Träning, Videobloggar

Videobloggar

Jag använder mig av en tjänst som heter Videofyme när jag lägger upp videoklipp i min blogg. Det är en tjänst som innebär att det visas cirka 10 sekunder reklam innan mitt innehåll kommer. Jag vet att en del tycker att det är irriterande men jag hoppas att ni förstår att det är värdefullt för mig att kunna få betalt för den tid jag lägger ner på att filma till bloggen. Min Videofymekanal där alla mina klipp finns samlade hittar du HÄR. Om du använder iphone eller ipad eller annan mobil enhet kan du ladda ner Videofymeappen och börja ”följa” mig, sök bara på Videofyme i appstore och sen kommer du automatiskt till min profil så fort du klickar på en film i bloggen. Du får dessutom en notis så fort jag lagt upp en ny film och slipper gå in via bloggen och kolla. Ni som har hört av er om att ni inte kan se mina filmer rekommenderas att prova en annan webläsare eller att använda appen istället för att titta på klipp. Jag är väldigt glad över att det är så många som uppskattar alla mina filmer jag lägger upp och kommer självklart fortsätta med det. De är ju på något visst sätt en del av Lofsanhajpen… 😉

 

[videofyme id=”496414″ width=”500″ height=”320″]

Dessa TRX-övningar är relativt avancerade och det är få som klarar mer än en i taget utan vila. Mycket fokus på bål och höfter och skulderbladen! Sug in naveln och pressa upp ländryggen mot taket utan att puta med rumpan mot taket. TRX är ett utmärkt redskap att träna med både i gymmet, hemma eller utomhus.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Kommentarer

 • Svara Mathilda 10 november, 2012 at 20:01

  Förstår att du vill ha betalt, men samtidigt blir resultatet för mig att jag inte tittar på videobloggar i längden för att det är så fruktansvärt störigt med reklamen. Följer man ett par olika bloggar och inte bara en, vilket de flesta gör, och alla har videobloggar med reklam blir detta oerhört störande. I synnerhet om man ska titta på flera i följd. = skiter i att titta.

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Synd, hoppas det inte är något innehåll som du har nytta av då.

  [Svara]

 • Svara Therese J 10 november, 2012 at 20:09

  Jag spenderar gärna 10 sek med att titta på reklam (man kan ju titta bort annars) för att få lära mig nya saker och ta del av dina grymma tips 🙂 klart du ska ha betalt för den tid du lägger ner!

  [Svara]

 • Svara Kristin 10 november, 2012 at 20:31

  Lätt värt det!!! =) Många bra tips och inspiration….då är 10 sek inte lång tis….ser verkligen fram emot en mängd fler filmklipp…efterfrågar fler TRX-tips…

  [Svara]

 • Svara Sara 10 november, 2012 at 22:08

  Klart att du ska få betald, för det du gör är så himla mycket mer värt än de 10 sekunderna som vissa upplever som jobbigt!

  [Svara]

 • Svara Husmusen 10 november, 2012 at 22:08

  De 10 sekunderna av reklam kan man passa på att ”landa i” Blunda, andas in och ut… Sträck på dig, sänk axlarna ut med bröstet!!
  10 sekunder… ta tillfället i akt att använd de väl istället för att ”störa” sig på dem…
  Tack för alla kloka ord och tips!!

  [Svara]

 • Svara Denise 10 november, 2012 at 22:43

  Vem orkar störa sig på 10seks reklam?! Håller med föregående, passa på att andas lite istället..
  Älskar dina videoinläggg.! Innan jag går till gymmet och lägger upp träningspasset i huvudet brukar jag kolla igenom några av dina videosar på Iphonen, grym inspiration och grymma övningar!
  Tack!! Strunta i alla neggosar!

  [Svara]

 • Svara Maria Lindmark 10 november, 2012 at 23:10

  Tycker man att 10 sekunder reklam är för mycket kan man ”scrolla” förbi den (som när man snabbspolar ett filmklipp) och vips så är reklamen över 🙂 Annars tycker jag som de flesta här att 10 sekunder borde man ha tid med 🙂

  [Svara]

 • Svara Josefine 10 november, 2012 at 23:16

  Klart du ska få betalt! När jag ska kolla på många av dina filmer på rad eller behöver kolla en film flera gånger för att kolla tekniken så brukar jag spola förbi reklamen, går jättebra!
  Älskar dina filmer Lovisa!

  [Svara]

 • Svara Erica 10 november, 2012 at 23:33

  10 sekunder går fort, inget problem för mig. Fortsätt att lägga ut film!

  [Svara]

 • Svara Paula 11 november, 2012 at 14:19

  Klart du ska få betalt, med tanke på hur mycket vi bloggläsare tjänar på att titta på dina filmer 🙂 Både penga- men också informationsmässigt. Jag får hur mycket idéer och tips som helst från dina videobloggar och jag tycker att du är värd varenda krona som du får in via dessa videos!

  [Svara]

 • Svara Johanna Å 11 november, 2012 at 23:30

  Min reaktion var att det var bra att reklamfilmerna var så korta. Det finns ju de som är mycket längre. För mig är det självklart att du ska få betalt. Bloggen är ju en del av ett jobb som jag ser på det.

  Igår körde jag ett pass på gymmet med dig vid min sida på Ipone. Körde ditt grymma benpass som jag tycker är galet bra. Jag kommer köra det en gång i veckan nu ett tag framöver. Träningsvärk idag! Jag kan inte annat än tacka för den kvalité på träning du ger oss bloggläsare. På återseende!

  [Svara]

 • Svara Emelie 12 november, 2012 at 09:31

  Jag snabbspolar förbi reklamen! Problems solved! 🙂

  [Svara]

 • Svara johanna 12 november, 2012 at 22:05

  Lite reklam i början spelar inte mig någon roll. Dina klipp är jätte bra och jag har verkligen lärt mig massor av att titta på dom och brukar göra en del övningar. Hoppas du fortsätter med dina klipp för dom är verkligen kanon om man inte riktigt förstår hur nån övning funkar eller vill ha tips på olika övningar.

  [Svara]

 • Lämna kommentar