Lofsan

Videoblogg med utfall

Jag filmade en annorlunda och galet intensiv ben- och rumpövning idag. Du behöver en steplåda eller liknande och en stång från 5 kilo och uppåt. Håll upp bröstet ordentligt och sjunk neråt utan att stången roterar.

[videofyme id=”867814″ width=”500″ height=”320″]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Sofie 12 februari, 2013 at 17:08

  Hej Lofsan! Tittade på vilka datum som är planerade för workshops, men där var mest datum som redan passerat? Kommer du ha några workshops under påskhelgen? Eller du ska kanske unna dig ledighet då som vi andra dödliga? 🙂 Jag är gravid och är nyfiken på workshopen som riktar sig till just gravida, vilken lyckoträff det vore om du planerar köra en sådan just under påsken när jag befinner mig i storstan!

  [Svara]

 • Svara Lisa 14 februari, 2013 at 20:58

  Detta är min nya favoritövning! 🙂 Höftböjaren har en tendens till att snabbt bli kort och pga en axelskada kan jag inte ha stången på axlar/rygg. Så detta alternativ är perfekt! Tusen tack!:)

  [Svara]

 • Lämna kommentar