Lofsan

Videoblogg med magövning

Det är poppis att köra med det så kallade maghjulet på gymmet men många har problem med tekniken och får ont i ryggen. Här är en alternativ övning som jag precis körde som sista övning i mitt tabatapass härhemma ikväll.

[videofyme id=”675640″ width=”500″ height=”320″]

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Svara Stina 13 november, 2012 at 12:45

  Hej Lovisa!

  Vad heter den typen av gummiband?

  [Svara]

  Therese Reply:

  Det är en TRX. Casall har också en sådan variant som är mycket billigare men minst lika bra 🙂 Ha själv en sådan. TRX kostar cirka 2000kr 😉

  [Svara]

  Kristin Reply:

  Den är verkligen kanon…har oxå Casalls. Använder den minst 2 ggr/vecka. Så himla användbart. Efterfrågar många roliga övningar. Lider för tillfället av lite inspirationstorka. =)

  [Svara]

 • Svara Petra - Jag & mitt liv med barn, LCHF och träning 13 november, 2012 at 16:11

  Fasen, jag måste nog köpa sån´t där träningsredskap jag också. Har ju sett hur många videobloggar som helst nu med tips på övningar:)!

  [Svara]

 • Svara Nancy 13 november, 2012 at 22:11

  Jag vill också ha en men den är helt slut hos Casall. Gissar att de produktutvecklar för den kommer tillbaka i slutet av jan 2013, enligt deras kundtjänst. Det finns en som heter Jungle gym för 895 kr, nån som vet om den är bra?

  [Svara]

 • Svara Anonym 15 november, 2012 at 19:23

  Tack för en bra blogg! Undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om hur man skall öva på att göra toes to bar, inte hur man utför dem utan hur man skall öva för att någon gång klara av att göra toes to bar. Tack på förhand!

  [Svara]

 • Svara Linda Axen 15 november, 2012 at 19:26

  Tack för en bra blogg! Kunde du göra ett inlägg om hur man skall träna för att någongång klara av toes to bar och chins?

  [Svara]

  Lofsan Reply:

  Googla lofsan chins så får du upp rätt bra grejer. 🙂

  [Svara]

 • Lämna kommentar