Träning, Videobloggar

Videoblogg med tre övningar för höftpartiet

Vi är hemma, uppackade och väldigt jettlaggade men glada över att se gräbsen igen. Jag var tvungen att sova några timmar mitt på dagen men jag är fortfarande helt mosig i huvudet och aptiten är helt bakochfram. Jag försöker ordna upp dygnsrytmen med ett träningspass hemma i vardagsrummet och bra mat som inte binder så mycket vätska, mina fötter var som Hobbittfossingar i morse men nu börjar de arta sig igen. Jag kunde inte ens knäppa skorna. på väg av från flygplanet. 🙂

Mitt hemmaträningspass idag fokuserade på höftpartiet. Många tjejer vill träna höftpartiet, antingen för att bli starkare i till exempel löpsteget, bli fastare eller bara få bättre kontakt muskulärt. Jag har filmat tre övningar som jobbar med bäckenet och höftpartiet från flera vinklar. Du behöver en riktigt tung vikt för att kunna köra övningarna effektivt. I filmen kör jag med en 20 kilo tung kettlebell.

 

[videofyme id=”2320407″ width=”480″ height=”360″]

 

Surfar du från ipad eller iphone så kan du ha svårt att se filmen ovan, att det bara är en vit ruta. Klicka HÄR då så kommer du direkt till filmen, Videofyme finns också som app.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Svara Saras Träningblogg 17 juni, 2013 at 20:10

  Grymt!! Verkligen vad jag behöver 😀 Kanska borde skaffa mig en kettelbell också…i någon snygg färg 😉

  [Svara]

 • Svara Malena 19 juni, 2013 at 06:54

  Tack! Dessa övningar körde jag som cirkelträning igår. Tung KB med reps till jag inte orkade längre*tre varv. Toppenbra! Träningsvärken känns redan nu på morgonen…

  Glad midsommar!

  [Svara]

 • Lämna kommentar