Träning, Videobloggar

Videoblogg: Starka armar äger!

För dig som vill ha ny inspiration till träning och övningar för biceps och triceps kommer här de 6 övningar jag och några kompisar körde förra veckan. Clara och lilla Ines fick känna på passet idag. Den tredje delen innehåller axelövningar. Det kanske kommer en film på det också någon gång. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Svara erdoderdo 10 december, 2013 at 14:11

  […] Jag var ganska nervös då Lovisa sa att jag skulle köra samma pass som hon och några vänner gjorde i helgen, som hon på Instagram igår meddelade att hon fick äta värktabletter efter för att kunna röra armarna. Men jag fick göra tre varv på varje cirkel istället för fyra, tackar för det. Kolla filmen här på en av övningarna, och läs mer om upplägget här. […]

 • Svara Erika 10 december, 2013 at 18:28

  Åh Lovisa, dina tights som du har på videon är så himla snygga!
  Jag gissar på att dom är från Nike, men jag kan inte hitta dom någonstans. Vet du vad modellen heter så man kanske kan söka efter dom på nätet? 🙂

  [Svara]

 • Svara Anan 1 mars, 2016 at 21:45

  That’s a clever answer to a tricky queitson

  [Svara]

 • Svara http://www./ 21 juli, 2016 at 09:00

  The SAS teams are supposed to be acting on behalf of Britain, under the orders of the British Government. England is only part of Britain, but Citizen seems to have difficulty understanding this.

  [Svara]

 • Svara Oscar 9 september, 2016 at 14:51

  mycket bra övningar, jag tror jag ska försöka

  [Svara]

 • Lämna kommentar