Lofsan

Vill du gå på bio med oss?

Nästa söndag har Tigers film VIP-premiär på bio och jag och min familj ska gå på premiären. Vill du också gå på premiären tillsammans med dina barn och en vän?

Fem stycken bloggläsare som även skriver en egen blogg får varsin biljett för två vuxna och två barn, totalt fyra personer per sällskap. För att vara med och tävla vill jag att du ”Gillar” min facebooksida (finns i högerspalten) och berättar vem som är din favorit i Nalle Puh. Jag älskar Ru! På fredag klockan 12 utses de fem vinnare.


Tack Mgroup och Disney!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

25 Kommentarer

 • Svara Hanna 22 maj, 2012 at 15:15

  Gillar gör jag ju sen länge förstås. Och Min favorit är Nasse, liten men tuff!

  [Svara]

 • Svara LADY DAHMER | en fantastisk blogg som alla borde läsa 22 maj, 2012 at 16:04

  Va kul! Vi ska också gå så då ses vi där!

  [Svara]

 • Svara Anna K 22 maj, 2012 at 16:05

  Gilla gör jag redan 😉
  Jag ÄR tiger så det är klart att han är min favis Han är sprallig, hoppig och underbar.
  Kram

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Grattis! Vi ses där! Maila mig namn och bloggadress så vidarebefordrar jag det till PR-byrån.

  [Svara]

 • Svara Linda 22 maj, 2012 at 16:47

  Min favorit har alltid varit nalle Puh själv för han e en sån varm och omtänksam seriefigur, han värnar om alla. Men frågar du mina barn 5 år och 2 år så är det Ior som är favoriten, de delar båda två säng med flera olika storlekar av Ior gosedjur!!!

  [Svara]

 • Svara Viktoria 22 maj, 2012 at 17:12

  Gillar på facebook! Och gillar Ior. Han är min raka motstats men jag har så mycket att lära av honom. Jag har svårt att hitta lugnet och är alltid på väg och stressad. Tänk att få vara så lugn och harmonisk som Ior!

  [Svara]

 • Svara Annika 22 maj, 2012 at 18:21

  Tiger! Full av energi och positiv!

  [Svara]

 • Svara Mirakelmorsan 22 maj, 2012 at 18:41

  Man bor i fel stad förstår jag… tråkigt. Minimiraklet kanske fortfarande är lite liten, men sedan… då får det bli vanlig ”vi-dödliga-bio” 🙂

  [Svara]

 • Svara Gunilla 22 maj, 2012 at 19:34

  Gillar så klart redan! Nasse gillar jag bäst. Liten, rädd och genomgo.

  [Svara]

 • Svara FIA FIT 22 maj, 2012 at 20:29

  Jag vill så himla gärna gå! Hoppas, hoppas!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Då ses vi där! Maila mig namn och bloggadress så vb jag det till PR-byrån.

  [Svara]

 • Svara Marica 22 maj, 2012 at 20:55

  Hej.
  Kom i kontakt med din blogg genom Lady Dahmer och tack vare det har också jag blivit frälst i Tabata intervaller.

  Men jag undrar om du kan tipsa på andra övningar som ökar konditionen. Är också en sådan person som blir lätt uttråkad. Brukar försöka varva mellan löpbandet och cykel men tycker det är så fruktansvärt tråkigt att jag inte tar ut mig fullt ut. Det ger mig inget att göra det halvdant. Men att själv försöka pusha sig själv är inte det lättaste och har heller inte råd med en egen PT. Har cirka 30 kilos övervikt vilket gör allt jobbigt och motivationen tryter redan där.

  Så har du tips på att göra något så tråkigt lite roligare som samtidigt hjälper till att öka konditionen?

  Jag tror att om jag får igång en bättre kondition så kommer motivationen att öka till att bli av med alla äckliga överkilon.

  Tack på förhand och alla dina bra tips. 🙂

  [Svara]

 • Svara Johanna 22 maj, 2012 at 21:36

  Nalle Puh! Finns t o m tatuerad på skuldran. Förevigad för sina klokheter. Men någonstans gillar jag nog Tiger allra mest. Positiv, sprallig och vill alla väl.

  [Svara]

 • Svara Ulrika 22 maj, 2012 at 21:58

  Åh vill förstås oxå vara med och tävla =) Gillar dem allihop =) Ett sånt härligt gäng av olika personligheter. Gillar deras gemenskap och deras ”oss ” Tillsammans =) Författaren till Nalle puh har verkligen skapat olika figurer som vi alla kan känna igen oss i . Men om jag måste välja en Så väljer jag nog Nalle Puh för sin klokhet och omtänksamhet. Gillar på facebook =)

  [Svara]

 • Svara Mervi 22 maj, 2012 at 22:55

  Om jag ska välja en favorit så skulle det vara just Nalle Puh. Jag har ett favoritcitat om det där med att något skulle vara omöjligt. Kan emellanåt även använda dessa ord till att stärka motivationen och inställningen:
  -Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.

  Kloka rara, positiva Nalle Puh!

  Gillar på Facebook och hoppas på att få ta med mina två små barn på bio och även min sambo såklart!

  [Svara]

  Mervi Reply:

  Undrar om jag inte glömde skriva länken till min blogg. Hur som, här är den! 😀

  http://www.sightforsoreeyes.blogg.se

  [Svara]

 • Svara Aniika 22 maj, 2012 at 23:45

  Gillar redan på FB! 🙂
  Min favorit är Ior. Skönare snubbe får man leta efter!

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Jag har så svårt för Io, en i min närhet är så lik att det är det enda jag tänker på när vi ses. 😉

  Maila mig namn och bloggadres så skickar jag det till PR-byrån. Vi ses där!

  [Svara]

 • Svara Charlotte 23 maj, 2012 at 13:26

  Min favorit är nog Nalle Puh. Så klok och lugn, och sådär alldeles för snäll. Tiger också ifs, för sin busighet. Hmm .. Nasse för han är så söt .. attans det är inte lätt att välja! Nej får hoppas att jag vinner biljetterna till min familj, så får jag avgöra efter filmen .. 😉

  [Svara]

 • Svara Anna 23 maj, 2012 at 17:43

  Har gillat..:) min favorit är Ior, sä härlig, cool och klok!
  Kram

  [Svara]

 • Svara Mias Lilla Granby 24 maj, 2012 at 05:20

  Gillar redan!! 🙂
  Min favorit är nog faktiskt nalle puh, varför vet jag inte riktigt men vi är nog lite lika, stressar inte i onödan och filosoferar en del om livet. 🙂

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Då ses vi på bion Mia. Skicka mig namn och bloggadress så vidarebefordrar jag det till PR-byrån.

  [Svara]

 • Svara Åsa Nyman 24 maj, 2012 at 12:32

  Åhhh, vad perfekt! Detta skulle ju vara så skoj! Jag vill vara med och tävla. Min favvo är Nasse. Jag blev kallad Nasse som yngre när jag spelade innebandy. När jag hade tacklat undan mina motspelare såg jag alltid så oskyldig ut…=) MIna barns favvo är Tiger! Varfördå? Han är en skoj prick. Brikken, min dotter, har tiger i sängen när hon sover. I dag är han med på dagis dessutom. =)
  Nu håller vi tummarna!

  [Svara]

 • Svara Johanna 24 maj, 2012 at 20:57

  Jätte inspirerande härlig och varm blogg du skriver! Alltid härligt att läsa! 🙂

  Gillar på facebook! 😉

  Min favorit är Tiger! Busig, hoppig, glad och sprallig, vill väl även om det blir lite tokigt ibland.. Spelade han som yngre i en teaterföreställning och det var så himla kul! 😀 Skulle vara fantastiskt att få ta med sig barnen till Storstan där jag är född och uppvuxen för lite mys och trevligheter! 😀

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Klart ni ska få gå på bio. Skicka mig namn och bloggadress skickar jag det vidare till PR-byrån.

  [Svara]

 • Lämna kommentar