Videobloggar

Videoblogg om intervallträning

Här kommer en videoblogg om det intervallpass jag och Hans sprang i dag!

Gå in på min youtubekanal och börja prenumerera så ser du alla filmer jag lägger upp! Där finns alla mina filmer sorterade i olika spellistor så att de lätt kan hittas.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Carro 17 juli, 2014 at 23:28

  Tack för tips. Älskar sommarkänslan med flygfät som vill vara med i klippet. 🙂

  [Svara]

 • Svara Vilma 18 juli, 2014 at 16:19

  Hej Lovisa!
  Jag har ett litet dilemma. Det finns studier på att man inte ska konditionsträna före eller efter ett pass med styrketräning. Det sägs att konditionsträningen ”tar ut” styrketräningen och konditionsträningen då ger negativ effekt på styrketräningen. Detta stämmer då inte alls med hur jag lägger upp konditionsträningen (15-20 min efter varje styrkepass). Vad tycker du om detta? Kan du ge några tips? 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar