Lofsan

Videoblogg: Några tankar om kost

[videofyme id=”543508″ width=”480″ height=”360″]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Svara Johanna 14 juni, 2012 at 05:53

  Kloka ord från en klok tjej! Sova mer stressa mindre! Det är mina akilleshälar! Måste fokusera på det! Nästa vecka är det läggdags senast 22 arbetsdagar! Denna vecka har set varit tidigast 00!!! Inte bra! Och kvällsjobb 2 kvällar, handling och försäkringsfix en, föreläsning en, utemiddag imorn… Pust! Skärpning från mig! Kosten kör jag på med på ett bra sätt upplever jag, träning blir varannan dag, men det andra är kaos! TACK!!!

  [Svara]

 • Svara Gunilla 14 juni, 2012 at 12:25

  Tack för de orden bästa Lofsan!

  [Svara]

 • Svara Caroline 14 juni, 2012 at 18:06

  Klok som en hel bok!!

  [Svara]

 • Svara Malin 15 juni, 2012 at 22:11

  Tycker att du är så klok! Jag la upp ditt videoinlägg om ”unna sig” (avskyr själv det ordet i samband med att man ”unnar sig godis” men älskar ordet i sammband med att jag ”unnar mig nya skor” varje månad.. 😉 ) i min blogg, jag hoppas det är OK.

  Kloka ord & du är härlig att lyssna på!

  [Svara]

 • Lämna kommentar