Videobloggar

Videoblogg om magövning

Det finns ett oändligt antal varianter på planka, coreövningar som stärker de inre magmusklerna. Syftet är att få en starkare korsett som får bättre funktion i hållningen både funktionellt och visuellt. Jag spelade in en videoblogg med en övning som jag brukar kalla semiplanka. Det är en ny övning för många av er, jag jobbar mycket med den med mina PT-kunder. Ett alternativ för att göra den ännu tuffare är att lägga på små viktplattor på 1,25 kilo på ryggen, galet tungt men väldigt effektivt. Testa!

[videofyme id=”795099″ width=”500″ height=”320″]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Svara Plankpsykos framför teven | erdoderdo 24 januari, 2013 at 23:08

  […] Speak of the devil – här visar Lovisa en av de jag beskrev ovan! Dela det här:TwitterFacebookGillaGillaBe the first to like this. Postat i Allting/Något | […]

 • Svara Caroline H 25 januari, 2013 at 08:58

  Tack Lofsan…för bra tips…skräckblandad förtjusning gällande plankor måste jag säga. Hatkärlek 🙂

  En fråga…har du något tips gällande ”suga in naveln”?
  Vet ju hur jag ska göra, men det känns som om att jag mister kontakten efter en stund.
  Vad säger du till dina PT-kunder i gymmet?

  [Svara]

 • Svara Erica 25 januari, 2013 at 09:40

  Precis vad jag behöver träna. Bara att sätta igång!

  [Svara]

 • Lämna kommentar