Lofsan

Videoblogg: Triset

När man kör superset eller triset spelar det inte så stor roll vilka övningar du sätter ihop. Det viktigaste är att du fokuserar på de muskelgrupper du vill stärka och lägger den svåraste övningen först. Om du lägger ihop styrkeövningar med så kallade pulshöjare så tycker jag att du ska börja med den övningen som kräver mest mental fokus, oftast är det styrkeövningen.

Du kan blanda hejvilt och det viktigaste är variationen. Strunta i att räkna repetitioner eller välja perfekt lagom vikt. Kör hellre på känsla och sträva efter att det ska vara roligt. Om du står och funderar på middagsmat eller TV-tablån har du alldeles för lätta vikter eller vilar way too much.

Idag tränade jag tillsammans med Hans och vi la tidigt i passet in detta triset ni ser nedan. Jag kör med 8kg och Hans 14 men nästa gång ska jag öka till 10 tror jag.

Lår, rumpa, biceps, coremuskulaturen, axlar och ryggen tränas på effektivt sätt samtidigt som det är varierat och roligt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Skriv kommentar

 • Svara I min lilla lilla värld 9 september, 2011 at 14:10

  Fy fan vilken kontroll du har!!

  [Svara]

 • Svara Frida - Militärmamman 15 september, 2011 at 21:59

  Hej! Jag lånade en bild från dig, på snygga dig, härifrån när jag skrev om dig i min blogg. Och länkade såklart! Hoppas det var ok? Kram

  [Svara]

  lofsan Reply:

  Off cååårs Darling!

  [Svara]

 • Lämna kommentar