Lofsan

Vill du springa Tough Viking?

Igår hängde jag en stund tillsammans med min vän Teresa, hon berättade om sin kommande utmaning Tough Viking som går av stapeln ute på Djurgården i Stockholm på lördag.  Jag själv tycker att det är väldigt roligt med hinderbanor men är nog lite för feg innerst inne för att våga satsa 100% när jag ser en risk för att skada mig. Det ser dock väldigt roligt ut på bilder och filmer från olika såna typer av lopp tycker jag!

Jag själv ska åka utomlands och missar helgens spektakel men jag har en startplats till en av er bloggläsare om någon vågar anta utmaningen? Man kan ju fortfarande vinna den där märkliga tävlingen där den som gör den största Reebok-tatueringen på lördag vinner ett års sponsring…

Reebok-Forever-Tattoo - Markus

Vill du springa Tough Viking men saknar en startplats? Lämna en kommentar till detta blogginlägg, och kom ihåg att fylla i din mailadress så att jag kan kontakta dig på onsdag.

I samarbete med Reebok.


Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Åsa 26 augusti, 2014 at 21:12

  Skräckblandad förtjusning. Ja, vad kul.

  [Svara]

 • Svara Sara 28 augusti, 2014 at 18:33

  Det är väl även Tough Viking som går i Göteborg i oktober? Hoppas på att du kommer lotta ut startplats till den med, för jag är sugen! Sprang ett liknande hinderbanelopp i Oslo i helgen (Viking Race) och det var verkligen helt fantastiskt kul och jobbigt!

  [Svara]

 • Lämna kommentar