Lofsan

Videoblogg: Utfallskombo med axelpress

Den här kombinationen tränar både rumpa och insida lår. Du kan välja att köra med axelpress men fokusera i början på att göra utfallen djupt och strikt hellre än att köra pressen och slarva med benen. Välj hantel eller kettlebell efter din egen nivå. Observera att jag byter ben mellan varje repetition.

Upp med bröstkorgen mot taket, stolt hållning! Pressa tillbaka kroppen från steget ordentligt och kraftfullt.

Övningen passar gravida upp till vecka 20 som inte har besvär med foglossning eller ländrygg.


Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

  • Svara Erika 25 maj, 2011 at 15:57

    Jag skulle bli jätteglad om du kunde visa lite mer magövningar, jag vet att du har visat en del, men jag skulle vilja få tips om fler! Nedre delen av magen, sidorna, övre delen, ja hela kittet! Det skulle göra mig väldigt glad! 🙂 Och tack för en bra blogg!

    [Svara]

  • Lämna kommentar