Lofsans bloggtävlingar

Vinn din egen hudkräm

Det är viktigt för mig att ta hand om HELA mig, alltså inte bara träningen utan också sömn, kost, hår, osv. Det är inget ytligt med det, tvärtom är det centralt att känna sig stark inifrån och ut om man har ett tufft tempo och har som jobb att hela tiden ge till andra. Jag tycker t ex att det är viktigt att ta hand om min hy. Jag gör en hel del jobb där kameror är inblandade och då känns det viktigt för mig att ha en hy som är frisk och lika stark som jag känner mig på insidan. Tyvärr har jag en ganska känslig hy och har i flera år haft svårt att hitta bra grejer som fungerar för just min hud. Bra hudvård ska ju vara anpassad efter varje unik person, så därför har jag nu testat att göra min alldeles egna hudkräm, baserad på exakt hur jag vill och behöver ha det. ACO-labbet har hjälpt mig med detta.

Labbet är ett nytt, digitalt hudvårdslaboratorium som gör det möjligt för mig och alla andra att skapa en personligt designad ansiktskräm. Häftigt, tycker jag! Man kan själv följa sammansättningen av ingredienserna, sätta sin egen layout och personifiera förpackningen så att det till slut blir en skräddarsydd produkt. Det
känns sjukt modernt och coolt att ha en helt egen hudkräm på badrumshyllan!


Nu tänkte jag anordna en tävling där ni kan vinna er alldeles egna kräm. Skapa er egna version på http://labbet.aconordic.se och fyll i ”Lofsan” som promotionskod när ni fyller i er adress. Tre av er får er alldeles unika kräm, producerad och hemskickad till dig själv eller till en vän, kanske blir det årets julklapp?! Ni har en vecka på er att skapa er egen kräm innan ACO utser tre vinnare.


I samarbete med ACO.


Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Kommentar

  • Svara Karin 29 oktober, 2013 at 11:28

    Coolt! Vilken fin present till bästa vännen eller sig själv! Håller tummarna nu.

    [Svara]

  • Lämna kommentar