
  Storlek medium
  Kram <3

  [Svara]

 • Svara maria 30 september, 2013 at 08:00

  En sann Lofsian som man är. Efter all inspiration jag fått från lofsianer ute i landet har jag satt mål med min träning. jag vill bli STARK. Uthållig har jag alltid varit så att tex göra en chins är tillräckligt mål för mig.
  Tänk dig chins med lofsan linet…wow.

  /Maria Graflind

  [Svara]

 • Svara maria 30 september, 2013 at 08:01

  En sann Lofsian som man är. Efter all inspiration jag fått från lofsianer ute i landet har jag satt mål med min träning. jag vill bli STARK. Uthållig har jag alltid varit så att tex göra en chins är tillräckligt mål för mig.
  Tänk dig chins med lofsan linet…wow.

  strl S på linnet nu…men om 1 år är målet M 🙂

  /Maria Graflind

  [Svara]

 • Svara Alexandra 30 september, 2013 at 08:28

  Skulle vilja vinna linnet i stl S! Har hamnat genomgå 2 stora operationer detta år, hann precis börja komma tillbaka efter operation 1 när det var dags för 2:an. Men skam den som ger sig, innan nästa sommar skall jag ha en frisk och vältränad kropp, som jag gärna visar upp i ett Lofsan-linne!

  [Svara]

 • Svara kim robertsson 30 september, 2013 at 08:28

  Hej 🙂
  En vilja att förändra och förbättra driver mej!
  Hittat favvoövning i marklyft och övar övar pullups just nu.10 på raken är målet ..5 som delmål !!
  Därutöver tebax att med lätthet löpa en mil igen ! Been there done it ..will again o stay there;-)
  Klr rehab nu efter en meniskop o det ” suger ”rejält :-\
  Ett linne i stl M hade gjort min vecka lr två 😉
  Live with fire 🙂 // Kim

  [Svara]

 • Svara Jenny 30 september, 2013 at 08:29

  Efter genomförd Malmöklassiker i somras har jag läääängtat efter löpningen när den kommit i andra hand efter cykel- och simträning.
  Men nu är jag igång. Röhnisch running school 10 följer jag nu eftersom hösten/vinterns mål är att bli så snabb som möjligt på 10km.
  Jag ska under 55 min och kommer gråta av glädje om jag lyckas med sub 50.
  Jag vill hitta (/behålla) glädjen i löpningen då jag tidigare bara tyckt det var skönt med löpningen efteråt. Nu vill jag längta redan innan.
  Jag vill utveckla mitt löpsteget eftersom mina fötter tar stryk av mitt nuvarande.
  Och framförallt vill jag göra det i ett lofsian-linne i strl M.
  Eftersom jag definitivt är en stolt lofsian!

  [Svara]

 • Svara ingela svensson 30 september, 2013 at 08:33

  Jag vill gärna vinna ett linne i st M!
  Mål i vinter:
  Löpträning: genomföra rrs 10, förbättra min miltid till 54 och min 5km tid till 26. Fortsätta springa 2-3 pass/v november ut. Antingen fortsätra ute eller inne då.
  Styrka: fortsätta med mina korta hemnapass men uttöka med minst 1pass i v på gym eller crossfit ( har anmält till provapå på på lö).

  Jag tränar därför att jag känner mig som en hel människa då. När jag upplever styrkan i min kropp, när jag får arbeta och slita, när jag når nya resultat, då känner jag att det är ju det här en människa är byggd och skapad för att göra. Som att jag uppfyller ett syfte, och både kropp och själ känner tacksamhet.

  [Svara]

 • Svara Hanna 30 september, 2013 at 08:41

  Mitt mål med träningen är att må bra, bli bättre på frivändningar och chins. Jag vill ha M linnet, men S skulle nog också passa 🙂

  Tack för bra bloggläsning!

  /Hanna

  [Svara]

 • Svara kim robertsson 30 september, 2013 at 08:42

  Hej 🙂
  En vilja att förbättre och förändra driver mej!
  Har hittat favvo övningen i marklyft och övar övar pullups just nu 🙂 10 på raken är målet …5 som delmål:-)
  Utövet det fokus på att med lätthet löpa en mil igen:-) Been there …done it and will again and stay there!!
  Just nu är det dock fokus på rehab efter en meniskop i torsdags…riktigt energi och vilje uttömmande…” suger” bigtime!!
  Ett linne i str M hade gjort rehab lite kuligare 🙂
  Live with fire // Kim

  [Svara]

 • Svara Maria Nelander 30 september, 2013 at 08:53

  Jag tränar för att ha en stark och frisk kropp som klarar av vardagen med kontorsarbete och en massa stress som inte alltid går att styra riktigt över.

  Under vintern kommer jag att fortsätta med liknande träningsupplägg som jag har just nu och det är 2 spinningpass, 1 cirkelträningspass, 1 tungt styrkepass samt 1 pass fokuserat på core och funktionell träning i veckan. Jag hoppas också att kunna fortsätta powerwalka/jogga under ett bra tag till.

  Om jag vinner vill jag ha storlek M på linnet.

  [Svara]

 • Svara Mamma Cherie | Träning - Vardagsliv - Företagande 30 september, 2013 at 08:54

  Mina träningsmål i vinter blir fortsatt rehab för ryggen samt påbörja styrketräningen för att orka med vardagen utan att ha ont. Jag vill även gå ner de sista kilona av graviditeten som stannat för länge 😉 Drömmen är att kunna börja löpträna till våren igen.

  Mitt driv är att om jag tränar och gör tråkig rehab så kan jag leka desto mer med dottern och orka med det samt orka med långpromenader med hunden.

  Jag skulle gärna vilja ha ett linne i storlek S (för det kommer jag snart i igen). Jag skulle vara stolt att bära det! Tack för all inspiration!

  [Svara]

 • Svara Karin 30 september, 2013 at 08:54

  Hej!
  Mitt största mål närmaste året är att klara en tjejklassiker. Igår sprang jag Lidingöloppet och startade resan! För 7 månader fick jag min son och jag är så glad att jag klarade det och är dessutom nöjd med tiden! Grymt roligt!
  Jag vill dessutom bli starkare i bålen och få bättre spänst och kondition, både för att orka leka med min son och för att jag ska må bra!
  Passena för att nå dit skulle jag köra i ett linne i strl M. 🙂
  Tack för all inspiration, du är grym!

  [Svara]

 • Svara johanna med tyra o otto 30 september, 2013 at 08:55

  ååååååh, jag tycker de är så coola de där linnena.

  Jag har haft en sådan där helg, där jag tänkte mycket på vad som inte stämmer med min kropp. Tränat regelbundet nu i ca. 2 år och älskar det. Dock är inte kosten den bästa, mycket socker och mycket slarv. Lägger just nu in mer löpning i min träning igen, har löptränat hela sommaren men behöver komma i upp i längre distansen men misstänker ansträngning och förkylningsastma då andningen inte hänger med. Så mitt fokus i höst kommer att ligga på att hitta rätt i kosten samt intervaller i löpningen för att förbättra andningstekniken. Allt för att orka leka med mina barn i pulkabacken i vinter!

  Jag önskar mig ett linne i strl M:)

  Hoppas.
  Kram Johanna

  [Svara]

 • Svara Hanna Harkén 30 september, 2013 at 08:58

  Ååå jag vill gärna ha turen att vinna ett så fint linne (strl M). Kommer bära det på gymmet, tänk vilken reklam för dig uppe i lilla Mora;)
  Efter att ha fått 3 barn så har jag inte tränat på 10 år förutom senaste 1 1/2 åren. Efter att ha sprungit tjejmilen nu i höst långt över förväntan så krävs nya utmaningar så har nu anmält mig till Göteborgsvarvet:) Det är så himla roligt och träna och jag känner mig starkare och lyckligare än på mycket länge. Har äntligen kommit över tröskeln, nu finns inga ursäkter längre utan bara kör kör kör!
  Tusen tack för all inspiration och träningsglädje du delar med dig av.

  [Svara]

 • Svara Annah 30 september, 2013 at 08:59

  Under hela min uppväxt har jag varit aktiv men lat. Jag har aldrig gjort mer än jag behövt och aldrig insett hur mer träning skulle kunna hjälpa mig när den bara gjorde att jag fick mer ont i min kropp och framförallt knäna. 15 år har det tagit för mig att få svar på varför jag får svårare och svårare att klara av vissa övningar och varför jag känt sådant obehag.
  Nu är jag äntligen utredd och får hjälp och för första gången så är kroppen med mig och inte mot mig. Känslan av frihet är så enormt motiverande och mitt mål under vintern är att stärka de muskler jag behöver för att fortsätta vara stark och skadefri.

  Genom starka muskler kan jag vara den mamma jag vill vara, som utan problem kan sätta mig på huk för att prata med mitt barn på hennes nivå. För två månader sedan var det något jag helst undvek.

  Jag skulle vilja stoltsera med ett linne i storlek S.

  [Svara]

 • Svara Maria 30 september, 2013 at 08:59

  Hejsan,

  Att känna hur kroppen blir starkare och starkare driver mig att träna varje vecka. Har inga problem alls att genomföra tänkta pass.

  Att jag har blivit så pass all around tränad har bidragit till att jag har utbildat mig till gruppträningsinstruktör. Vilket jag är sjukt nöjd med. Vilken energikick det ger att leda klasser. Mitt mål nu är att utvecklas inom detta ormåde och bli bättre som instruktör/inspiratör. Jag vill att andra ska uppleva den härliga känslan av att träna som jag gör.

  Ett annat mål jag har är att komm ner på 5 min/km tempo på 10 km. Därför har jag anmält mig till en löparskola nu i oktober. Perfekt för motivationen 🙂

  Jag vill ha storlek S på linnet 🙂

  /Maria Thor

  [Svara]

 • Svara Liza 30 september, 2013 at 09:03

  Tränar för att uppleva lyckan av endorfiner som strömmar runt i kroppen efter ett träningspass! Då mår jag BRA!
  (stl M)
  =)

  [Svara]

 • Svara Linn 30 september, 2013 at 09:03

  Det här är året då jag redan vågat prova – och klarat – saker jag aldrig klarat förut. Några mål återstår. Jag lärde mig simma sent och känner mig som vuxen inte helt trygg i vatten. Har nu anmält mig till en crawlkurs som börjar om en vecka. Som barn var jag både svag, feg och klumpig. Men innan året är slut, innan jag fyllt 32 år, ska jag lära mig stå på händer för första gången i mitt liv. Jag lovar att du får bildbevis på mig på mig stående på händer i small-linnet, om jag vinner det. Hoppas!

  [Svara]

 • Svara Fröken M 30 september, 2013 at 09:07

  Jag förstår ju att chansen för vinst är ganska liten, men åhh va jag skulle vinna detta fina ”pepp-linne” i strl S !

  Innan 1 januari i år får jag nog dessvärre säga att jag var en tvättäkta latmask – en sån där som hellre låg i soffan med en godis skål på magen än att frivilligt röra mig svettig !
  Vändningen blev julklapparna från min man !
  En uppsättning röhnisch kläder, gymkort och en startplats i karlstadstadslopp i juni i år ( 1 mil på karlstads gator )

  Min första tanke var ”no way – det går inte !!” och efter första löpturen ( på knappt en kilometer !? ) var den känslan ännu starkare – Jag ville typ dö 😉

  Men jag gav mig ändå fan på att klara det – på en bättre tid än vad mannen åstadkommit året innan dessutom.
  – Mitt mantra blev helt enkelt ”jag ska visa den jävlen”…

  Och efter ”lofsans running school, och mycket jävlar anamma” var det precis DET jag gjorde !!

  Tiden 52,33 på milen gjorde att jag dängde maken med nästan 10 minuter,
  men den största vinsten är ändå att jag mår så himla mycket bättre av att röra på mig !

  Jag vill faktiskt ALDRIG bli den där latmasken igen !

  Ett nytt mål för mig är att klara samma stadslopp på under 50 minuter nästa år, men även att ge mig själv en stark, sund och vältränad kropp som ska orka i många år framöver !

  Kram Från Fröken M

  [Svara]

 • Svara Johanna 30 september, 2013 at 09:17

  Hej Lofsan!
  Jag är en tjej som alltid tränat mycket från att jag var liten =) De senaste 15 åren har jag varit bosatt i gruppträningssalen mestadels som instruktör i diverse olika pass. I år bestämde jag mig dock för att äntligen satsa på min egen träning. Efter alla dessa dock fantastiska år med att peppa andra så ska jag träna för mig själv för min egen skull. Mitt mål är i vinter att möblera om kroppen, bygga mera muskler och tappa lite fettprocent. Jag vet att det kommer bli tufft men med ett sånt underbart linne skulle det kännas lite lättare 🙂 Så jag håller tummarna att vinna ett i strl S

  Kram Johanna

  [Svara]

 • Svara Caroline 30 september, 2013 at 09:25

  Åh jag vill verkligen vinna ett sånt fint linne, stl M i så fall.

  Mitt träningsmål över vintern är att komma i form igen efter graviditeten. Jag har varit med på lofsans challenge sedan starten och försökt hålla igång efter första barnet. Nu är son nr två lite drygt tre veckor o jag har kommit igång med promenader och lite magstärkande träning. I höst/vinter ska jag öka på träningen för att så småningom kunna börja löpträna igen.

  För ett par år sen sporrade jag min syster att börja löpträna och nu med två graviditeter emellan har hon gått om mig med råge så nu måste jag bara komma ikapp igen. Så med hjälp av styrketräning hemma och löpträning ska jag komma i mitt livs bästa form till min 30 års dag, vilket infaller två dagar efter bebisens 1-års dag. Jag ska även under våren springa nåt 5 km lopp och den här gången bara SKA jag komma in på under 25 min.

  Men för att nå dit behöver jag motivation och pepp från start så man inte hamnar på latsidan nu när man är föräldraledig. Med en man som aldrig tränar någonsin så är det inte alltid så lätt att komma iväg.

  [Svara]

 • Svara Emma 30 september, 2013 at 09:25

  Mitt träningsmål över vintern är framförallt att bibehålla den form jag jobbat mig tillbaka till efter graviditet, men så har jag även ett mer ”utseende fixerat” mål- att få en glasskulsrumpa 🙂

  Det som driver mig i min träning är framförallt min 1,5åriga son. Det är full rulle på honom från morgon till kväll så det krävs en bra form för att orka vara en pigg och glad mamma. För övrigt så är ju träning det absolut roligaste och bästa som finns. Vare sig det är i löpspåret, på spinningcykeln, slitandes i tunga vikter eller avslappnande på yogamattan. Jag älskar all form av rörelse och längtar alltid till nästa pass. Stl M.

  [Svara]

 • Svara Linda H 30 september, 2013 at 09:30

  God morgon!
  Mitt träningsmål över vintern är att bibehålla min löp styrka som jag så stolt har byggt upp :-), då jag har köld astma så brukar det på hösten/vintern oftast bli för kallt för att löpa utomhus för mig så min önskan är att jag i höst hittar någon annan tränings inspiration som tex springa på löpbandet ( brukar tycka att det är lite uttjatat i februari) eller att jag hittar ett pass på gymmet som jag känner att jag får samma kick och energi av som löpningen nu ger.

  Vid vinst så önskas ett linne i storlek M.

  /// Linda

  [Svara]

 • Svara Mia 30 september, 2013 at 09:55

  Hej!! Jag är en stolt lofsian som just nu tränar för att genomföra min första svenska klassiker! I lördags sprang jag Lidingöloppet för första gången, det blev inte som jag hade tänkt mig men jag kom i mål. Mycket stolt över min prestation! Nästa delmål är öppet spår i februari. Bara tanken på att få stå och huttra inför start och nervöskissa var 10e minut får mig att le stort inombords! Om jag blev den lyckliga (läs: lyckligaste) vinnaren skulle jag vilja ha ett linne i storlek M! Kram, Mia

  [Svara]

 • Svara jossan 30 september, 2013 at 10:02

  Hej Lovisa!

  Jag skulle så gärna vilja ha ett linne i S. Mitt mål denna höst & vinter är att bli uthållig och få starka lungor. Höstens pass är fokus på ett långdistans i veckan (löpning) ett mjölksyrepass och ett intervallpass. Resten av passen kommer att ske nere på gymmet och i yogasalen. Förra året kunde jag knappt åka skidor ute för mina lungor inte var tränade för att klara av att prestera i kylan och på den fysiska nivån. I år har jag gett mig *pip att kunna hänga med på passen i Linköpings skidklubb. Linnet i M skulle jag mer än gärna ge till min mor som precis kommit igång med träningen igen efter en skada i armen. Idag tränar hon 5 pass i veckan och är en Lofsian som bevakar och lär sig saker av dig dagligen!

  Allt gott,
  kram jossan

  [Svara]

 • Svara Tina 30 september, 2013 at 10:04

  Hej!
  Älskar att träna. Jag tränar mest löpning, det blir blandat intervaller, distans och fartlek. Nu tänkte jag att framåt vintern ska jag försöka styra upp styrketräningen mer, jag kommer behöva det för att bli en snabbare löpare.
  Jag skulle gärna ta storlek s på linnet!

  [Svara]

 • Svara Annika 30 september, 2013 at 10:19

  Mitt mål med vintern är att lära känna kroppen och lyssna på den och inte bara köra på som jag brukar göra.
  Varför? Jo därför att jag är gravid med mitt andra barn och jag vill verkligen att kroppen ska hålla, att jag ska må bra och att jag kan träna ända tills slutet.
  Då jag väntade mitt första barn så la jag all träning åt sidan. Kände på nåt sätt äntligen hade jag en orsak att inte behöva bry mig om att packa träningsväskan. Det som ändå har levt för i alla dessa år. Jag njöt! Det erkännet jag! Men inte sen när kroppen skulle igång sen och alla dessa extra kilon som skulle bort.
  För är det nåt jag mår bra av så är det träning. Jag vet ju det!
  Jag kommer att sträva efter att orka, att fortsätta vara en stark mamma!
  Storlek M blir en bra morot efter graviditeten 🙂

  [Svara]

 • Svara Linda 30 september, 2013 at 10:33

  Jag har följt din blogg sedan du var gravid med Sixten och blir så grymt inspirerad av dig! Jag själv är inte i närheten av dig, jag har haft det tufft med min kropp, att kunna träna. Sängliggande två graviditeter pga kraftig foglossning och efteråt har min rygg/bäckenet varit så illa att jag många gånger inte ens kommer upp ur sängen. Jag har försökt träna men hela tiden fått bakslag. Vilket lett till ökning i vikt, ej önskat!
  Jag har dock nu startat om igen mer målmedveten än tidigare med hjälp av vänner, som pushar och tränar med en så nu ska kilorna bort och stärka min kropp så jag blir smärtfri.
  Jag har som mål att kunna göra en tjejklassiker när jag är klar för sist jag gjorde den så missade jag precis att klara den på tjejvasan då jag precis innan drabbats av ryggskott och föll illa redan efter 3 km.
  Vad motiverar mig till detta då, jo mina barn såklart som haft en ”invalid” mamma de senaste åren, som inte kunnat leka, springa med dem. Det är vad jag vill mest av allt…
  Även min man motiverar mig, vi har så många underbara framtidsplaner dom att vandra i fjällen med barnen, göra stora klassikern tillsammans, vara aktiva tillsammans vilket inte fungerat så bra tidigare…
  Detta blev långt men jag skulle mer än gärna vinna linne där det står stolt lofsian på, för det e jag även om jag inte är riktigt tränad än men det ger mig oxå ännu mer jävlareanamma . Du är min inspirations källa!
  Strl M om jag vinner:)

  [Svara]

 • Svara Elisabeth 30 september, 2013 at 10:36

  Mitt träningsmål är dels att jag ska klara att springa milen under 60 min sen att jag helst ska bli av med mina gravidkilon. Det som får mig att gå på/genomföra alla pass är att gett min syster startavgiften till Midnattsloppet i present. Målet är att vi ska springa under 60min. Vi båda fick precis barn, jag i början av juni och hon i slutet av april. Från början va tanken att vi skulle sprungit igår men då blev båda gravida:) Vi har aldrig varit riktiga löp-fan men detta ska gå. Sen ska jag vara tärna på min väns bröllop i slutet av nästa sommar och det sporrar mig att bli av med gravidkilona!

  Jag vill gärna ha linnet i strl Medium! 🙂

  [Svara]

 • Svara Tess 30 september, 2013 at 10:38

  I år sprang jag gbg-varvet för första gången. Jag hade tränat i sex månader, sen jag var gravid. Min målsättning var under 2h och resultatet blev 1.54.
  Så taggad efter det!! Nu kör jag stenhårt och ska under 1.45 till nästa år. Kanske inte låter så tufft, men för mig är det tufft!
  Dock väldigt roligt. Och det roligaste är att man inspirerar så många på vägen!

  Stlk S blir fint tror jag 🙂

  Kram

  [Svara]

 • Svara Jennysen 30 september, 2013 at 10:52

  Mitt mål är att upprätthålla de goda vanor jag skaffat mig i somras. Att fortsätta med hemmaträningen även de dagar jag är på stallet.
  Jag har nu tappat ca 12 kg på ett år, varav ca 7 sen början på Juli. Äntligen börjar jag bli nöjd med vad jag ser och jag vill fortsätta jobba på detta. Tajta till kroppen och ev förlora några kilon till.
  Jag har ju hoppat på er utmaning mot 10 km, så det är också ett mål, och att upprätthålla det och starta nåt lopp till våren! 🙂

  Stl M skulle jag bära med stolthet! 🙂

  [Svara]

 • Svara Erika 30 september, 2013 at 11:01

  Jag är nyligen fotopererad. Under 8 veckor kan jag därför träna mkt sparsamt, väldigt frustrerande! Jag försöker dock peppa mig själv genom att sätta upp långsiktiga mål. Det största är Helsingborgs marathon nästa höst. Då ska jag återuppleva min barndoms sommarlov i Helsingborg o samtidigt vara starkare än nånsin. Ett Lofsanlinne skulle vara en bra inspiration längs vägen! Storlek M.

  [Svara]

 • Svara Frida H 30 september, 2013 at 11:02

  Mitt mål för hösten är att för första gången bli konsekvent i mitt tränande. Jag har satt upp ordentliga mål, lagt upp min kost och allting känns för första gången realistiskt. Gick från att bänka 20kg till 45 på bara fyra veckor genom ordentlig teknikträning!
  Jag är bara 20 år gammal och skulle tycka att ett Lofsanlinne i storlek medium skulle innebära lite extra pepp de där mornarna innan föreläsningarna att ta sig till gymmet. 😀

  [Svara]

 • Svara Birgitta 30 september, 2013 at 11:03

  Jag vil,, vill, vill lära mig göra chins! Så vid sidan av styrketräning, löpträning, cirkelträning och mitt nyväckta intresse för ashtangayoga ska jag träna enligt de tips jag fått på lofsans challenge. fem stycken till påsken är väl rimligt? Om jag vinner ett linne passar nog storlek M bäst. 🙂
  /B

  [Svara]

 • Svara maria björck 30 september, 2013 at 11:11

  Jag har fått en kick att träna mer löpning efter att ha varit med på en Byastafett i augusti. Det roliga var att vi fem i laget är nära vänner eller släkt och efter detta lopp pushar vi varandra och tipsar varandra om löpteknik och bra rundor. Min svåger uppdatera mig efter varje avslutat pass via meddelande på facebook. Gissa om jag gnuggat mig många gånger i ögonen tidiga morgnar, men det har verkligen kickar igång mig! Ska hosta färdigt min förkylning. Sedan tänker jag löpträna och styrketräna 3-4 ggr/vecka för att sikta mot att springa en mil eller halvmara nästa vår
  Skulle vilja ha ett Linne i stl M

  [Svara]

 • Svara Anna 30 september, 2013 at 11:27

  Vilken ära att få bära ett sådant linne I sl s.på mitt gym 🙂
  Mina mål I vinter är att fortsätta att träna bodypump, core, gritt och även den underbara löpningen. Jag vet att man mår så mycket bättre av att träna så varför sluta träna….;) ./Anna.

  [Svara]

 • Svara Veronica Cederberg 30 september, 2013 at 11:28

  Hej Lovisa!
  Ett av mina träningsmål för vintern är att genomföra de 16 veckorna i ditt chinsprogram. Inne på tredje veckan nu och känner för första gången att JA, jag kan faktiskt bli grym på chins! Sedan så är målet att hitta den berömda balansen. Kanske till och med att träna lite mindre (men smartare) till förmån för mina 5 fina kids. Hitta balansen mellan träningen, maten och livet. Att njuta!
  Kram!
  (Och Small, tror jag…)

  [Svara]

 • Svara Karin 30 september, 2013 at 11:29

  Jag älskar träning över lag. Har gjort klassikern. marathon, triathlon och lite smått och gått. Min vinterträning brukar ha mest löpning och simning. Mitt mål är att bli starkare, snabbare och snyggare

  [Svara]

 • Svara karolina 30 september, 2013 at 11:31

  Mitt mål med min träning är att bli mitt allra starkaste jag! Den som motiverar mig till det heter Elis, som snart fyller två. Min underbara pojke, som på grund av sin medfödda hjärnskada inte kan gå, inte kan stå, inte kan sitta, inte kan prata, inte kan äta och kämpar med sina epilepsianfall varje dag. Klart att han behöver en stark mamma som orkar! Stl M hade passat bra om jag vinner. Hälsningar Karolina

  [Svara]

 • Svara Maria 30 september, 2013 at 11:35

  Mitt mål är att komma tillbaka efter en segdragen axelskada som jag fick i april(det måste ju vara sämsta kroppsdelen att skada – det går ju inte att göra någonting som man är van vid att göra). Jag har inte ens kunnat springa i sommar för att pendelrörelsen med armen är för stor påfrestning. Mitt mål är att komma tillbaka till samma goda form som jag hade innan (som dessutom var den bästa under mina 40 levnadsår), du motiverar mig mycket och målet är att jag ska kunna vara tillbaka som vanlig motionär efter nyår, och kunna springa milen på 50 minuter innan midsommar :). Att kunna träna som vanligt gör mig så mycket piggare och gladare, så jag vill verkligen tillbaka dit! Håller tummarna för att linnet i stl M blir mitt!
  Kram Maria

  [Svara]

 • Svara Elisabeth 30 september, 2013 at 11:39

  Är mamma till 5 söner. Jag älskar att träna. Vi är en träningsfamilj. Skulle med stolthet bära ditt linne i strl S. Har problem med låsningar i bröstryggen som är mkt bättre om jag tränar regelbundet. Har lagt om kosten och ska i vinter träna för en starkare & tightare kropp! Du är en stor förebild

  [Svara]

 • Svara Daniela 30 september, 2013 at 12:11

  Jag har gått ner 20 kg men har 3 sega kilon kvar! Mina träningsmål för vintern är att hålla uppe springandet och öka på till 1,5mil(från 1mil)
  Jag har en draghund som jag kör och åker skidor efter. Målet där är att vi tillsammans ska meritera honom 1 mil på en timme med tung pulka. Vilket betyder att jag måste åka bättre skidor! De är kul att träna både honom och mig mot ett gemensamt mål. Nu kör vi barmarkmed cykel för att få upp kondisen! 🙂 snyggt linne, jag skulle vilja ha medium! (Förr hade de varit xxl!!)

  [Svara]

 • Svara Emma 30 september, 2013 at 12:17

  Åh! Jag fick mitt tredje och sista barn för exakt två månader sedan. Mitt mål är att komma i mitt livs form, att vara en stark kvinna och en mamma som orkar! Jag kan!
  Storleken spelar mindre roll, antingen sitter det lite löst eller tight 🙂
  Tack för att du finns, får så mycket inspiration av dig!!
  Emma

  [Svara]

 • Svara Johanna L 30 september, 2013 at 12:17

  Mitt mål med träningen den här vintern är att få till en så allsidig träning så att jag blir starkare och uthålligare, det främsta träningsmålet i vinter inför nästa år är att klara klasssikern, men delmålen är att minska huvudvärk och smärta i axlar och skuldror . Fokus kommer ligga på intervall varvat med yoga, då mår jag som bäst. Genom att träna regelbundet och genom den allsidiga träningen kommer jag också att må bättre psykiskt och fysiskt och därmed klara och orka med vardagen. Hoppas på att vinna ett linne i stl M.

  [Svara]

 • Svara Therese 30 september, 2013 at 12:32

  Kort sagt vill jag bli starkare och snabbare under höst och vinter för att till våren vara i mitt livs form 🙂 Jag kommer kombinera löpträning 3 dagar i veckan med styrka minst 2 dagar i veckan för att jag ska nå mina mål, som för nästa år är under 25min på Vårruset, under 50min på Tjejmilen och genomföra min första halvmara. Jag älskar löpning och har bestämt mej för att satsa på det! Mitt långsiktiga mål efter att jag avslutat min tjejklassiker på Lidingö igår är en svensk klassiker 🙂
  Skulle vara en bra extra motivation med det jätte snygga linnet!!! Önskar stl S om jag skulle ha turen att vinna 🙂 Mvh Therese

  [Svara]

 • Svara Linda 30 september, 2013 at 12:48

  Har nyligen insett att träning är mitt första riktiga intresse. Jag springer, crawlar, yogar och styrketränar och fascineras och lockas av uthållighet. Under 2014 ska jag springa marathon, köra swimrun och multisportlopp och för att kunna genomföra dessa lopp med god form och med ett leende så krävs det att jag håller igång även under årets mörkare och kallare tid. För att lyckas med detta bokar jag t ex upp långpass- och intervalldejter med olika vänner. Ser dessutom till att anmäla mig till en crawlgrupp och en löpargrupp för att där finna stöd och pepp.
  Jag skulle tippa på att jag har en small.

  [Svara]

 • Svara Sara 30 september, 2013 at 13:10

  Efter ett avslutat Lidingölopp med bästa känslan i hela kroppen vill jag springa Stockholm maraton till våren. Har tidigare sprungit en mara och vill såklart slå den tiden. Tänker mig att kunna göra detta i finaste linnet med ”Stolt Lofsian” på ryggen, i stl S. Detta får bli min morot och målbild när jag ger mig ut på mörka, ensamma pass i vinter!

  [Svara]

 • Svara Karolina 30 september, 2013 at 13:12

  Ett linne i stl M skulle jag bära med stolthet! Jag tränar för att bygga upp kroppen efter tredje graviditeten, att stärka bålen och få bli en stark, snygg, pigg och glad mamma som orkar med att leka och busa med mina hjärtan är den enda motivation jag behöver. Det är för dem jag genomför pass efter pass, så att jag ska klara av att vara mina barns bästa mamma!

  [Svara]

 • Svara Carro 30 september, 2013 at 13:39

  Hej! Igår sprang jag mitt första lopp någonsin. Det blev tjejloppet på Lidingö och trots att min startplats kom spontant två veckor före loppet (den var en gåva) plus att jag var sjuk/ förkyld (dvs utebliven träning sedan 7 dagar innan) så tog jag mig runt på 52:32! Otroligt stolt över min insats är mitt mål att under vintern fortsätta hålla min kropp stark, explosiv och uthållig genom styrketräning, löpning och cykling så att jag nästa år kan ta mig runt det långa lidingöloppet! Jag har tränat väldigt hårt och disciplinerat sedan fem år tillbaka, då jag faktiskt hittade din blogg, men aldrig riktigt insett att jag faktiskt blivit starkare och bättre. Startplatsen i detta loppet fick jag för att jag själv skulle få det på papper och förstå det, och jag är så tacksam för att jag fick det! Det är så lätt att man ser alla andras framsteg och ser förbi sina egna!

  Jag skulle bli otroligt glad om jag skulle vinna linnet i strlk S! Många kramar! 🙂

  [Svara]

 • Svara Marie 30 september, 2013 at 13:39

  Hej!
  Jag styrketränar för att hålla igång kroppen under min andra graviditet. Jag vill känna att jag kan bibehålla den styrka jag hade innan och få en enklare förlossning och få det lättare att komma tillbaka när bebisen är ute. Under min första graviditet så kunde jag köra på till 3 veckor före födseln och jag hoppas att jag kan hålla på minst lika länge nu.
  Min motivation för att orka med pass efter pass är för att det är så roligt att hålla på även om jag kan vara omotiverad innan så blir jag glad så fort jag kommer in i gymmet. Och att jag sedan känner mig både starkare och snyggare efteråt bidrar också till att hålla motivationen uppe.
  För tillfället vill jag bara underhålla min styrka men efter graviditeten vill jag framförallt förbättra min teknik och styrka i bänkpress.
  Jag har storlek M.

  [Svara]

 • Svara Kristin Lundström 30 september, 2013 at 17:24

  Hej! Jag tränar för att hålla mig frisk! Gör det
  för min skull och för min barns skull. Vill bli
  starkare i bålen och orka springa fortare.
  Med dig på ryggen

  [Svara]

 • Svara Susanne 30 september, 2013 at 17:25

  Mitt mål är att springa Stockholm marathon nästa år. Jag har bestämt mig för att jag vågar! För tre år sedan sprang jag mitt första millopp och sedan dess har marathon känts helt vansinnigt. Men efter att min man genomförde sin ironman i somras har jag blivit peppad att våga mer, så nästa år ska jag kaxa till mig och bli en marathonlöperska! Detta gör jag gärna i ditt linne i stl s!

  [Svara]

 • Svara Kristin Lundström 30 september, 2013 at 17:29

  Verkar som en del av texten försvann…
  Med dig på ryggen skulle det gå mycket lättare.
  Du är en STOR förebild för mig.
  Många kramar Kristin. Stl M

  [Svara]

 • Svara Petra 30 september, 2013 at 17:50

  Jag tränar eftersom jag och min syster ska göra tjejklassikern nästa år och först ut är kortvasan. Det blir mycket kondition men också styrka för att orka med alla grenar. Jag hoppas på att förbättra min kondition men också bålstyrka.
  Det skulle vara roligt att få ha ett linne på mig under träningen för att visa att jag är en riktig och stolt Lofsian.
  Jag har storlek M!

  [Svara]

 • Svara Cecilia 30 september, 2013 at 18:38

  Mitt träningsmål är att bli starkare, att bygga upp mig så jag kan springa sjukt långa pass till våren. Jag kör rehabövningar varvat med vanlig styrka hemma och så löpning dådå. Kanske är det faktiska målet att på riktigt göra min rehab! 🙂

  Jag vill ha ett linne i M please please please! 🙂

  [Svara]

 • Svara Malin 30 september, 2013 at 19:40

  Jag skulle bli en stolt Lofsian i ett linne i storlek M!

  Mina mål i höst är:
  – för ett år sen kunde jag springa 0 km, nu kan jag springa 5 km och mitt mål är att kunna springa 10 km innan 31 dec!
  – ett spinningpass i veckan
  – ett styrkepass a la Lofsan hemma 1 gång i veckan
  – bygga en stark och uthållig kropp inför att bli gravid 🙂
  – tränar för att få må bra, vara glad, få energi och få utlopp i kroppen för att klara mitt annars psykiska arbete som terapeut!

  [Svara]

 • Svara emma erlandsson 30 september, 2013 at 20:01

  Mitt mål över vintern är att hålla i och springa ett par pass i veckan. Det andra är att få en starkare och synligt muskligare kropp. Jag vill se vältränad ut inte bara känna mig vältränad. Med två relativt små barn så behöver man all energi man kan få och träningen ger mig energi och tid för återhämtning från jobb. Det gör mig till en glad och starkare mamma. Delmålen kommer att vara många men ett stort är nästa tjejmil och förhoppningsvis nästa träningspass på rosa skrot. Då får jag se om jag är starkare och mer uthållig än i år. Jag vill gärna ha linnet i M. Kramar

  [Svara]

 • Svara Therese 30 september, 2013 at 20:40

  Mitt mål i vinter är fokus på bålstabiliteten, så jag hittar tillbaka till min vanliga kropp igen efter två täta graviditeter.

  Jag gillar att springa men inser att jag måste lägga några timmar i gymmet oxå i vinter så ett nytt linne skulle sporra mig. 🙂 storlek S skulle nog passa mig!

  Tack för en inspirerande blogg!

  [Svara]

 • Svara Sofie Saxe 30 september, 2013 at 21:19

  Det finns så många anledningar till att jag tränar. Först och främst för att jag vill må bra och vara stark, orka med mitt hektiska liv med plugg, barn och bondgård. Orka bära min sovande fyraåring i famnen i flera km. Jag vill vara den absolut bästa versionen av mig själv. Träningen har gett mig ett självförtroende och en självkänsla som jag inte hade för 10 år sen eller för 5 år sen. Så skönt att bli äldre och klokare. Lofsian har jag varit i snart ett år och utan Facebookgruppen hade jag aldrig skaffat gymkort och börjat styrketräna vilket gjort att min axel nu är i stort sett smärtfri efter fyra år. Löpningen får vila tills mina benhinnor är glada igen, men gymmet och snart skidåkningen får mig att se fram emot en vinter… Är oändlig tacksam för gruppen och all inspiration du och ni ger. Jag är en small!

  [Svara]

 • Svara Helen 30 september, 2013 at 21:26

  Mitt mål är Göteborgsvarvet och många kilo mindre fett!
  För att klara det har jag antagit en utmaning hos CWC -VobraFit Wellnes Center i Karlskrona. Näring träning resultat!
  Jag ska i mål och fortsätta leva där med största medaljen runt halsen = lycka!
  Ps: jag är ingen storlek M än,men hoppas på att bli. Ser gärna linnet som en belöning att se fram emot.
  Tack för inspiration och tips!

  [Svara]

 • Svara jessica kreku 30 september, 2013 at 22:07

  Mitt träningsmål över vintern är chins, chins, chins! Jag har under sommaren fokuserat på knäböjsteknik och Mkt marklyft och nu ligger fokus på chins. Hoppas kunna tajma in en workshop med dig på rosa skrot då jag missade eventet pga sjukdom. Jag är en stolt lofsian och vill gärna visa det i ett linne stl M. 😉

  [Svara]

 • Svara Anna 30 september, 2013 at 22:46

  Jag har sedan januari i år tappat 16 kilo i vikt. Mitt mål under hösten och vintern är att bli starkare i kroppen. Jag har aldrig varit någon träningsmänniska men efter att jag började följa dig Lovisa så här jag blivit så inspirerad. Jag är ganska lat av mig som person men nu är jag ute och springer 5-6 km ett par ggr i veckan- är så grymt stolt! Du ska veta att du inspirerar! Jag skulle väldigt gärna vilja ha ett linne i stl M:) tack för att du inspirerar!

  Anna

  [Svara]

 • Svara Anna Jonsson 30 september, 2013 at 22:59

  Efter 4 graviditeter ( & 4 härliga barn!) så behöver kroppen stärkas! Är sp stolt över att kroppen klarat av graviditeter, förlossningar & kommit i form åter & åter igen! Dock har den inte stärkts tillräckligt!
  Mitt mål denna vinter är att stärka kroppen på rätt sätt för att kunna ha en långt & aktiv framtid med en stark & smidig kropp!!!
  Är lite tokig och har anmält mig till en Fjällmaraton nästa sommar 😉 ser verkligen fram emot den fantastiska & fysiska test av min kropp – vilken upplevelse det kommer att bli!

  Skulle vara toppen med ett riktigt snyggt Lofsan linne när man tränar i vinter ;), storlem M passar nog mig!
  Tack för all inspiration!
  Anna

  [Svara]

 • Svara Sofia Eriksson 30 september, 2013 at 23:08

  Oj vad ni alla lofsianer inspirerar!
  Mina mål för vintern är att bibehålla den motivation till träningen jag har nu.
  Ett annat mål är att springa mer ute till höst/vinter och sänka min kilometertid med några sekunder! Samt att bli STARKARE för att orka med vardagen med två underbara men livliga barn!

  Anledningen till att jag tränar att för att orka med vardagen och för att vara nöjd med sig själv! Jag tränar även för mitt yrke kräver att jag har bra grundfysik.

  Jag skulle älska att äga ett linne i stl S!

  [Svara]

 • Svara FruNeroLindström 1 oktober, 2013 at 02:37

  Hur klyschigt det än låter så genomförs träning för att jag ska bli en piggare och gladare mamma.
  Barn nr 2 kom i juli och träningen är åter igång för att bygga upp styrka och uthållighet i kroppen, men just inverkan den har på humör och energi är så härlig och det gör mig till en mycket bättre mamma.
  Så klyschigt eller ej, barnen motiverar mig!

  Väljer i första hand M då jag gärna har lite större linne men annars har jag S så går lika bra med det. Nu håller jag tummarna!

  [Svara]

 • Svara Cecilia Fridh 1 oktober, 2013 at 06:20

  Varje dag bråkar jag med ett dåligt självförtroende. Jag har bestämt att jag ska vinna över det. Du är min stora inspiriration och eftersom jag bor då långt i från dig har jag inte möjligheten att göra det jag drömmer om, få träna med dig som PT.
  Men att få ha ett av dina linnen skulle göra att jag kommer kämpa ytterligare varje pass.
  Hösten kommer nu att innehålla Chins träning, målet är 5 utan gummiband innan jul.
  Jag satsar på styrketräning men absolut kommer jag köra löpning 1-2 gånger i veckan med.
  Du är så grym och världens bästa förebild. Tack fina du

  [Svara]

  Cecilia Fridh Reply:

  Storlek S blir nog bra för mig.

  [Svara]

 • Svara Linda Ö 1 oktober, 2013 at 07:07

  Är det någon tröja kvar? Mitt träningsmål är att springa stockholm maraton 2014. Jag har drömt om att springa under många år. Jag tror jag har drömt om det sen jag var kanske 30. Varför vet jag egentligen inte men det känns som en bedrift. Men jag har inte riktigt vågat under alla år och hade siktat mot att springa första gången det år jag fyllde 40 men så blev jag gravid och fick mitt första barn, efter några år med barnlull och nästan ingen träning fick jag mitt andra barn. I somras fick jag en utmaning från min sambo som vet allt om mitt maratonsuktande att vi skulle springa tillsammans nästa år. För att jag äntligen ska få mod att genomföra loppet. Därför ger jag mig nu ut pass efter pass. Det bästa annars med träning är just att träning får mig att vara glad.

  Egentligen är det min sambo som skulle få tröjan som ger sig ut och springer med mig och för min skull trots att han inte alls tycker om att springa utan är egentligen cyklist. Men eftersom det är jag som kommer använda den så önskar jag mig den i small.

  [Svara]

 • Svara Hanna 1 oktober, 2013 at 08:22

  Jag brukar inte haka på tävlingar på bloggar MEN detta lofsan linne skulle bara vara för härligt att ha! 😀
  Har precis anlitat en pt och nu sjutton skall muskler byggas och fettprocenten ner !:) älskar din blogg by the way, tack för all inspration!

  [Svara]

 • Svara Carina 1 oktober, 2013 at 08:24

  Mitt mål för vintern är chins chins och chins, har lite hatkärlek till dom då det är såå jobbiga 🙂 Mitt mål är att klara 10 st till våren så får vi se vart jag landar. Hoppas på fortsättningskurs hos dig ¨så man kan få hjälp med tips och trix.
  Varför jag tränar: KÄNSLAN EFTERÅT när endorfinerna pumpar och kroppen är trött och humöret är på topp!! Spelar ingen roll om man inte är sugen , trött , irretterad , glad när man börjar jag är nästan alltid glad efteråt. Sen får man ju en stark kropp som orkar mer på köpet 🙂
  Linne stl. S

  [Svara]

 • Svara Cattis 1 oktober, 2013 at 08:57

  Mitt fokus kommer vara chins i höst. Jag kommer följa ditt program och till jul ska jag klara 8 st! Jag kommer behöva din hand i ryggen. Då det skiljer 40 mil mellan oss , tänker jag att texten på linnets rygg kan symbolisera det! Strl s

  [Svara]

 • Svara Beatatjata - Inte bara träning 1 oktober, 2013 at 12:56

  Mitt mål för vintern är att först träna riktigt tungt i ett par, tre månader (starting strength) och bli riktigt grym på basövningar med skivstång. Därefter blir det högreps och uthållighet i hemmagymmet ett tag. Mycket, mycket svett utlovas! Jag ska träna tungt och samtidigt ta hand om mig på det sätt som jag mår så bra av – med dagliga (korta) promenader i dagsljud (dvs på lunchen) samt yoga.

  jag vill ha medium!

  [Svara]

 • Svara Elisabeth 1 oktober, 2013 at 16:58

  1. Kunna göra 30 strikta armhävningar
  2. Klara mitt första Vasalopp/Öppet spår under 10 timmar
  3. SUB 45 på premiärmilen i mars, dvs pytsa PB med knappt två minuter
  Dessa mål ger mig bra motivation, gör att jag tränar det där extra träningspasset som annars inte blir av, samt ger mig variation i träningen.
  Extra plus att jag inte kommer hänga inne i gymmet för att nå målen (har aldrig använt löpband) utan måste komma ut härliga höst och vinterdagar och få solljus och frisk luft på köpet 🙂

  Just det, storlek small tack 🙂

  [Svara]

 • Svara Linn 1 oktober, 2013 at 20:37

  Mitt mål är att bli stark med synliga muskler. Jag har gått från storlek 50 till strl 40 och nu ska jag bli stark och orka springa. Det är mina mål.
  Jag håller motivationen uppe med att fylla Bloglovin med underbara förebilder och du Lofsan har varit min största motivation de senaste åren. Tack!
  Jag skulle älska ett sånt här linne i storlek M. Jag har äntligen köpt mina nya snygga träningsbyxor i m så nu fattas bara linnet. De gamla sitter som tält!

  [Svara]

 • Svara Gunilla Fritz 1 oktober, 2013 at 21:36

  Min största drivkraft är känslan att vara så stark som jag kan. För min egen skull och för mina flickor. Vintern kommer att gå åt till att träna upp bålstyrka och träna bort ryggproblem. Plus utetid varje dag för att få upp puls i frisk luft. Jag vet att det gör mig mentalt starkare. Och jag ljuger om jag säger att målbilden i finkläder på nyår inte lockar. Stark, glad och lugn. Det strävar jag efter. Och det får mig över tröskeln och ut genom dörren när det tar emot. Vi har en kropp och jag vill behandla min på bästa sätt. Unna mig träning. Linnestorlek är medium.

  [Svara]

 • Svara Alexandra Fridell 1 oktober, 2013 at 21:44

  Med styrketräning och yoga ska jag bli starkare men oxå rörligare. Ett delmål är att kunna gå ner i splitt! Kan tyckas lite fånigt men jag har alltid velat kunna det. Förutom styrketräningen och yogan är jag en ganska nyfrälst löpare. Jag har aldrig nånsin tävlat inom någon sport så nästa år ska jag springa VP-milen. Jag skulle utan tvekan bära Lofsan-linnet under loppet!
  Det är först nu, efter 2 graviditeter som jag sakta börjar få kroppen jag drömt om. Varför började jag inte träna tidigare? Det är ju underbart!

  [Svara]

 • Svara Alexandra Fridell 1 oktober, 2013 at 21:47

  Glömde ange storlek. 🙂 Tror att medium skulle sitta fint! <3

  [Svara]

 • Svara Emma Johansson 1 oktober, 2013 at 23:57

  Över vintern har jag som mål att träna upp min bålstyrka samt min rygg (som jag har problem med) så att jag kan börja löpträna ordentligt igen. Mina delmål är att jag ska kunna löpträna utan att känna smärta och att klara av att springa 3-5 kilometer utan att få ont under löpningen eller efter (vilket nu bara funkar i ca 1-2 km). Jag vill så småningom kunna springa milen igen!
  Just nu är det som driver mig att genomföra mina pass ren vilja och envishet.. då jag bara inte kan ta ett misslyckande, utan då är det bara att kämpa vidare!
  Jag vill förbättra min styrka vilket skulle leda till mindre smärta eller ingen smärta alls förhoppningsvis.

  Jag skulle vilja ha linnet i storleken S om jag skulle ha förmånen att få ett 🙂

  [Svara]

 • Svara Teresia Devenyi 3 oktober, 2013 at 11:51

  Mitt mål under vinter är att börja på gym. Idag går jag på gruppass, springer och tränar lite styrka hemma!
  Men för att ta det till en ny nivå känner jag att jag måste våga mig till gymmet 😀
  Önskar S
  Trevlig dag!!

  [Svara]

 • Svara Sofia 3 oktober, 2013 at 16:30

  Jag har nyligen fått mitt andra barn, med bara 1,5 års mellanrum, och mitt mål är att först och främst träna upp magen, och sen fortsätta med resten av kroppen. Det som driver mig är viljan att känna mig som en stark och pigg mamma åt mina småskruttar:) stl M blir nog bra just nu(förhoppningsvis s inom kort 😉 )

  [Svara]

 • Svara Therese 6 oktober, 2013 at 21:51

  Hej.
  Mitt mål för vintern är att träna till att vara med på tjurruset 2014! (Sen såklart att komma i form, men det ser jag bara som en bonus;) )

  [Svara]

  Therese Reply:

  M skulle passa bra!

  [Svara]

 • Svara Camilla S 12 oktober, 2013 at 23:59

  Eftersom jag nyss fött barn strävar jag mot att komma tillbaka till min ”vanliga” kropp. Mycket fokus på att stärka de inre magmusklerna just nu. älskar att träna så det räcker för att jag ska hålla mig motiverad.

  S är min storlek 🙂

  [Svara]

 • Svara Susanne 3 november, 2013 at 22:32

  Mitt mål är att ta mig genom vintern skadefri genom styrketräningboch löpning för att äntligen få utmana mig själv den 17 maj i Göteborgsvarvet men då måste jag hålla mig hel. Storlek m skulle passa bra. Kram och tack för många bra tips och motivation.

  [Svara]

 • Lämna kommentar